Covenant 20.10.14 17:05
« Re: Moje auto na výlete
No tak pokud by se někdo nudil, může to vzít do Oloumoce jedním vrzem...G7R, hned vedle je nová červaná Cupra jako předváděčka a v nákupním centru Olympia u dálnice je vystavené nové bíle Subraru STI 2014 ;-) .....ideální vzít manželku na nákupy >:-[] -
woody-alien 20.10.14 07:35
« Re: Moje auto na výlete
wl: >:-[] Tak snad nebude nutné hned kontaktovat rodiče. Nevěsta je v podstatě Prodaná, takže nejprve skřípnu Kecala. Jó, když mi ji dohazoval, to sliboval : "Znám hezkou dívku, jak na plakáty, na plakáty. Samosvor a spoustu koní dostane od táty, samosvor a spoustu koní dostane od táty." >:D -
white label 20.10.14 00:43
w-a
Dyť já to o vás (s iudexem) vím..., mně se začala líbit pátá g. Golfu až s příchodem verze GTI, ale to už je taky nějaký ten pátek.
Svézt se občas můžeš, ale na tu pouze tvou si ještě musíš "chvíli" počkat..., a když bude nejhůř, napíšu znovu na "impotentní import". >:-[] ;-) -
woody-alien 20.10.14 00:18
« Re: Moje auto na výlete
wl: >:D Nj, věděl jsem, že se ozveš, ovšem můj názor je konzistentní. Golf se mi vlastně začal líbit až po návratu k hranám u Mk6. ;-)
A ano, žádný problém bych s ukončením poměru ještě před svatbou neměl, ale jaksi jsem vhodnější nevěstu nenašel, a tak ještě chvilku počkám. ;-) Ale trochu mě frustruje, že ji ještě nemůžu "jezdit".... >:-[] -
white label 19.10.14 22:47
w-a
Tak jsem tu iudexovu fotku poslal známému plastickému chirurgovi a ten to s tím zamračením/vykulením GTI5/7 vidí poněkud jinak. Prý je nevídané, aby už tak mladému vozu "padala" horní víčka, zvlášť, když je na tom (v tomto ohledu) nesrovnatelně lépe i o dvě generace starší kousek. >:D ;-)

Jen o jeden příspěvek před tím píšu, že je ten GR s manuálem, blonďáku... ;-)
Zajeď tam, už máš stejně nejvyšší čas na pravidelnou změnu. >:-[]