Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 30.10.14 10:57
« Re: Nové téma
Ronault: áno, moje auto na divokom západe by bola dosť ťažká téma pre nás všetkých, čo nežijú pri westernovom mestečku. Ale téma moje auto na divokom východe by mohla byť naopak veľmi zaujímavá. Ty by si mohol napríklad použiť tie svoje konské hlavy. >:D
Sakriš, musím vymyslieť nejakú dobrú fotku, aby som to mohol navrhnúť. Vlastne už nápad mám, tak dúfam že ma nik nepredbehne. :-) -
Ronault. 30.10.14 10:14
Myslím, že to woody vystihl správně, téma je to opravdu hodně otevřené a řekl bych, že vám to dává větší prostor pro fantazii a nápady. Samozřejmě, pokud bychom dali téma "Moje auto stojící napříč před krychlí o délce hrany 4 metry a bílé barvy", asi bychom měli snažší přemýšlení a snažší hodnocení, tak ale máte volné ruce. Další možnosti, které byly navrhovány, bylo "Moje auto na divokém západě", což je jasné, ale příjde mi to nefér, když máme tady westernové městečko a já bych to téma schválil :-! -
woody-alien 30.10.14 09:59
Původně jsem byl taky trochu zaskočen, ale myslím, že nakonec nebude tak složité téma naplnit. Především pro každého majitele Fordu už je auto samotné na silnici značný úspěch >:-[] a kdyby snad i dojelo do cíle, óó jéé to by bylo slávy. Jinak třeba auto před Fortunou kam jdeš pro výhru, auto před bankou kam si jdeš půjčit s kuklou na hlavě >:D , taky se dá téma překroutit tak, že nikoliv auto směřuje za úspěchem ale je na cestě, která třeba kdysi k nějakému úspěchu vedla. To by mohlo být zajímavé pro návětěvníky historických měst nebo památek. To jen tak v rychlosti, ono to půjde. ;-) -
iudex 30.10.14 08:47
No verím, že aspoň niektorí z nás sa s témou popasujú (teda aspoň jej autori by mali), aj keď prax ukazuje, že príliš náročné témy znižujú počet účastníkov. Na druhej strane tohtomesačná téma bola taká voľná a ľahká, tak trochu náročnejšia téma pre zmenu stojí za pokus.
P.S. Tiež ani netuším, čo s ňou. ;-) -
Leg 29.10.14 23:13
Tom- na tejto fotke vypadá Megane velice dobre. Bohužiaľ si myslím, že by v tomto pravidlá mali ostať zachované, podľa mňa ide v súťaži hlavne o to, kto dokáže v danom mesiaci najlepšie spracovať danú tému. Možnosťou zaloviť v archíve a zvoliť fotku, ktorá sa zhodou okolností k téme hodí by sa to celé radikálne zľahčilo. -
Leg 29.10.14 23:06
Tiež nemám tušenie, čo a ako budem fotiť a čo by mohlo moje auto považovať za úspech, ak by malo city, ale hádam niečo vymyslím.
Keďže Ronault znovuvynašiel konskú poštu, mohol by nafotiť kufor Meganu plný konských hláv. V našich končinách je totiž cesta k úspechu dláždená ponukami, ktoré sa neodmietajú. >:D -
Ronault. 29.10.14 21:52
WL: Možností je hodně. Takový Thomasino ve svém RS bude asi fotit někde na okruhu se stopkami v ruce, v i30 by fotil někde před Lidlem, já můžu parafrázovat svůj velký kufr a nízkou spotřebu, no a ty v Allroadu třeba všestrannost... tak je tvé auto úspěšné v tom k čemu sis jej pořídil. Nebo to samozřejmě můžeš vzít jako parodii a já třeba budu kroužit s Favoritem po Brněnském okruhu nebo Thomasino zdolávat terén.
Tím, že si to neumíš teď představit a aní já nemám konkrétní představu, tak je to téma značně otevřené.