Thomasino 20.10.14 18:30
« Re: Moje auto na výlete
Tak to soráč, až tak daleko jsem nedočetl >:-[]
Manuál pro mě asi v pohodě. Leda by se naučili už dělat DSG co sám neodřazuje ;-) >:-[] Třeba jako 8-mi kvalt ZF v M235i, nebo PDK v 911.
Časem druhé auto přijde, ale to má čas... To eRko mě zajímá, ikdyž spíše ten motor, vizuálně se mi více líbí S3, nebo třeba Kokta RS III lifback ;-) Klidně bych Koktu liftback s 2,0 TSI v manuálu "přežil", jako druhé auto ;-) Bude to chtít asi projistotu něco, co dokáže utáhnout i nějaký větší vozík s lehkým autem, až mě rupne v hlavě úplně >:-[] A jestli se dobře pamatuji, tak RS s TSI a TDI jsou na tom stejně. -
Covenant 20.10.14 17:05
« Re: Moje auto na výlete
No tak pokud by se někdo nudil, může to vzít do Oloumoce jedním vrzem...G7R, hned vedle je nová červaná Cupra jako předváděčka a v nákupním centru Olympia u dálnice je vystavené nové bíle Subraru STI 2014 ;-) .....ideální vzít manželku na nákupy >:-[] -
woody-alien 20.10.14 07:35
« Re: Moje auto na výlete
wl: >:-[] Tak snad nebude nutné hned kontaktovat rodiče. Nevěsta je v podstatě Prodaná, takže nejprve skřípnu Kecala. Jó, když mi ji dohazoval, to sliboval : "Znám hezkou dívku, jak na plakáty, na plakáty. Samosvor a spoustu koní dostane od táty, samosvor a spoustu koní dostane od táty." >:D -
white label 20.10.14 00:43
w-a
Dyť já to o vás (s iudexem) vím..., mně se začala líbit pátá g. Golfu až s příchodem verze GTI, ale to už je taky nějaký ten pátek.
Svézt se občas můžeš, ale na tu pouze tvou si ještě musíš "chvíli" počkat..., a když bude nejhůř, napíšu znovu na "impotentní import". >:-[] ;-)

A to by se týkalo případné smrti "zneuctitele", zneuctěné, nebo rovnou obou? >:-[]