Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 29.10.14 23:13
« Re: Nové téma
Tom- na tejto fotke vypadá Megane velice dobre. Bohužiaľ si myslím, že by v tomto pravidlá mali ostať zachované, podľa mňa ide v súťaži hlavne o to, kto dokáže v danom mesiaci najlepšie spracovať danú tému. Možnosťou zaloviť v archíve a zvoliť fotku, ktorá sa zhodou okolností k téme hodí by sa to celé radikálne zľahčilo. -
Leg 29.10.14 23:06
Tiež nemám tušenie, čo a ako budem fotiť a čo by mohlo moje auto považovať za úspech, ak by malo city, ale hádam niečo vymyslím.
Keďže Ronault znovuvynašiel konskú poštu, mohol by nafotiť kufor Meganu plný konských hláv. V našich končinách je totiž cesta k úspechu dláždená ponukami, ktoré sa neodmietajú. >:D -
Ronault. 29.10.14 21:52
WL: Možností je hodně. Takový Thomasino ve svém RS bude asi fotit někde na okruhu se stopkami v ruce, v i30 by fotil někde před Lidlem, já můžu parafrázovat svůj velký kufr a nízkou spotřebu, no a ty v Allroadu třeba všestrannost... tak je tvé auto úspěšné v tom k čemu sis jej pořídil. Nebo to samozřejmě můžeš vzít jako parodii a já třeba budu kroužit s Favoritem po Brněnském okruhu nebo Thomasino zdolávat terén.
Tím, že si to neumíš teď představit a aní já nemám konkrétní představu, tak je to téma značně otevřené. -
Thomasino 29.10.14 21:35
Hlavní zásluhu bych tady ale předal Ronaultovi, který navrhl dvě témata, já jedno vybral a ve finále ho Ron probral s Eliotem ;-) Je to celkem "volné téma", fantazii se meze nekladou. Přece jen klasické podzimní témata ala "Auto a podzim" atd. už tady byla několikrát >:-[]
Rone - mě to otevřít jde i v jiném prohlížeči. Chyba na tvém přijímači.
Woody - za změnu hlasování ale budu posílat zlomené tužky i já ;-) Ikdyž náhodná čára načervenalou padesátikorunou (aby to bylo stylové) v tenkém koncernovém laku taky udělá své ;-) -
woody-alien 29.10.14 21:15
« Nové téma
Takže spolu s oddělenou koňskou hlavou >:D mi v poště přistálo i nové téma pro Listopad 2014. Není sice příliš obvyklé, aby se příslušní soutěžící tak rychle dohodli, ale když už k tomu došlo, nevidím důvod vyhlášení oddalovat. Tak tedy - tématem pro Listopad 2014 je:
MOJE AUTO NA CESTĚ ZA ÚSPĚCHEM ;-) -
Thomasino 29.10.14 21:13
« Re: Vyhlášení výsledků
Ronaulte (a další) - tady je ještě druhá verze vítězné fotky z Passo Giau, kterou mám třeba už dávno jako hlavní na FB, ta není tak "studená" a do modra ;-) Je asi o něco lepší, ale už jsem to nechtěl měnit. Vzápětí je tam ještě jedna, kde jsou pak vidět i ty sliničky, které ti tam tam chyběly >:-[]
původní soutěžní foto: [odkaz]
"teplejší" verze: [odkaz]
další varianta včetně silničky dole: [odkaz]
a další fotky co jsem přidal do alba z Dolomit:
[odkaz]
-

Psal jsem to i Ronautlovi, že jsou abstraktní témata obtížná, ale znáte to - dva proti jednomu >:D ...