Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 03.11.14 20:26
« Re: Vánoce s GotTem Inspirujícím
Když jsem si v r. 1994 (taky na podzim a vlastně přesně před 20ti lety)) objednával v Německu G3 GT TDI, tak mě taky odhadovali termín na 1. polovinu prosince. Řekl jsem pak dealerovi v Německu, že to chci objednat do výroby tak, ať je to oficiálně vyrobeno už v kalendářním roce 1995. Oficiálně to pak bylo "vyrobeno" 2. 1. a měl jsem zase strach, aby to nebylo z nějaké silvestrovské směny >:-[] , ale asi nebylo, protože to byl "držák". -
woody-alien 03.11.14 20:16
wl: >:-[] :yes: Nj, já jsem to blbě pochopil, a když jsem pak o tom přemýšlel, napadlo mě přesně to, co píšeš v PS. Nicméně já si tu "velštinu" nejdřív ověřoval, samotnýmu se mi to nějak nezdálo.
To budou ještě krutý čtyři týdny. Ale aspoň, že to nakonec bude přece jen blíže optimistické verzi (2-3 měsíce - Olfin Car Hradec) a ne té pesimistické ( 6 měsíců i více - NH Car Praha). -
woody-alien 03.11.14 17:48
wl: >:D Ale nesmí se to s VW moc přehánět, vypadá to potom jako nápis ve velštině. >:-[] [odkaz]
Cov: Zdravím, pane Piëchu. Kdybych tušil, že působíte na ACZ pod nickem Covenant, určitě bych vás požádal o urgentní vyřízení své objednávky již dříve. >:D ;-)

Udělají ti cokoli, co si vymyslíš nebo ti sami zpracují návrh.....např sedačky kůže + alkantara jak jsi o nich mluvil, že by se ti taková kombinace líbila, ale vw jí nemá u G7R v nabídce.....je to v Ostravě.
Tak to jen tak pro info a inspiraci ;-)