Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.10.14  00:18

« Re: Moje auto na výlete

wl: >:D Nj, věděl jsem, že se ozveš, ovšem můj názor je konzistentní. Golf se mi vlastně začal líbit až po návratu k hranám u Mk6. ;-)

A ano, žádný problém bych s ukončením poměru ještě před svatbou neměl, ale jaksi jsem vhodnější nevěstu nenašel, a tak ještě chvilku počkám. ;-) Ale trochu mě frustruje, že ji ještě nemůžu "jezdit".... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.14  23:27

Cov
    Vím kam tím míříš..., ale když se převlečeš třeba za Fantomase, budeš Fantomas? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.10.14  23:10

white label:

V diskusi Renaul meganu RS na autoforu jsem čet, že Leon je jen převlečený golf...tak kdyby woody chtěl, tak v Olomouci je u Seatu jeden převlečený golf k mání. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.14  22:58

Cov
    Věřím, že v principu by woody s případnou dezercí k jiné značce neměl větší problém , problém by tedy byl mnohem spíš v tom, že GGTIP zatím žádná jiná automobilka nenabízí. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.14  22:47

w-a
    Tak jsem tu iudexovu fotku poslal známému plastickému chirurgovi a ten to s tím zamračením/vykulením GTI5/7 vidí poněkud jinak. Prý je nevídané, aby už tak mladému vozu "padala" horní víčka, zvlášť, když je na tom (v tomto ohledu) nesrovnatelně lépe i o dvě generace starší kousek. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.10.14  21:46

woody-alien:
    Jako že bys dezertoval k jiné značce jo? ;-) ....určo bys pak mohl ukecat ještě nějakou slevu, nebo výbavu gratis jako kompenzaci.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.10.14  21:34

Cov: No, jak se to vezme....neměli by mi dávat moc času o tom přemýšlet. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 19.10.14  21:31

« Re: Přihlašování do soutěže

Iudex: jeden z důvodů, proč jsem se vrátil k iPhonu.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.10.14  21:31

woody-alien

Jo jo takovou smlouvu mám taky...ale to sůůů jen formality >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.10.14  20:56

Cov: Tak jsem si to přepočítal na týdny a 23.10. jim vyprší termín dodání, ke kterému se smluvně zavázali. Následuje "nárazníkové" období max. 8 týdnů (pro zvláštní výbavu), po kterém můžu bez sankcí odstoupit od smlouvy. Měli by se tedy hodně snažit přinejhorším mi udělat hezký Vánoce, protože těch 8 týdnů končí 18.prosince. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.10.14  20:43

WA: ano, v posledních měsících se mi dařilo, až překvapivě. Tento měsíc... poprvé pracuji a tak se k autu moc nedostanu když je 100km jinde... ale abych se nevymlouval. Prostě je to v pr a ještě větší DELI. Tento víkend mám volno, ale nápad docela špatně praktikovatelnej. Dneska to vůbec nevyšlo, zkusím ještě něco zítra ráno než zase odfrčím... busem :-(
    PS: musím si koupit už nějaký to GT-R abych mohl fotit vlastní khár
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.10.14  20:23

Cov: No jak by to mohlo v tvém případě dopadnout....rychle si objednej zimáky. ;-) To já nejspíš můžu být v klidu, nic nového. Prodejce se má ozvat, když něco bude, a neozývá se. Pomalu se chýlí ke konci třetí měsíc. Ne že mě to nebaví....když to přeženu, tak mám spíš takovýhle pocity. >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.10.14  20:15

Kysky: A kde máš fotku ? Tys byl v poslední době vždycky mezi prvními, když ne rovnou první. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.10.14  20:06

Iudex: přesně jak říká WA ohledně golfu. Ten tvůj se krásně mračí. Jinak ten Compact, tohle auto se fakt baworáku nepovedlo 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.10.14  16:04

White label, iudex

Jo Makov, já hlava děravá ..teď když jste to napsali a dali video tak to parkoviště poznávám..mám to za kopcem, jeli jsme pře něj před 14 dny cestou na Jánošíkove diery.

Ten zvuj F-Type.... to je hrozné zvíře.....jeden mě předjížděl na dálnici mezi Táborem a Českýma Budějovicema s otevřenou klapkou.....jel jsem tak 160 a on mě předjel jako nic a s takovým řevem, že to bylo jak nálet Messerschmittu >:D

Za video palec hore :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.14  15:49

Cov
    Je to byvalý hraniční přechod u Makova.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.10.14  15:47

Cov: kúsok ďalej, už za hranicami (Makov). Inak ak by si tadiaľ náhodou šiel, nájdeš na parkovisku podpis od F-Type, ktorý tam nechal trochu vzorky zadných gúm: [odkaz] >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 19.10.14  15:34

iudex .... :yes: není to na Horní Bečvě?

woody-alien
    Už víš nějaký termín....mě ho pořád zkracují ...z konce března to už upravili na druhý týden 2015...tak jsem sám zvědavý jak to dopadne. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.10.14  14:16

iudex: Tedy na téhle fotce bych CSG snadno zaměnil za černou. Ale krásně se GTI mračí, obzvlášť v kontrastu s lehce "vykuleným" GTI5. A oceňuju upozadění těch "fousů" u mlhovek, ty mi zkrátka nejdou pod fousy ;-) , ani na GTI, ani třeba na SSS.

PS: Ale jinak u téhle fotky trpím jako zvíře. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.10.14  13:31

« Moje auto na výlete

Pot: toto si fotil mobilom? Potom klobúk dolu, na mobil by som to netipoval. :yes:
    Inak moje auto si dnes spravilo výlet na severnú Moravu; z dnešných cezhraničných jázd (hotheče vs. muscle-car): [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…