Ronault. 06.11.14 19:51
« Re: HH a poserienko
WL: Mě z toho hlava nečouhala, dokonce jsem měl na hlavě bekovku a ta i při rychlostech atakujících dvojku na počátku neuletěla. Podélný prostor ani prostor napříč mi nedělal potíže, ale já jsem docela konfekční postavy, Dinar už měl sedadlo řidiče v krajní poloze. Kufr ujde, řekl bych, že i na nějakou ne moc nabalenou cestu postačující. Sice by se s tím nedalo asi jet tak snadno roadtrip, co jsem udělal v září, ale muselo by se omezit, třeba jen na plavky a onu kreditku >:-[] A řekl bych, že pokud se vypl "výfuk", nadáhla střecha a nastavilo auto na komfort, tak se dalo svižně jet s dostatečným pohodlím, což ukazoval Dinar, Páju ještě blbnutí nepřešlo a jen brzdil a zrychloval, v podstatě stejně jako já :-! >:D -
Thomasino 06.11.14 19:49
« Re: HH a poserienko
Já se dnes pro změnu svezl taky v jedné rychlé těžké kočičce, a to konkrétně v M550d xdrive >:-[] Jede to jako kráva, ale na mě je to zbytečně velký a těžký >:-[]
Známej mě pak nabízel, jestli to chci řídit, ale nějak jsem neviděl důvod a chuť. Pak jsem ho svezl v MRS Cup a moc se mu to líbilo (hlavně zvuk a odfrkávání z výfuků po zahřátí v horním spektru otáček - bez zadních sedaček je to více slyšet). Dříve měl Focus ST 2,5T upravenýho na 290 koníků... -
Ronault. 06.11.14 19:06
« Re: HH a poserienko
Covenat: Rád bych poděkoval za gratulace, ale bohužel tahle kočka mi byla pouze zapůjčena :'-(
Woody: No něco na tom bude. Já si ponechal všechny ty systémy zapnuté, nic jsem nevypínal, jen jsem si dal "na hlasito" výfuk a jel přecejen s opatrností, dokonce mi Dinar s o mnoho slabším jeho BMW přes Makov ujel, ale to asi tím, že mu vyšlo předjíždění, mě už ne... a i tak se dá říci, že i na mokrých úsecích v zatáčkách elektroniak kočky řídí za řidiče, jinak si nejsem vědom toho, jak je možné, že jsem to nerozflákal >:D
A taky mě zpomalila věta Paji: "Jo tak v téhle zatáčce iudex dostal smyk a měl teda dost práce s tím to ustát" >:D
Měl jsem i možnost jet jako spolujezdec s Dinarem a to už byla jiná jízda, tam už šlo vidět, že Dinar řídí F-type a ne naopak. :yes:
A nesmutni, špitá se, že webpaja bude od jara mít k téhle zapůjčené kočce možná blíže, jen jak naznačil, to už ji pak tak snadno pučovat nebude, teď je to dle hesla "z cizího krev neteče", resp. "z cizích pneumatik se guma nesjíždí" >:D -
Ronault. 06.11.14 18:44
« Re: HH a poserienko
Woody: To N jsem tam ponechal opravdu schválně, protože slovo brutální mi příjde poněkud nedostačující pro popis tohodle zážitku :-!
Trochu mi to připomíná jeden vtip, možná ho znáte...
Příjde paní ke gynekologovi, vyleze nahoru na kozu, gynekolog se podívá, zakroutí hlavou a řekne "Bruntál" a odejde.
Za chvíli se vrátí s druhým lékařem, ten se podívá a přikyvuje "ano kolego, Bruntál".
Za chvíli se přiřítí třetí gynekolog, podívá se a přikyvuje "Ano, anu, slušný Bruntál".
Tato situace se opakuje až je tam tak 7 lékařů v ordinaci, paní celá nervozní, neví, co se s ní děje a tak se vztekle zeptá "Proboha! Co mi je? Co to je ten Bruntál, to jsem jako nemocná?"
V tom ji s ledovm klidem odpoví první gynekolog: "Víte, prostě je to jako Bruntál - okolí pěkné, ale strašná díra"
>:D >:D >:D -
Covenant 06.11.14 17:50
Brandon
Nevím jak ceny u vás, ale tady se to asi neoplatí...nová vyjde po slevě od prodejce asi jen o cca 100 tisíc víc...ikdyž te´d potvory podražili...zakladní cena šla o 12t nahoru a podražila i příplatková výbava.
white label:
Tiše závidím....mam pocit že mě v F ku Webpaja v letě předjížděl do Českých Budějovic....s otevřeným výfukem to bylo jak nálet na Berlín >:D