Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 06.11.14  14:35

« Re: HH a poserienko

Pot: Well, that escalated quickly. >:D

Ja tipuji GTI. Vždyť jsme na dasauto.cz, ne?

ANEBO je tu také možnost, že pot nám schválně řekl nějaké mylné údaje. Pak by to mohla být tahle Cupra: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.11.14  13:53

Cov: Ještě mě napadlo Polo R WRC, motor z G-GTI s tím musí dobře hejbat. Předokolka to je, ale.....pokud vím, tak se dělalo jen v bílé perleti, žádná šedá, takže asi taky nic.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 06.11.14  12:40

Asi začnu šetřit na to auto na úvodní straně......sice není nejrychlejší ve své kategorii, ale ten zvuk a charizma...
    Tady je pěkný slovenský video test ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.11.14  12:30

Cov: Viděl bych to stejně, Šíro se v takových těch Best of Hot Hatches moc nevyskytuje, ale možná nás pot něčím překvapí. ;-)

edit: Polo GTI (zatím) nepatří mezi nejlepší HH, a taková rozzuřená stylovka jako je S1 je zase 4x4.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 06.11.14  12:24

Tak vyloučili jsme s3, R ...není předohrab...Seat, Ford, Miník a Ople...to prý už raději Renaulta. Jak dobře WL poznamenal zbývá ještě Šíro a GTI...no a poterienko psal jeden z nejlepších HH na trhu, což se dost často spojuje s GTI....

Ještě mě z německých HH napadá malé Polo....ale netypoval bych ho.

Bully
    Krásná kára..gratuluju :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.11.14  11:08

iudex: Nevím, ale o "jazdenke" bych nenapsal, že je to skladovka. To je "skladovka" vždycky. >:-[] Německá předokolka, hmm, pot víceméně vyloučil Opel i Ford (i když 100% to není), Mini je na tom stejně jako Seat, vlastník německý ale německé auto to není, důležitá zřejmě bude odpověď na labelovu otázku, zda je to vůbec kompakt. ;-)

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.11.14  10:47

Pot: wow, tak to čumím. My tu vyberáme hotheče roky, čakáme na ne mesiace a Ty si len tak zmyslíš, kúpiš a za pár dní máš HH doma? :-O :-) :yes:
    Tak čo to bude? Nemecký predohrab, turbo... Katalóg ACZ mi vypľul 9 možností, tak som fakt zvedavý. A ešte dôležitá otázka: je to voňavka, alebo jazdenka? Lebo jazdenky možnosti dosť rozširujú.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.11.14  10:41

« Re: Uz je doma

teda to je kára, gratulujem
    btw: ten mustang ala brandon walsh v pozadi bol pojazdny ? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.11.14  10:38

Bully: :yes: Krasavec....ještě jednou gratuluju. A jestli jsi to ty na sedadle řidiče, tak ti posílám jednu příhodnou písničku, která mě pobavila. ;-) Najt fívr, najt fívr... >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.14  00:51

700 dálničních km s tímhle "ultralightem", to je slušná porce...
    Hlavně, že už ho máš doma, co je doma, to se, jak známo, počítá! ;-)
  • 10 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 06.11.14  00:08

« Uz je doma

At tech aut neni malo, to moje uz je doma. Tady je fotka z prebirani "letadla" :-) [odkaz] Na seznameni jsem s nim absiolvoval od prodejce 700 km domu po Autobahn. Kupodivu naprosto v pohode, jak kdyby mne to nekdo usil na miru a vubec to neni tvrde jak prkno. I kdyz teda poslednich 150 km se spuntama v usich a bylo to tak mnohem lepsi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.14  23:13

pot
    A co třeba SciRocco?
    Je ten tvůj hh vůbec kompakt?
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 05.11.14  22:19

Pot: A4 ostava doma a hh bude len vikendovka? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 05.11.14  22:13

"Miník" je alespoň něčím zajímavý. OPC je takové...nemastné neslané (od pohledu). Třeba Insignia OPC je zajímavá mašina, ale ten stříbroplast tuning se mi nelíbí.
  • « 10 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 05.11.14  22:08

Este stale to moze byt nejaky ,,custom" Wartburg alebo Multicar >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 05.11.14  21:59

Vranis

Tfuj babo...už jsem si myslel že máme jasno když vyloučil OPC a ty sem prskneš Minika >:-[]

Jeden tady po okolí jezdí....W-L ho určitě vídá.
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 05.11.14  21:57

Ja to tipujem na Mini John cooper works >:D aj ked by sme mohli polemizovat ci je to nemec alebo anglican
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 05.11.14  21:55

Než astru bych asi raději dijamantonauta.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.14  21:36

Ani přesně nevím proč, ale OPC bylo první, co mě napadlo, když jsem viděl potův příspěvek o jeho novém německém fwd hh se silným turbomotorem.
    Ale AOPC zase není v nabídce v šedé, jedině metalická "bílá mineral" s nádechem do šedostříbrné.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 05.11.14  21:35

WA: Uvidíš za 13 dní a asi bude na fotce do soutěže.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…