Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 19.10.14 22:47
« Re: Moje auto na výlete
w-a
Tak jsem tu iudexovu fotku poslal známému plastickému chirurgovi a ten to s tím zamračením/vykulením GTI5/7 vidí poněkud jinak. Prý je nevídané, aby už tak mladému vozu "padala" horní víčka, zvlášť, když je na tom (v tomto ohledu) nesrovnatelně lépe i o dvě generace starší kousek. >:D ;-) -
woody-alien 19.10.14 20:56
Cov: Tak jsem si to přepočítal na týdny a 23.10. jim vyprší termín dodání, ke kterému se smluvně zavázali. Následuje "nárazníkové" období max. 8 týdnů (pro zvláštní výbavu), po kterém můžu bez sankcí odstoupit od smlouvy. Měli by se tedy hodně snažit přinejhorším mi udělat hezký Vánoce, protože těch 8 týdnů končí 18.prosince. ;-) -
David Silver 19.10.14 20:43
WA: ano, v posledních měsících se mi dařilo, až překvapivě. Tento měsíc... poprvé pracuji a tak se k autu moc nedostanu když je 100km jinde... ale abych se nevymlouval. Prostě je to v pr a ještě větší DELI. Tento víkend mám volno, ale nápad docela špatně praktikovatelnej. Dneska to vůbec nevyšlo, zkusím ještě něco zítra ráno než zase odfrčím... busem :-(
PS: musím si koupit už nějaký to GT-R abych mohl fotit vlastní khár -
woody-alien 19.10.14 20:23
Cov: No jak by to mohlo v tvém případě dopadnout....rychle si objednej zimáky. ;-) To já nejspíš můžu být v klidu, nic nového. Prodejce se má ozvat, když něco bude, a neozývá se. Pomalu se chýlí ke konci třetí měsíc. Ne že mě to nebaví....když to přeženu, tak mám spíš takovýhle pocity. >:D [odkaz] -
Covenant 19.10.14 16:04
White label, iudex
Jo Makov, já hlava děravá ..teď když jste to napsali a dali video tak to parkoviště poznávám..mám to za kopcem, jeli jsme pře něj před 14 dny cestou na Jánošíkove diery.
Ten zvuj F-Type.... to je hrozné zvíře.....jeden mě předjížděl na dálnici mezi Táborem a Českýma Budějovicema s otevřenou klapkou.....jel jsem tak 160 a on mě předjel jako nic a s takovým řevem, že to bylo jak nálet Messerschmittu >:D
Za video palec hore :-) :yes:
-
woody-alien 19.10.14 14:16
iudex: Tedy na téhle fotce bych CSG snadno zaměnil za černou. Ale krásně se GTI mračí, obzvlášť v kontrastu s lehce "vykuleným" GTI5. A oceňuju upozadění těch "fousů" u mlhovek, ty mi zkrátka nejdou pod fousy ;-) , ani na GTI, ani třeba na SSS.
PS: Ale jinak u téhle fotky trpím jako zvíře. >:D

A ano, žádný problém bych s ukončením poměru ještě před svatbou neměl, ale jaksi jsem vhodnější nevěstu nenašel, a tak ještě chvilku počkám. ;-) Ale trochu mě frustruje, že ji ještě nemůžu "jezdit".... >:-[]