Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 26.10.14 13:52
« Re: Zahájení hlasování
Leg
>:-[] Zkoušel jsem systém, jak si poradí při změně času. Poslal jsem příspěvek v čase 2:56 a pak další za 9 minut (3:05LČ/2:05ZČ), ten se ale díky posunu času o hodinu zpět dostal o 51 minut před starší příspěvek z 2:56.
Pokud bychom tady v tu dobu diskutovali, byl by z toho parádní "chronologický guláš". >:D ;-) -
poterienko 26.10.14 13:23
« Hlasuji
Tentokrát vynechám omáčku kolem, stejně to nikdo nečte.
1) AnGeor - asi nejdynamičtější fotka, hezky se na to kouká, jen škoda toho přepalu na zemi. Jinak super ta obloha.
2) Kubass - ačkoli je ta fotka šíleně zprasená editací (přeostření, přezvýraznění), tak má prostě koule, což platí i o tom autě.
3) Thomasino - mohl bys být první, ale fotka mi připadá taková nedomrdlá...Jinak místo :yes: , auto :yes: kompo :yes: -
Ronault. 26.10.14 12:47
Díky za dva pěkné ohlasy, nečekal jsem, že někdo bude vůbec do pvní trojky mou fotku umísťovat, přecejen konkurence je obrovská a vůbec netuším, koho vyberu já :yes:
Jinak kdyby někdo chtěl mrknout na dalších pár fotek z roadtripu přes CZ-A-I-SLO-HR-BIH-H-SK-CZ taky tade je pár ze kterých jsem vybíral do fotosoutěže:
[odkaz] -
woody-alien 26.10.14 09:04
« Hlasování a Subota v Mostě
Tady jen pár momentek z Mostu. [odkaz]
Suboty se k sobě tiskly ;-) , snad že byla dost zima. Dopoledne nebylo překvapivě ani moc narváno, takže pro jízdy docela ideální. Nechyběla ani veselá příhoda z natáčení, kdy Borka před ním jedoucí stříbrný Civic rozvášnil natolik, že v posledním kole zapomněl chladit a provizorně pak pojížděl po parkovišti. "Co je ? Ty nechladíš ?" "To už je poslední kolo ?" "Jasně, jsi neviděl praporky ?" "Ani jsem si nevšiml" "A proč myslíš, žes je všechny předjel ?" >:D
Clio RS zajelo v obsazení řidič + spolujezdec čas 2:08, což značí průměrnou rychlost cca 119 km/h. Takhle to nevypadá, ale na hranici smyku a leckdy i lehce za ní jsme byli víc než často. :-) -
Vranis 26.10.14 08:40
Hlasujem
1.Thomasino- jednoznacne prve miesto, nadherna fotka :yes:
2.Ronault- jednoznacne druhe miesto, taktiez krasna fotka :-)
3.eliot- IRL to nebude uplne prirodzene prostredie pre X3 ale podla mojho nazoru si do bodky splnil zadamie pre tento mesiac :-)
4.Kubass
Celkovo sa v tomto kole zisli podarene fotky a dlho som rozmyslal, kto u mna nakoniec skonci na tretom miesto. Kazdopadne pochvala vsetkym, bodaj by sa kazdy mesiac zislo 11 fotiek :-) -
woody-alien 26.10.14 08:39
Tak já to začnu lehkým okecem. Z řady výletních momentek, kde u některých dělá atraktivní prostředí velkou část dojmu (a to samozřejmě nemyslím jako nějakou kritiku), pro mě jaksi "vystoupily z řady" 4 fotky. Misty morning, Ready to Jump, (snap)Shot by Driving a Off the beaten path. A jaké je tedy rozuzlení ?
1. poterienko
2. eliot
3. white label
Iudex těsně pod čarou. Nemáme všichni jednotnej náhled a tady se shodnu s Brandonem. Tahle fotka není vůbec špatná, ale raději bych jako přihlášenou viděl "Boys Just Want to Have Fun" ;-) [odkaz] -
Ronault. 25.10.14 22:48
No koukám, že tentokrát se sešlo mnoho fotek a bude těžko vybírat :yes:
Jedno je jasné, ať je Megan rodinné kombi v naftě nebo Hot hatch, je to auto na horské silničky, >:-[] :-! ¨
Taky jsem zpozoroval, že white label se asi už s GTI V loučí, zhazuje jej dolů ze srázu... >:D -
woody-alien 25.10.14 22:02
« Zahájení hlasování
Ukončuji přihlašování. Do soutěže za Říjen 2014 - téma Moje auto na výletě - se přihlásili:
Thomasino
AnGeor
Vranis
poterienko
Brandon Walsh
eliot
white label
Thomson93
iudex
Ronault
Kubass
Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]
Můžete začít hlasovat. ;-)

Dneska jsem měl službu. Pacientka přišla so ambulance a byla zadána do systému ve 2:36, vyšetřil jsem ji, poslal na další vyšetření (sono, rtg, odběry) a než přišla zpátky, tak čas sevrátil na 2:00 a v cca 2:10 jsem dokončoval lékařský nález. Jenže po dokončení je nutné zadat číselnou diagnozu, což systém odmítl potvrdit "Nelze zadávat diagnozu v datu před registrací pacienty". Posunul jsem teda čas zadávání diagnozy a ejhle, systém ukázal, že "Nelze zadávat diagnozu do času, který ještě neproběhl!", patová situace. Takže jsem diagnozu nezadal a systém to nějak prolouskal, přece tam nebudu čekat 25 minut (podařilo se to až ráno)... Jenže podobný problém nastal se zadáváním výkonů pro pojišťovnu, kdy prostě taky nelze zadat výkon v čase před příchodem pacientky do ordinace 8-s
A nejhorší na tom všem je, že daná slečna přišla v půl třetí ráno s tím, že má od rána normální průjem (jakoby si nemohla vzít Endiaron a živočišné uhlí?, přitom zdravotní laboratka 8-s :no: , čili jasný důkaz, že 90 Kč za ošetření v pohotovosti je málo), docela mě tím vnitřně vytočila (navenek je nutné se usmívat a odborně radit jak léčit průjem) a nakonec mi to ani nikdo asi nezaplatí, protože to bylo v čase, který v podstatě neexistoval 8-s A nejsem si jistý, jestli si můžu vykázat 25hodinovou směnu k proplacení 8-s :-| >:D