Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 30.10.14  08:00

« Re: Nové téma

Upřímně, taky zatím netuším, jak bych to téma měl zpracovat >:D . No, uvidíme...
    Psal jsem to i Ronautlovi, že jsou abstraktní témata obtížná, ale znáte to - dva proti jednomu >:D ...
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.10.14  07:38

« Re: Vyhlášení výsledků

woody-alien

Díky za super tip :yes:
    hned jsem si ho zařadil na play list do nového auta ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 29.10.14  23:13

Tom- na tejto fotke vypadá Megane velice dobre. Bohužiaľ si myslím, že by v tomto pravidlá mali ostať zachované, podľa mňa ide v súťaži hlavne o to, kto dokáže v danom mesiaci najlepšie spracovať danú tému. Možnosťou zaloviť v archíve a zvoliť fotku, ktorá sa zhodou okolností k téme hodí by sa to celé radikálne zľahčilo.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 29.10.14  23:06

Tiež nemám tušenie, čo a ako budem fotiť a čo by mohlo moje auto považovať za úspech, ak by malo city, ale hádam niečo vymyslím.

Keďže Ronault znovuvynašiel konskú poštu, mohol by nafotiť kufor Meganu plný konských hláv. V našich končinách je totiž cesta k úspechu dláždená ponukami, ktoré sa neodmietajú. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  23:03

Ale stará jenom 7 týdnů být může, nééé ?? >:D >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.14  22:43

Možná to bylo naopak, chladící kapalina v brzdách, to už přesně nevím..., ale to je celkem jedno. >:-[]

Nezměnili... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  22:36

To bylo trochu jinak, ale to nevadí >:-[] >:-[]

Už jste změnili podmínky soutěže ohledně data fotky? ;-) Už se dají použít i fotky o pár měsíců starší? :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.14  22:23

Th
    Myslíš to, jak si tam přijel s G6GTI s tou brzdovou kapalinou v chladiči..., a od té doby tě tam oslovují pane Podlaho, případně důvěrněji, Přemku... :*) >:D
    Jo, tak to by byla taky skvělá parodie na tohle téma. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  22:17

Tak Thomasino před autosalonem VW ?? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.14  22:05

Ron
    Mě přijde jako největší parodie právě ten tvůj první příklad - Thomasino ve svém MRSCXY na okruhu se stopkami v ruce, naplňujíc přitom téma: "MOJE AUTO NA CESTĚ ZA ÚSPĚCHEM"! >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.14  21:52

WL: Možností je hodně. Takový Thomasino ve svém RS bude asi fotit někde na okruhu se stopkami v ruce, v i30 by fotil někde před Lidlem, já můžu parafrázovat svůj velký kufr a nízkou spotřebu, no a ty v Allroadu třeba všestrannost... tak je tvé auto úspěšné v tom k čemu sis jej pořídil. Nebo to samozřejmě můžeš vzít jako parodii a já třeba budu kroužit s Favoritem po Brněnském okruhu nebo Thomasino zdolávat terén.
    Tím, že si to neumíš teď představit a aní já nemám konkrétní představu, tak je to téma značně otevřené.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.14  21:47

Ron
    Takže to je tvoje práce, to téma. Obvykle mi zrovna představivost nechybí, ale v tomto případě by mě docela zajímalo, jak by (podle tebe) mohla vypadat typická fotka, objektivně naplňující tohle téma?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  21:35

Hlavní zásluhu bych tady ale předal Ronaultovi, který navrhl dvě témata, já jedno vybral a ve finále ho Ron probral s Eliotem ;-) Je to celkem "volné téma", fantazii se meze nekladou. Přece jen klasické podzimní témata ala "Auto a podzim" atd. už tady byla několikrát >:-[]

Rone - mě to otevřít jde i v jiném prohlížeči. Chyba na tvém přijímači.
    Woody - za změnu hlasování ale budu posílat zlomené tužky i já ;-) Ikdyž náhodná čára načervenalou padesátikorunou (aby to bylo stylové) v tenkém koncernovém laku taky udělá své ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.14  21:26

Ron: Posílej raději zlomené tužky, pošťáci hrozně nadávaj. Koňská hlava není pírko a ať chceš nebo ne, mokvá to skrz obal. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.14  21:25

Thom: Dohodu hned další den po vyhlášení výsledků tady snad nepamatuju. ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.14  21:19

woody: vzhledem k tomu, že poštou poslední dobou chodí mnoho koňských hlav, tak rozhodování o dalším tématu bylo pro mé kolegy velmi snadné >:D

Thomasino: Nějak se mi ty tvé odkazy nechtějí otevřít.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  21:16

woody - jestli ti to vadí, my klidně ještě 3 týdny počkáme !! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.14  21:15

« Nové téma

Takže spolu s oddělenou koňskou hlavou >:D mi v poště přistálo i nové téma pro Listopad 2014. Není sice příliš obvyklé, aby se příslušní soutěžící tak rychle dohodli, ale když už k tomu došlo, nevidím důvod vyhlášení oddalovat. Tak tedy - tématem pro Listopad 2014 je:

MOJE AUTO NA CESTĚ ZA ÚSPĚCHEM ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  21:13

Ronaulte (a další) - tady je ještě druhá verze vítězné fotky z Passo Giau, kterou mám třeba už dávno jako hlavní na FB, ta není tak "studená" a do modra ;-) Je asi o něco lepší, ale už jsem to nechtěl měnit. Vzápětí je tam ještě jedna, kde jsou pak vidět i ty sliničky, které ti tam tam chyběly >:-[]

původní soutěžní foto: [odkaz]
    "teplejší" verze: [odkaz]
    další varianta včetně silničky dole: [odkaz]

a další fotky co jsem přidal do alba z Dolomit:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.14  21:13

Woody: no tak tahle písnička je hodně, hodně, ale opravdu hodně nebezpečná během řízení :-! :yes: >:D Nejen tím klipem...
    Za hodně nebezpečnou považuju za volantem i tuhle od White stripes: [odkaz] No a to logo objevující se v klipu... >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…