Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.14  19:58

« Re: HH a poserienko

Tak to je pro tebe F-Type taky, ne? ;-) >:D Ale tento kousek koupil hodně dobře jako roční auto pod zárukou s najetými asi 40tkm po člověku od BMW s cenou asi za polovinu, někde kolem 1.2 bez DPH ve full výbavě. Takže určitě skvělá koupě.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  19:52

Tromasino: No a není to na tebe nejen moc těžké a velké, ale především tochu drahé? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  19:51

WL: Mě z toho hlava nečouhala, dokonce jsem měl na hlavě bekovku a ta i při rychlostech atakujících dvojku na počátku neuletěla. Podélný prostor ani prostor napříč mi nedělal potíže, ale já jsem docela konfekční postavy, Dinar už měl sedadlo řidiče v krajní poloze. Kufr ujde, řekl bych, že i na nějakou ne moc nabalenou cestu postačující. Sice by se s tím nedalo asi jet tak snadno roadtrip, co jsem udělal v září, ale muselo by se omezit, třeba jen na plavky a onu kreditku >:-[] A řekl bych, že pokud se vypl "výfuk", nadáhla střecha a nastavilo auto na komfort, tak se dalo svižně jet s dostatečným pohodlím, což ukazoval Dinar, Páju ještě blbnutí nepřešlo a jen brzdil a zrychloval, v podstatě stejně jako já :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.14  19:49

Já se dnes pro změnu svezl taky v jedné rychlé těžké kočičce, a to konkrétně v M550d xdrive >:-[] Jede to jako kráva, ale na mě je to zbytečně velký a těžký >:-[]
    Známej mě pak nabízel, jestli to chci řídit, ale nějak jsem neviděl důvod a chuť. Pak jsem ho svezl v MRS Cup a moc se mu to líbilo (hlavně zvuk a odfrkávání z výfuků po zahřátí v horním spektru otáček - bez zadních sedaček je to více slyšet). Dříve měl Focus ST 2,5T upravenýho na 290 koníků...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.14  19:44

Mimochodem mi z toho slušně čouhala hlava, tobě ne? Ale jinak se v tom sedělo dobře a na délku i šířku místa poměrně dost, samozřejmě pro dva a kreditku k tomu (viz objem kufru).
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  19:37

WL: Vidím to podobně, včetně těch žen, ale prostě tady bych klidně jednu takovou kočku v kabriu ve vlastnictví uvítal. Reálně to není sice možné, ale snad během nějaké te dekády alespoň se budu přibližovat, třeba nějakou pěknou MX-5 nebo něčím podobným.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.14  19:31

Ron
    Já to tak nemám, je spousta aut se kterými se hrozně rád (i opakovaně) svezu/bych se svezl, ale přesto nemám větší potřebu je vlastnit.
    Někdo by jistě našel obdobnou analogii i u žen. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  19:23

WL: Díky za upozornění, ale to mi jaksi došlo, až tak úplně blonďák nejsem >:-[] Chtěl jsem naznačit, že sice lze být šťastný ze svezení do doby než si uvědomí, že to není jeho auto ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.14  19:19

Ron
    Předpokládám, že to byla od Cova gratulace pouze ke svezení s touto kočičkou...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  19:06

Covenat: Rád bych poděkoval za gratulace, ale bohužel tahle kočka mi byla pouze zapůjčena :'-(

