Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 01.11.14  18:55

« Re: Ad provoz a SUV na okruhu

Leg: Jasně. ;-)

No jo, to chce holt pracovat v rádiu, ač tohle bude možná spíš jen joke (vidím tam přeci jen nějakou plaketku, ale jist motorizací si teď nejsem). [odkaz] Rasťo Chvála si dnes coby bývalý hlasatel asi moc nestěžuje... ale někdo z Británie takhle koupil spešl 250 GTO a pak byl v TG, myslím.

Jinak jsem lajdák, že jsem pájovi ještě nepochválil jeho road trip... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 01.11.14  11:31

Šmoula: jasne, tú moju poznámku ber to ako taký priateľský hec. :-) Sám na jednotke nedriftujem a ani som ju s tým zámerom nekupoval, konieckoncov, ak vy som mal podobné ambície, nenarval by som na ňu 245-ky gumy a naopak namontoval by som minimálne lsd. Mne sa páči, ako sa niektoré klasické hothatche dokážu pekne šmýkať na limite (ako je to na videu cupry), ak ich niekto "znásilňuje" k neefektívnemu hádzaniu zadkom, tak mi to príde také neprirodzené. Ale ak to človek vie, tak to určite sranda je, to zas né že né.

Iudex: paráda, to je V8, nie? To by som rovno povedal že je masaker! A ako dakto naznačil vo videu, podobné srandy budú asi dosť drahé, ak teda zrovna nedorážal staré pneu. Ale ako sa hovorí, ak máš opicu, určite máš aj na banány, takže by som to ako veľký problém nevidel. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.10.14  23:25

Leg: Mně se to házení zadkem líbí, tedy driftem bych to zrovna nenazval, ale borci jako Kuba Rejlek umí. Tam jde samozřejmě o nastavení zadní nápravy, dieselová fabie moc do driftu nejde, i když se o to řidič snaží. [odkaz] Byly výjimečně i jiné RWD hatchbacky než 1er, které když se poupraví... [odkaz] Pokud někdo dělá drifty v lehké (staré japonské) předokolce, hezky přitom pracuje s plynem, ručkou a využívá vlastností povrchu, tak mi to infantilní vůbec nepřipadá, spíše naopak. A jak ukazují již zmíněná videa, když je řidič machr, doslova urve i sebeuniverzálnější HH.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.10.14  22:43

Tak keď o driftoch, tu je asi vhodný čas na opakované poukázanie na webpajovu brutálnu driftmachine: [odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 31.10.14  21:18

Hm, vidím že sa tu strhla menšia súťaž o to, kto nájde na youtube krajší drift "svojho" hothatchu. Samozrejme, keď vidím to tragikomické hádzanie zadkami, vzletne driftom nazvané, nemôžem nezareagovať. [odkaz] :-!

P.S. Už len sa to naučiť na tom svojom... >:D

P.P.S. Už sa vidím. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 31.10.14  20:40

Klidně, akorát nebude úplně rovná :D.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.10.14  20:24

poterienko:

Ty Woe...tě v našem JZD přihlásím do soutěže kdo vyorá první jarní brázdu....ještě než přiletí Štefan >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 31.10.14  20:14

Stejně si říkám, zda by s tím nebyla větší prča, kdyby tam za 50k přidal kardan a hodily diferák dozadu.
    I naftové kombíky to umí bokem, jen je na suchu.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.10.14  19:56

Až zažiješ na vlastní kůži něco takového, tak taky nebudeš chápat >:-[]
    prostě přijedeš k zatáčce, trochu trhneš volantem a pak už to jen držíš plynem a volantem >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.10.14  19:00

Thomasino

A pak že nedokážou být předokolky zábavné.....zajímalo by mě jak to dělá tahle kontrolovaně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.10.14  18:53

Tak jasně, že když chceš, tak to jde >:-[] >:-[] Viz. tady opičák Harris >:D Od 0:45:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.10.14  18:47

Thomasino

Už jsem to sem dával...tady se podívej co je to přetáčivý smyk od 1:13...a hlavně pak úplný konec videa >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.10.14  18:47

Ron: Jasně, zapálím... ;-) A máš pravdu, ix20 má matice, jak jsem psal, takže na šteftech to kolo trochu drží, přesto je to hovadina. Ale je fakt, že aspoň poklice od NADauta nepadne do nečistých rukou závistivých majitelů pseudoprémie nebo nedejbože snad supermainstreamu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.10.14  18:27

Jinak kdo by chtěl vidět jednoho bílého Megana R.S. 265 Cup v lehkém přetáčivém smyku ve Švoncovce na okruhu v Brně, tak zde krátké video (od 0:40) ;-) :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.10.14  18:18

woody: zapal tam svíčku i za mne ;-)
    Jo, Nadauto ix20 jsem už taky měl tu čest přezouvat, strejda (i sestřenice) jej má taky. taky jsem dost nechápal to uchycenívšemi šrouby- Má to sice výhodu, poklici neztratíš a pravděpodobně ti ji ani neukradou. Podobně řešené poklice měl svého času i děda na Š105S, jenže tam to drželo jen na 3 šroubech, takže se dalo kolo prvně chytnou jedním šroubem a pak když už na autě drželo, tak přichytit i poklici. Ke cti nadauta tedy ale nutno říi, že má alespoň matice, pokud se nepletu, ne šrouby, takže tam to kolo jakž takž drží
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.10.14  18:00

Ron: Ty jsi tedy přející člověk.... >:D Jinak návštěva hřbitovů mě čeká taky, ale mám to svým způsobem docela rád. Jedna z mých cest povede na Mělnicko, takže se zastavím i ve Cvikově u jednoho fanouška Volva C30. :yes:

Dnes jsme mimochodem měli tradiční půlroční multipřezouvání (4 auta najednou) a dostalo se mi poprvé v životě té cti přezout NADauto. Přitom bratrovu ix20 nepřezouvám poprvé, jen ještě před tím půlrokem NADautem nějak nebyla. >:D >:D Děkuji, pane Vošický, za tu šanci a ujišťuji vás, že ke svěřenému úkolu jsem přistoupil se vší zodpovědností a v čistých rukavičkách. Chtěl bych se jen zeptat, kterej kr.etén z vaší jinak navýsost prémiové firmy vymyslel to upevnění poklic všemi pěti maticemi na každém kole ? Hjondéé nevěří držení svých vlastních super poklic ? Nebo v tom mám hledat jakýsi vyšší smysl ? >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.10.14  17:18

iudex: Jen jeď na Slovakiaring, s trochou "štěstí" z toho taky může být "tour do hrobu" >:D

Bully: tak pokud to tedy výjde, tak se přidávám s tichou závistí ke gratulantum :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 31.10.14  16:21

Thomasino:
    tak, S 240, Performance a Sport Packet. V tom odkazu je nejaka specialni edice pro Australii, ale je to podobne. Napisu o nem pak neco, hlavne az ho ale vubec budu mit doma a neco s nim najezdim. Zatim jsem se projizdel jenom v Elisce, i kdyz taky s vykonem 240 k., v uprave motoru od Komotec.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.10.14  16:01

Bully, takže je to verze S a 240 koníků ? Na váhu někde kolem tuším 930-950 kg (dle verze) ?? :-) :yes:
    Tak to bude fááákt mazec !!

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.10.14  10:56

Bully: pridávam sa ku gratuláciám, nekompromisná hardcore mašina, nech robí na okruhoch radosť. :yes:
    Ad okruhy: v nedeľu je posledný krát dostupný Slovakiaring, žiaľ tour de hroby musí ma prednosť. ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…