Ronault. 25.10.14 22:48
« Re: Zahájení hlasování
No koukám, že tentokrát se sešlo mnoho fotek a bude těžko vybírat :yes:
Jedno je jasné, ať je Megan rodinné kombi v naftě nebo Hot hatch, je to auto na horské silničky, >:-[] :-! ¨
Taky jsem zpozoroval, že white label se asi už s GTI V loučí, zhazuje jej dolů ze srázu... >:D -
woody-alien 25.10.14 22:02
« Zahájení hlasování
Ukončuji přihlašování. Do soutěže za Říjen 2014 - téma Moje auto na výletě - se přihlásili:
Thomson93
iudex
Ronault
Kubass
Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]
Můžete začít hlasovat. ;-) -
woody-alien 25.10.14 20:21
« Re: Poslední den přihlašování
Ještě dnes až do 22.00 hod můžete přihlašovat svoje fotky do soutěže za Říjen 2014. Téma je Moje auto na výletě. Zatím jsou přihlášeni:
Thomson93
iudex
Ronault
Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]
Výborně, pánové. :yes: -
iudex 25.10.14 18:59
« Prihlasujem sa
Tak som dnes nič nevymyslel, výlet dnes mal formu návštevy kina s deťmi, takže volím z archívu túto ako súťažnú: [odkaz] Bol to výlet na zrúcaninu Katarínka v Malých Karpatoch; technika fotenia tzv. strešná, t.j. foťák na streche počas jazdy držaný cez otvorené okno.
woody-alien 25.10.14 17:34
« Poslední den přihlašování
white label
Přihlášené fotky můžete vidět zde:[odkaz] -
white label 25.10.14 16:10
« Přihlášení white label
Tak jsem jel dneska na výlet, že si zkusím "vyletět" i s autem na skokanském můstku a nakonec to bylo i s nutným "odrazem".
P.S. Zajímavé, že jsem tam nikdy neviděl tolik lidí, včetně zamilovaných (viz silueta stínu), pěkné počasí na podzim zjevně dělá divy. -
woody-alien 25.10.14 13:47
« Poslední den přihlašování
Brandon Walsh
Přihlášené fotkky můžete vidět zde: [odkaz]
PS: Právě jsem se vrátil z Mostu, z Autoshow. Měli jsme tam srázek s Borkem B. a jeho Cliem RS. Vůně spáleného benzínu, škvařících se gum a brzdového obložení atakujícího hraniční body eutektického diagramu >:D je hodně opojná. Jezdilo všechno možný od Felicií přes mraky Civiků, Focusů ST, RS, brambor jak na poli při sklizni >:-[] až po GT86, BRZ a viděl jsem tam i novou Cupru. GTI pouze starší generace. Něco jsem nafotil, tak snad z toho jednu nouzovku do soutěže vyberu. ;-) -
Brandon Walsh 25.10.14 11:57
« Re: Přihlašování do soutěže
čím ho mám dlhšie tým sa celá rodina do toleda viac zamiluváva >:D otec je z neho nadšený ( hlavne jeho nemecký sused a stále ma dráždi toto ne 200 koní, prečo kúpil >:-[] ) dali sme si spoločný roadtrip a z motorčeka sme boli prekvapený obaja,
jediné mínus v dizajne oproti rapidu vidím v zadných partiach, nejak mi ten zadok nepasuje k predku -
Brandon Walsh 25.10.14 06:24
« Re: Přihlašování do soutěže
PRIHLASUJEM SA do fotosúťaže. Pôvodný plán sa žiaľ nezrealizoval, manželka nemala čas a teraz už je na to zima >:D Ak by niekomu vadilo, že sú vytočené predné kolesá, skúšal som či funguje cornering, kedže neviem čo je to za nový štýl hmloviek, ale oproti leoním guľatým to svieti ako sviečka a pri nočnej jazde prisvecovanie vôbec neevidujem

2.Ronault
3.Kubass