Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.10.14  21:53

« Re: Moje auto na výlete

w-a
    A to by se týkalo případné smrti "zneuctitele", zneuctěné, nebo rovnou obou? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.10.14  21:36

wl: Hlavně ať si tatíček nemyslí, že mi dodá nevěstu někým zneuctěnou. Caramba ! En este caso tengo que escribir una Crónica de una muerte anunciada. 8-s >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.10.14  19:20

w-a
    No právě, jestli už tu tvoji "Prodanou nevěstu" neprodali někomu úplně jinému. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.10.14  19:03

P.S.: Mimochodem je to jak jsem psal, jak Kokta TSI, tak TDI, má hmotnost bržděného přívěsu 1600 kg - kdyby to někoho zajímalo ;-)

[odkaz]

P.S.S.: To má i 1,8 TSI a 2,0 TDI 110kw - jak tak koukám na ostatní. 1500 kg má pak 1,4 TSI a 1,6 TDI
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.10.14  18:58

To bych raději na ten vozík a klidně to pak budu tahat za hnusným YETI :-)
    Pro GT3 bych se obětoval ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.10.14  18:48

wl: O pan tátovi se obecně ví, že je potentní až až. Dokonce se prý momentálně přetahuje o 2.místo nejpotentnějších tátů na světě. ;-) V tom by problém být neměl, jen jestli někde nezanáší. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.10.14  18:45

Thom: Chceš něco na tahání ? [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.10.14  18:30

Tak to soráč, až tak daleko jsem nedočetl >:-[]
    Manuál pro mě asi v pohodě. Leda by se naučili už dělat DSG co sám neodřazuje ;-) >:-[] Třeba jako 8-mi kvalt ZF v M235i, nebo PDK v 911.
    Časem druhé auto přijde, ale to má čas... To eRko mě zajímá, ikdyž spíše ten motor, vizuálně se mi více líbí S3, nebo třeba Kokta RS III lifback ;-) Klidně bych Koktu liftback s 2,0 TSI v manuálu "přežil", jako druhé auto ;-) Bude to chtít asi projistotu něco, co dokáže utáhnout i nějaký větší vozík s lehkým autem, až mě rupne v hlavě úplně >:-[] A jestli se dobře pamatuji, tak RS s TSI a TDI jsou na tom stejně.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.10.14  17:33

Th
    Jen o jeden příspěvek před tím píšu, že je ten GR s manuálem, blonďáku... ;-)
    Zajeď tam, už máš stejně nejvyšší čas na pravidelnou změnu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 20.10.14  17:25

Thomasino:
    Mají ho tam...já tam byl v sobotu kvůli mému autu a G7R tam mají taky...W.L už zjistil že je to manuál, píše to o pár zprav níž.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.10.14  17:22

A kde tam vidíš to eRko ?? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 20.10.14  17:20

Thomasino:
    Tady....autocentrum olomouc...máš tam všechno vedle sebe...VW dělá novou podlahu, tak jsou nastěhovaní k Seatu do show roomu....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.10.14  17:17

V Olomóci je Golf 7 R ? S manuálem nebo DSG? Kde pls? Zajel bych to zkusit >:-[]
    Zajímá mě to. Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 20.10.14  17:11

Jo jo taky v manuálu a black paketem (černá kola)

Komplet nabušenou uplně sevším co tam šlo dát + DSG mají až v Chlumci nad Cidlinou v Havex auto...stou jsem právě jezdil abych měl srovnání s manuálem.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.10.14  17:07

Cov
    Ta červená Cupra je taky v manuálu?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 20.10.14  17:05

No tak pokud by se někdo nudil, může to vzít do Oloumoce jedním vrzem...G7R, hned vedle je nová červaná Cupra jako předváděčka a v nákupním centru Olympia u dálnice je vystavené nové bíle Subraru STI 2014 ;-) .....ideální vzít manželku na nákupy >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.10.14  16:41

Jinak oficiální aktuální dodací lhůta na GR je teď u nás 12 - 16 týdnů.
    V Olomouci teď mají jednu předváděčku GR (černá metla, 5dv., 18", látka-alcantara), bohužel pouze v manuálu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.10.14  16:32

w-a
    Pokud je pan táta impotent, tak mu nepomůže ani spousta koní, ani samosvor (třeba jako erotická pomůcka) a nevěstu od něj můžeš čekat maximálně tak na tom plakátu. >:D >:-[]
  • « 20 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.10.14  07:35

wl: >:-[] Tak snad nebude nutné hned kontaktovat rodiče. Nevěsta je v podstatě Prodaná, takže nejprve skřípnu Kecala. Jó, když mi ji dohazoval, to sliboval : "Znám hezkou dívku, jak na plakáty, na plakáty. Samosvor a spoustu koní dostane od táty, samosvor a spoustu koní dostane od táty." >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.10.14  00:43

w-a
    Dyť já to o vás (s iudexem) vím..., mně se začala líbit pátá g. Golfu až s příchodem verze GTI, ale to už je taky nějaký ten pátek.
    Svézt se občas můžeš, ale na tu pouze tvou si ještě musíš "chvíli" počkat..., a když bude nejhůř, napíšu znovu na "impotentní import". >:-[] ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…