Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 29.10.14 21:15
« Nové téma
Takže spolu s oddělenou koňskou hlavou >:D mi v poště přistálo i nové téma pro Listopad 2014. Není sice příliš obvyklé, aby se příslušní soutěžící tak rychle dohodli, ale když už k tomu došlo, nevidím důvod vyhlášení oddalovat. Tak tedy - tématem pro Listopad 2014 je:
MOJE AUTO NA CESTĚ ZA ÚSPĚCHEM ;-) -
Thomasino 29.10.14 21:13
« Re: Vyhlášení výsledků
Ronaulte (a další) - tady je ještě druhá verze vítězné fotky z Passo Giau, kterou mám třeba už dávno jako hlavní na FB, ta není tak "studená" a do modra ;-) Je asi o něco lepší, ale už jsem to nechtěl měnit. Vzápětí je tam ještě jedna, kde jsou pak vidět i ty sliničky, které ti tam tam chyběly >:-[]
původní soutěžní foto: [odkaz]
"teplejší" verze: [odkaz]
další varianta včetně silničky dole: [odkaz]
a další fotky co jsem přidal do alba z Dolomit:
[odkaz]
-
-
-
Thomasino 29.10.14 09:49
« Re: Vyhlášení výsledků
Včera jsem konečně udělal malé video z akce WSR na Hungaroringu. Je tam pár záběrů na to jak to vypadalo a 1 kolo on-board z atmosférického Clia R.S. Cup (mírně poladěný výfuk) a 2 kola z Meganu R.S. 265 Cup.
[odkaz]
Pak mám na vás dotaz: Jaké kdo čtete tištěné časáky o autech? Konkrétně mě zajímá Speed, Faster, TopGear, Evo (když náhodou vyjde) a další. Díky moc.
-
iudex 29.10.14 08:45
« Re: Tuning...
AnGeor: tak ja som hneď videl, že to nie je žiadny mobil ani kompakt, ale niečo lepšie, ale špičkový fullframe D800 som netipoval. Každopádne fotí to perfektne (hoci 36 MPx je možno trochu veľa na spracúvanie fotiek po ceste, notabene keď aj tak sem dáš ani nie 1 MPx fotku). Ja som si tiež nedávno spravil radosť a nechal si od klienta z US priniesť Sigmu 18-35mm s f1,8 (ale chýbajúce nápady do súťaže mi to nenahradí).
A 12t míľ (19t km) je porcia, čo väčšina z nás najazdí tak za rok (teda aspoň ja dávam tak 20t ročne), tomu sa už povie epic trip. :yes: Keď budem veľký, pekný a bohatý, tiež chcem spraviť West Coast a národné parky (Sequoia, Yosemite, Yellowstone, Arches...).

Rone - mě to otevřít jde i v jiném prohlížeči. Chyba na tvém přijímači.
Woody - za změnu hlasování ale budu posílat zlomené tužky i já ;-) Ikdyž náhodná čára načervenalou padesátikorunou (aby to bylo stylové) v tenkém koncernovém laku taky udělá své ;-)