Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 06.11.14 19:06
« Re: HH a poserienko
Covenat: Rád bych poděkoval za gratulace, ale bohužel tahle kočka mi byla pouze zapůjčena :'-(
Woody: No něco na tom bude. Já si ponechal všechny ty systémy zapnuté, nic jsem nevypínal, jen jsem si dal "na hlasito" výfuk a jel přecejen s opatrností, dokonce mi Dinar s o mnoho slabším jeho BMW přes Makov ujel, ale to asi tím, že mu vyšlo předjíždění, mě už ne... a i tak se dá říci, že i na mokrých úsecích v zatáčkách elektroniak kočky řídí za řidiče, jinak si nejsem vědom toho, jak je možné, že jsem to nerozflákal >:D
A taky mě zpomalila věta Paji: "Jo tak v téhle zatáčce iudex dostal smyk a měl teda dost práce s tím to ustát" >:D
Měl jsem i možnost jet jako spolujezdec s Dinarem a to už byla jiná jízda, tam už šlo vidět, že Dinar řídí F-type a ne naopak. :yes:
A nesmutni, špitá se, že webpaja bude od jara mít k téhle zapůjčené kočce možná blíže, jen jak naznačil, to už ji pak tak snadno pučovat nebude, teď je to dle hesla "z cizího krev neteče", resp. "z cizích pneumatik se guma nesjíždí" >:D -
Ronault. 06.11.14 18:44
Woody: To N jsem tam ponechal opravdu schválně, protože slovo brutální mi příjde poněkud nedostačující pro popis tohodle zážitku :-!
Trochu mi to připomíná jeden vtip, možná ho znáte...
Příjde paní ke gynekologovi, vyleze nahoru na kozu, gynekolog se podívá, zakroutí hlavou a řekne "Bruntál" a odejde.
Za chvíli se vrátí s druhým lékařem, ten se podívá a přikyvuje "ano kolego, Bruntál".
Za chvíli se přiřítí třetí gynekolog, podívá se a přikyvuje "Ano, anu, slušný Bruntál".
Tato situace se opakuje až je tam tak 7 lékařů v ordinaci, paní celá nervozní, neví, co se s ní děje a tak se vztekle zeptá "Proboha! Co mi je? Co to je ten Bruntál, to jsem jako nemocná?"
V tom ji s ledovm klidem odpoví první gynekolog: "Víte, prostě je to jako Bruntál - okolí pěkné, ale strašná díra"
>:D >:D >:D -
Covenant 06.11.14 17:50
Brandon
Nevím jak ceny u vás, ale tady se to asi neoplatí...nová vyjde po slevě od prodejce asi jen o cca 100 tisíc víc...ikdyž te´d potvory podražili...zakladní cena šla o 12t nahoru a podražila i příplatková výbava.
white label:
Tiše závidím....mam pocit že mě v F ku Webpaja v letě předjížděl do Českých Budějovic....s otevřeným výfukem to bylo jak nálet na Berlín >:D
-
-
Covenant 06.11.14 12:24
Tak vyloučili jsme s3, R ...není předohrab...Seat, Ford, Miník a Ople...to prý už raději Renaulta. Jak dobře WL poznamenal zbývá ještě Šíro a GTI...no a poterienko psal jeden z nejlepších HH na trhu, což se dost často spojuje s GTI....
Ještě mě z německých HH napadá malé Polo....ale netypoval bych ho.
Bully
Krásná kára..gratuluju :yes: :-) -
woody-alien 06.11.14 11:08
iudex: Nevím, ale o "jazdenke" bych nenapsal, že je to skladovka. To je "skladovka" vždycky. >:-[] Německá předokolka, hmm, pot víceméně vyloučil Opel i Ford (i když 100% to není), Mini je na tom stejně jako Seat, vlastník německý ale německé auto to není, důležitá zřejmě bude odpověď na labelovu otázku, zda je to vůbec kompakt. ;-)
-
iudex 06.11.14 10:47
Pot: wow, tak to čumím. My tu vyberáme hotheče roky, čakáme na ne mesiace a Ty si len tak zmyslíš, kúpiš a za pár dní máš HH doma? :-O :-) :yes:
Tak čo to bude? Nemecký predohrab, turbo... Katalóg ACZ mi vypľul 9 možností, tak som fakt zvedavý. A ešte dôležitá otázka: je to voňavka, alebo jazdenka? Lebo jazdenky možnosti dosť rozširujú.

Předpokládám, že to byla od Cova gratulace pouze ke svezení s touto kočičkou...