Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.10.14  13:40

« Re: Síla marketingu Há

Jj, JeHovovo auto bude určitě Hjondééé...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 30.10.14  13:09

« Re: Síla marketingu Há

Podľa obrázku i hesla vidieť, že marketéri Hyundai boli na školení u jehovistov.

Ja som vedel, že si ten nápis mám prilepiť natvrdo, teraz by som sa na cestách so svojim fakenadautom tešil väčšiemu rešpektu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.10.14  12:33

« Síla marketingu Há

Tak je to potvrzeno marketingem Hjondééé, i30 není žádná "mrdka", ale naopak "NadAuto" se značkovou svatozáří:
    [odkaz]
    Leg to tušil už dávno:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 30.10.14  10:57

« Re: Nové téma

Ronault: áno, moje auto na divokom západe by bola dosť ťažká téma pre nás všetkých, čo nežijú pri westernovom mestečku. Ale téma moje auto na divokom východe by mohla byť naopak veľmi zaujímavá. Ty by si mohol napríklad použiť tie svoje konské hlavy. >:D

Sakriš, musím vymyslieť nejakú dobrú fotku, aby som to mohol navrhnúť. Vlastne už nápad mám, tak dúfam že ma nik nepredbehne. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.10.14  10:14

Myslím, že to woody vystihl správně, téma je to opravdu hodně otevřené a řekl bych, že vám to dává větší prostor pro fantazii a nápady. Samozřejmě, pokud bychom dali téma "Moje auto stojící napříč před krychlí o délce hrany 4 metry a bílé barvy", asi bychom měli snažší přemýšlení a snažší hodnocení, tak ale máte volné ruce. Další možnosti, které byly navrhovány, bylo "Moje auto na divokém západě", což je jasné, ale příjde mi to nefér, když máme tady westernové městečko a já bych to téma schválil :-!
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.10.14  09:59

Původně jsem byl taky trochu zaskočen, ale myslím, že nakonec nebude tak složité téma naplnit. Především pro každého majitele Fordu už je auto samotné na silnici značný úspěch >:-[] a kdyby snad i dojelo do cíle, óó jéé to by bylo slávy. Jinak třeba auto před Fortunou kam jdeš pro výhru, auto před bankou kam si jdeš půjčit s kuklou na hlavě >:D , taky se dá téma překroutit tak, že nikoliv auto směřuje za úspěchem ale je na cestě, která třeba kdysi k nějakému úspěchu vedla. To by mohlo být zajímavé pro návětěvníky historických měst nebo památek. To jen tak v rychlosti, ono to půjde. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.10.14  09:48

Leg: Přesně tak.
    Thom: Fotka musí být focená v daném měsíci. V tomto případě v Listopadu. Možná to někomu s dobrým archívem trochu komplikuje život ;-) , ale tak to prostě je.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.10.14  08:47

No verím, že aspoň niektorí z nás sa s témou popasujú (teda aspoň jej autori by mali), aj keď prax ukazuje, že príliš náročné témy znižujú počet účastníkov. Na druhej strane tohtomesačná téma bola taká voľná a ľahká, tak trochu náročnejšia téma pre zmenu stojí za pokus.
    P.S. Tiež ani netuším, čo s ňou. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 30.10.14  08:00

Upřímně, taky zatím netuším, jak bych to téma měl zpracovat >:D . No, uvidíme...
    Psal jsem to i Ronautlovi, že jsou abstraktní témata obtížná, ale znáte to - dva proti jednomu >:D ...
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.10.14  07:38

« Re: Vyhlášení výsledků

woody-alien

Díky za super tip :yes:
    hned jsem si ho zařadil na play list do nového auta ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 29.10.14  23:13

Tom- na tejto fotke vypadá Megane velice dobre. Bohužiaľ si myslím, že by v tomto pravidlá mali ostať zachované, podľa mňa ide v súťaži hlavne o to, kto dokáže v danom mesiaci najlepšie spracovať danú tému. Možnosťou zaloviť v archíve a zvoliť fotku, ktorá sa zhodou okolností k téme hodí by sa to celé radikálne zľahčilo.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 29.10.14  23:06

Tiež nemám tušenie, čo a ako budem fotiť a čo by mohlo moje auto považovať za úspech, ak by malo city, ale hádam niečo vymyslím.

Keďže Ronault znovuvynašiel konskú poštu, mohol by nafotiť kufor Meganu plný konských hláv. V našich končinách je totiž cesta k úspechu dláždená ponukami, ktoré sa neodmietajú. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  23:03

Ale stará jenom 7 týdnů být může, nééé ?? >:D >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.14  22:43

Možná to bylo naopak, chladící kapalina v brzdách, to už přesně nevím..., ale to je celkem jedno. >:-[]

Nezměnili... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  22:36

To bylo trochu jinak, ale to nevadí >:-[] >:-[]

Už jste změnili podmínky soutěže ohledně data fotky? ;-) Už se dají použít i fotky o pár měsíců starší? :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.14  22:23

Th
    Myslíš to, jak si tam přijel s G6GTI s tou brzdovou kapalinou v chladiči..., a od té doby tě tam oslovují pane Podlaho, případně důvěrněji, Přemku... :*) >:D
    Jo, tak to by byla taky skvělá parodie na tohle téma. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.10.14  22:17

Tak Thomasino před autosalonem VW ?? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.14  22:05

Ron
    Mě přijde jako největší parodie právě ten tvůj první příklad - Thomasino ve svém MRSCXY na okruhu se stopkami v ruce, naplňujíc přitom téma: "MOJE AUTO NA CESTĚ ZA ÚSPĚCHEM"! >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.14  21:52

WL: Možností je hodně. Takový Thomasino ve svém RS bude asi fotit někde na okruhu se stopkami v ruce, v i30 by fotil někde před Lidlem, já můžu parafrázovat svůj velký kufr a nízkou spotřebu, no a ty v Allroadu třeba všestrannost... tak je tvé auto úspěšné v tom k čemu sis jej pořídil. Nebo to samozřejmě můžeš vzít jako parodii a já třeba budu kroužit s Favoritem po Brněnském okruhu nebo Thomasino zdolávat terén.
    Tím, že si to neumíš teď představit a aní já nemám konkrétní představu, tak je to téma značně otevřené.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.14  21:47

Ron
    Takže to je tvoje práce, to téma. Obvykle mi zrovna představivost nechybí, ale v tomto případě by mě docela zajímalo, jak by (podle tebe) mohla vypadat typická fotka, objektivně naplňující tohle téma?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…