Covenant 24.10.14 23:53
iudex:
Jako přibliživadlo si nechávám Octávku I 1,9 TDI výbava Laurin & Klement....je to sice už zasloužilá stařenka, ale pořád ještě slouží dobře, na tu zimu a okolo komína bude pořád stačit ;-)
šmoula:
sesle vepř.... white label ti to už vysvětlil :-)
šmoula nešika 24.10.14 22:46
« Re: Přihlašování do soutěže
iudex: Mně se ty fotky líbí. :-) Hlavně druhá a čtvrtá.
Cov: Vidím to obdobně jako iudex. Jen tedy ty sesle - pro vepře nevím... (i když jsem hodně hubený); PD, nebo CR?
Tatíkovi řekli v servisu, že by si na té své služební mohl po asi šesti letech vyměnit aspoň přední pneu, že to má sjetý a zdeformovaný... Tak jsem zvědav, zda bude teď škodule konečně zase zatáčet a tlumit hluk od silnice. >:-[] (líp než třeba felda) -
iudex 24.10.14 22:09
« Re: Přihlašování do soutěže
Pot: ako stálica sa zúčastním, aj keď asi moc nepoteším. Výletov som síce absolvoval autami množstvo, ale akosi nič fotogenické, resp. to fotogenické už nebolo prístupné autom a bolo tam treba odšlapať. Teda mám z tohto mesiaca väčšinou cvaky kategórie "moje auto odstavené na kraji cesty":
a z toho musím niečo vybrať. Jedine že by sme ešte zajtra niečo stihli, ak bude počasie.
Cov: tak to si nám to teda uľahčil. Teda koncern, TDI v lepšej výbave? Octavia II 2,0TDI? -
woody-alien 23.10.14 22:39
« Re: Přihlašování do soutěže
pot: Nevím, jestli speciálně pro white labela tohle byla ta správná motivační řeč. Mohlo by se mu totiž stát, že nasere sám sebe. >:-[] ;-)
PS: Pokud se nestane nějaká pohroma, tak účast mám v plánu, byť pouze s "nasíračem" Fábií. >:D -
Leg 22.10.14 11:27
« Re: Moje auto na výlete
Tak Bully, ostáva než držať palce aby si predaj dotiahol do šťastného konca a následne mal šťastnú ruku pri výbere nástupcu. Model si si vybral parádny (v niečom podobnom by som sa niekedy chcel zviesť, btw. čo mám statické skúsenosti, tak ja patrím do kategórie "ešte sa tam s obuvákom narvem") tak hádam budeš mať šťastie na dobrý kus. :yes:

1. GTI P., 2. Cupra 265, 3. A 250 Sport 4M, 4. V40 T5, 5. Giulietta QV.
Vše 5dv., MB stříbrné, Volvo tmavě modré, zbytek červená.
Cupra manuál, Volvo hdm automat, zbytek dvojspojky.
P.S. A Q5ka tam vyklepla Macana (oba V6TDI/190kW + dvojspojka).
Jak já dávno tvrdím, nejlepší dieselový Macan je... SQ5! ;-)