Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Covenant 06.11.14 12:24
« Re: HH a poserienko
Tak vyloučili jsme s3, R ...není předohrab...Seat, Ford, Miník a Ople...to prý už raději Renaulta. Jak dobře WL poznamenal zbývá ještě Šíro a GTI...no a poterienko psal jeden z nejlepších HH na trhu, což se dost často spojuje s GTI....
Ještě mě z německých HH napadá malé Polo....ale netypoval bych ho.
Bully
Krásná kára..gratuluju :yes: :-) -
woody-alien 06.11.14 11:08
iudex: Nevím, ale o "jazdenke" bych nenapsal, že je to skladovka. To je "skladovka" vždycky. >:-[] Německá předokolka, hmm, pot víceméně vyloučil Opel i Ford (i když 100% to není), Mini je na tom stejně jako Seat, vlastník německý ale německé auto to není, důležitá zřejmě bude odpověď na labelovu otázku, zda je to vůbec kompakt. ;-)
-
iudex 06.11.14 10:47
Pot: wow, tak to čumím. My tu vyberáme hotheče roky, čakáme na ne mesiace a Ty si len tak zmyslíš, kúpiš a za pár dní máš HH doma? :-O :-) :yes:
Tak čo to bude? Nemecký predohrab, turbo... Katalóg ACZ mi vypľul 9 možností, tak som fakt zvedavý. A ešte dôležitá otázka: je to voňavka, alebo jazdenka? Lebo jazdenky možnosti dosť rozširujú. -
Bully_ 06.11.14 00:08
« Uz je doma
At tech aut neni malo, to moje uz je doma. Tady je fotka z prebirani "letadla" :-) [odkaz] Na seznameni jsem s nim absiolvoval od prodejce 700 km domu po Autobahn. Kupodivu naprosto v pohode, jak kdyby mne to nekdo usil na miru a vubec to neni tvrde jak prkno. I kdyz teda poslednich 150 km se spuntama v usich a bylo to tak mnohem lepsi >:D -
white label 05.11.14 21:36
Ani přesně nevím proč, ale OPC bylo první, co mě napadlo, když jsem viděl potův příspěvek o jeho novém německém fwd hh se silným turbomotorem.
Ale AOPC zase není v nabídce v šedé, jedině metalická "bílá mineral" s nádechem do šedostříbrné.

Ja tipuji GTI. Vždyť jsme na dasauto.cz, ne?
ANEBO je tu také možnost, že pot nám schválně řekl nějaké mylné údaje. Pak by to mohla být tahle Cupra: [odkaz]