Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 29.10.14 09:49
« Re: Vyhlášení výsledků
Včera jsem konečně udělal malé video z akce WSR na Hungaroringu. Je tam pár záběrů na to jak to vypadalo a 1 kolo on-board z atmosférického Clia R.S. Cup (mírně poladěný výfuk) a 2 kola z Meganu R.S. 265 Cup.
[odkaz]
Pak mám na vás dotaz: Jaké kdo čtete tištěné časáky o autech? Konkrétně mě zajímá Speed, Faster, TopGear, Evo (když náhodou vyjde) a další. Díky moc.
-
iudex 29.10.14 08:45
« Re: Tuning...
AnGeor: tak ja som hneď videl, že to nie je žiadny mobil ani kompakt, ale niečo lepšie, ale špičkový fullframe D800 som netipoval. Každopádne fotí to perfektne (hoci 36 MPx je možno trochu veľa na spracúvanie fotiek po ceste, notabene keď aj tak sem dáš ani nie 1 MPx fotku). Ja som si tiež nedávno spravil radosť a nechal si od klienta z US priniesť Sigmu 18-35mm s f1,8 (ale chýbajúce nápady do súťaže mi to nenahradí).
A 12t míľ (19t km) je porcia, čo väčšina z nás najazdí tak za rok (teda aspoň ja dávam tak 20t ročne), tomu sa už povie epic trip. :yes: Keď budem veľký, pekný a bohatý, tiež chcem spraviť West Coast a národné parky (Sequoia, Yosemite, Yellowstone, Arches...). -
AnGeor 29.10.14 00:10
« Re: Tuning...
Bohuzel tohle uz je vytahnute :-) ja jsem tohle fotil na 4x s ruznou expozici a az budu doma a budu mit k dispozici photoshop tak to poskladam do jedne, ale takhle na cestach to proste bylo o tom vybrat jednu, ktera bude "nej"
btw: tahle: [odkaz] je slozena z cca 10 fotek ;) -
-
Ronault. 29.10.14 00:02
Děkuji všem za bodový příděl, přiznám se, že jsem čekal daleko horší výsledek a vaše hodnocení mi udělalo radost, protože asi víte, kdysi jsem se zúčastňoval fotosoutěže častěji, poslední dobou mě ale focení nějak pustilo, tak třeba se tímto výsledkem zase namotivuju >:-[] Ještě jednou díky :-)
A teď ke kometářím:
Thomasino: No sice sis trochu zatopil, ale přesto vyhrál. Jde vidět, že majitelé Meganů se nesetkávají jen v servisu (jako onehdá), ale především na stupních vítězů >:-[] :-!
Do jisté míry tě chápu, sám mám fotku z průsmyku z Bosny a je pravda, že na samotném vrcholu se fotí často blbě, protože tam chybí záchytný bod do kompozice... a taky spousta podstatných věcí je pod autem, takže jedině jak to nafotit je mít foťák nahoře a to zase vypadá blbě.
No a díky za tip na knihu "Nejkrásnější silnice na Jadran", hodila se a časem přikoupím i další. Mám však slíbenou podobnou hodně velkou knihu o Alpských průsmycích od primáře, takže pak můžeme dát sraz a projít to.
iudex: Těžko říct, jestli je to tím zahraničím, nebo spíše potřebuješ mít k úspěchu Megana >:-[]
WL: tak nějak jsem to tušil ten smysl fotky, ale raději jsem se zeptal :-)
woody: nikomu jsem nevyhrožoval, každý se mohl svobodně rozhodnout, jestli mě dá na podium nebo ho zabiju >:D
šmoula: díky :yes:
Mojito: díky :yes: Máš recht, chce to nový foťák, už delší dobu... šetří se, ale když ona se vždy najde nějaká věc, co dostane přednost - Favorit, Alu kola, dovolená... -
poterienko 28.10.14 23:28
Gratuluji vítězům. Tentokrát to dle bodů bylo napínavé. Už se těším na nové téma a doufám v čerstvý vítr. PS: Mám auto pod vrstvou bahna, takže nezkoušejte témata ala moje auto a leštěnka nebo něco podobného >:-[]
Btw děkuji za hlasy, jsem rád, že se fotka líbila :). -
Thomasino 28.10.14 22:34
Díky všem za hlasy a za pěkné fotky :yes: :-) Blahopřeji také Ronaultovi a Eliotovi za druhé a třetí místo :yes:
Rone, koukám, že jsem si vytvořil slušnou konkurenci, když jsem tě sám nominoval na první místo ve svém hlasování ;-) >:D Ale já mám prostě výlety do Alp moc rád, takže jsem musel >:-[] A jen k tvému komentu, fotka je z vrcholu Passo Giau, nevím kam by to mělo směřovat, silnice je pod tím ;-) -
iudex 28.10.14 22:25
Blahoželám medailistom, najmä Thomasinovi k víťazstvu po dlhej dobe, podľa mňa ale plne zaslúženému. Ako sa zdá, za dobrou fotkou a šancou na dobré umiestnenie treba ísť do zahraničia (Tom i Ron). >:D
Každopádne super účasť, úplne inak sa vyberá z 11 príspevkov (a mnohých veľmi kvalitných), ako keď sme tu štyria-piati. :yes:

Nightwish mám taky na track-listu a když zabrousím do trochu jiných vod, tak dost často poslouchám Cardigans a jejich (celkem příhodné ;-) ) Grand Turismo. [odkaz]