Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  21:35

« Re: Nové téma

Hlavní zásluhu bych tady ale předal Ronaultovi, který navrhl dvě témata, já jedno vybral a ve finále ho Ron probral s Eliotem ;-) Je to celkem "volné téma", fantazii se meze nekladou. Přece jen klasické podzimní témata ala "Auto a podzim" atd. už tady byla několikrát >:-[]

Rone - mě to otevřít jde i v jiném prohlížeči. Chyba na tvém přijímači.
    Woody - za změnu hlasování ale budu posílat zlomené tužky i já ;-) Ikdyž náhodná čára načervenalou padesátikorunou (aby to bylo stylové) v tenkém koncernovém laku taky udělá své ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.14  21:26

Ron: Posílej raději zlomené tužky, pošťáci hrozně nadávaj. Koňská hlava není pírko a ať chceš nebo ne, mokvá to skrz obal. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.14  21:25

Thom: Dohodu hned další den po vyhlášení výsledků tady snad nepamatuju. ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.14  21:19

woody: vzhledem k tomu, že poštou poslední dobou chodí mnoho koňských hlav, tak rozhodování o dalším tématu bylo pro mé kolegy velmi snadné >:D

Thomasino: Nějak se mi ty tvé odkazy nechtějí otevřít.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  21:16

woody - jestli ti to vadí, my klidně ještě 3 týdny počkáme !! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.14  21:15

« Nové téma

Takže spolu s oddělenou koňskou hlavou >:D mi v poště přistálo i nové téma pro Listopad 2014. Není sice příliš obvyklé, aby se příslušní soutěžící tak rychle dohodli, ale když už k tomu došlo, nevidím důvod vyhlášení oddalovat. Tak tedy - tématem pro Listopad 2014 je:

MOJE AUTO NA CESTĚ ZA ÚSPĚCHEM ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  21:13

« Re: Vyhlášení výsledků

Ronaulte (a další) - tady je ještě druhá verze vítězné fotky z Passo Giau, kterou mám třeba už dávno jako hlavní na FB, ta není tak "studená" a do modra ;-) Je asi o něco lepší, ale už jsem to nechtěl měnit. Vzápětí je tam ještě jedna, kde jsou pak vidět i ty sliničky, které ti tam tam chyběly >:-[]

původní soutěžní foto: [odkaz]
    "teplejší" verze: [odkaz]
    další varianta včetně silničky dole: [odkaz]

a další fotky co jsem přidal do alba z Dolomit:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.14  21:13

Woody: no tak tahle písnička je hodně, hodně, ale opravdu hodně nebezpečná během řízení :-! :yes: >:D Nejen tím klipem...
    Za hodně nebezpečnou považuju za volantem i tuhle od White stripes: [odkaz] No a to logo objevující se v klipu... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.14  21:07

Cov: Tak zrovna s The Cult ses mi trefil do noty... ;-) Electric je skvělá deska na cesty, tak stará a pořád tak dobrá. [odkaz]
    Nightwish mám taky na track-listu a když zabrousím do trochu jiných vod, tak dost často poslouchám Cardigans a jejich (celkem příhodné ;-) ) Grand Turismo. [odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 29.10.14  19:06

TH: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.10.14  19:03

Thomasito

[odkaz]
    ;-)

[odkaz]
    A podkres....Within Temptation - Radioactive
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  18:55

Neviděl :-! Za mlada rocker a metalista, teď už tak nějak kde co, když je to dobrý ;-)
    Ale stále mám v autě starý dobrý Accept, Judas Priest (i novější alba), Metallica, Katapult, Tublatanka, starší Arakain apod >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 29.10.14  18:40

Th: Nightwish? Sakra to bych do tebe neřekl ;). Btw viděl jsi mé video nw a audi vs servis?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.10.14  10:08

Nightwish úplně v pohodě ;-) ...teď je fofr, ale večer na to ještě kouknu.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  10:02

Něco odpočinkového a svižného ;-) Ne každý by zvládnul mé oblíbené Nightwish nebo Pink Floyd >:-[]

Akorát je to nějaké roztřesené, ten YT to pěkně pokur... Teda pokazil :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.10.14  10:00

Thomasito
    co je to za vypalovačku jako podkres ??? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  09:49

Včera jsem konečně udělal malé video z akce WSR na Hungaroringu. Je tam pár záběrů na to jak to vypadalo a 1 kolo on-board z atmosférického Clia R.S. Cup (mírně poladěný výfuk) a 2 kola z Meganu R.S. 265 Cup.

[odkaz]

Pak mám na vás dotaz: Jaké kdo čtete tištěné časáky o autech? Konkrétně mě zajímá Speed, Faster, TopGear, Evo (když náhodou vyjde) a další. Díky moc.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 29.10.14  08:55

Gratuluju všem výherců, tentokrát to bylo opravdu nabité a každá fotka byla něčím zajímavá. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.10.14  08:45

« Re: Tuning...

AnGeor: tak ja som hneď videl, že to nie je žiadny mobil ani kompakt, ale niečo lepšie, ale špičkový fullframe D800 som netipoval. Každopádne fotí to perfektne (hoci 36 MPx je možno trochu veľa na spracúvanie fotiek po ceste, notabene keď aj tak sem dáš ani nie 1 MPx fotku). Ja som si tiež nedávno spravil radosť a nechal si od klienta z US priniesť Sigmu 18-35mm s f1,8 (ale chýbajúce nápady do súťaže mi to nenahradí).
    A 12t míľ (19t km) je porcia, čo väčšina z nás najazdí tak za rok (teda aspoň ja dávam tak 20t ročne), tomu sa už povie epic trip. :yes: Keď budem veľký, pekný a bohatý, tiež chcem spraviť West Coast a národné parky (Sequoia, Yosemite, Yellowstone, Arches...).
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 29.10.14  07:19

« Re: Tuning...

Gratulujem medailistom v tomto mimoriadne plodnom kole. :yes:

AnGeor: 12t míľ behom jedného výletu, tak to je fakt masaker. Pozeral som do svojho logbooku a podobnú porciu som ja najazdil za posledný rok a trištvrte. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…