Woody: No něco na tom bude. Já si ponechal všechny ty systémy zapnuté, nic jsem nevypínal, jen jsem si dal "na hlasito" výfuk a jel přecejen s opatrností, dokonce mi Dinar s o mnoho slabším jeho BMW přes Makov ujel, ale to asi tím, že mu vyšlo předjíždění, mě už ne... a i tak se dá říci, že i na mokrých úsecích v zatáčkách elektroniak kočky řídí za řidiče, jinak si nejsem vědom toho, jak je možné, že jsem to nerozflákal >:D
    A taky mě zpomalila věta Paji: "Jo tak v téhle zatáčce iudex dostal smyk a měl teda dost práce s tím to ustát" >:D
    Měl jsem i možnost jet jako spolujezdec s Dinarem a to už byla jiná jízda, tam už šlo vidět, že Dinar řídí F-type a ne naopak. :yes:
    A nesmutni, špitá se, že webpaja bude od jara mít k téhle zapůjčené kočce možná blíže, jen jak naznačil, to už ji pak tak snadno pučovat nebude, teď je to dle hesla "z cizího krev neteče", resp. "z cizích pneumatik se guma nesjíždí" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.14  19:01

w-a
    Neboj, s aktivními elektronickými anděli je to docela mírumilovná kočička, a ohledně zvuku zase spíš pes, který víc štěká, než kouše... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.11.14  18:55

Ron: Jj, znám ;-) , narozdíl od pocitu řídit takovou krvelačnou řvoucí bestii. I když si nejsem jistej, jestli by spíš neřídila ona mě. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 06.11.14  18:47

Ronault:

Tak to gratuluju...ten zvuk je opravdu silně návykový :-)

Ten neznám...za Bruntál :yes: >:-[]
  • « 10 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  18:44

Woody: To N jsem tam ponechal opravdu schválně, protože slovo brutální mi příjde poněkud nedostačující pro popis tohodle zážitku :-!

Trochu mi to připomíná jeden vtip, možná ho znáte...
    Příjde paní ke gynekologovi, vyleze nahoru na kozu, gynekolog se podívá, zakroutí hlavou a řekne "Bruntál" a odejde.
    Za chvíli se vrátí s druhým lékařem, ten se podívá a přikyvuje "ano kolego, Bruntál".
    Za chvíli se přiřítí třetí gynekolog, podívá se a přikyvuje "Ano, anu, slušný Bruntál".
    Tato situace se opakuje až je tam tak 7 lékařů v ordinaci, paní celá nervozní, neví, co se s ní děje a tak se vztekle zeptá "Proboha! Co mi je? Co to je ten Bruntál, to jsem jako nemocná?"
    V tom ji s ledovm klidem odpoví první gynekolog: "Víte, prostě je to jako Bruntál - okolí pěkné, ale strašná díra"
    >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.11.14  18:32

Ron: Jo, musí to být zážitek....obzvlášť tedy v moravsko-slezském kraji. Jinde v Česku se nejspíš Bruntální síla nevyskytuje. Takže to bude o něco slabší. ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  18:17

Covenat: No a já se nechci moc frajeřit (hééééééééééč), ale v neděli jsem měl taky tu čest řídit F-type kabrio V8 :-! Ještě teď se občas zasměju nad tím úžasným zvukem a pro mě bruntální síle 500k :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 06.11.14  17:50

Brandon
    Nevím jak ceny u vás, ale tady se to asi neoplatí...nová vyjde po slevě od prodejce asi jen o cca 100 tisíc víc...ikdyž te´d potvory podražili...zakladní cena šla o 12t nahoru a podražila i příplatková výbava.

white label:
    Tiše závidím....mam pocit že mě v F ku Webpaja v letě předjížděl do Českých Budějovic....s otevřeným výfukem to bylo jak nálet na Berlín >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.11.14  15:49

offtopic: a je znovu na predaj a znovu o par tisíc drahšia >:D [odkaz]
    počul som, že bola medzi tým opäť búrana, neviem čo je na tom pravdy, ale je mi z jej osudu smutno
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.14  15:23

Cov
    To je přesně ta verze eFka co byla na té skupinové fotce od iudexe (co jsme s ní jezdili).
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 06.11.14  14:52

woody:

Já myslím, že jste ho utáhli na GTi.....ale v tom případě budu chtít vysvětlení, proč né Cupra, když z ní byl tak nadšený >:-[]

Ta v Budějovicích byla taky na prodej s 13% slevou jako předváděčka a přetahovali se o ní dva zájemci ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…