Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  22:44

« Re: Praktiky NADfirmy

A ještě bych dodal, jak je náhodné, že právě probíhá akce, kdy zapůjčují nejkvalitnější české SUV ix35 až na týden v rámci testovací jízdy.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  22:33

woody: to o čem se šeptá dlouhou dobu jen vylézá na povrch...

idam - za krásné názvy se dá schovat cokoliv... operativní leasing zaměstnanců Hyundai...co je to za nesmysl...? V našem malém městě je několik prodejců aut - Hyundai, Škoda, Renault, Citroen (snad jsem nikoho nezapomněl, v dosahu pár km ještě Opel a Fiat) a nikdo nedrží tolik skladových vozů u showroomu jako Hyundai, tam je pořád kolem 15 aut a prodejci, kterých není málo, se s nimi projíždějí po městě... tam má i40 na operativní leasing i uklízečka... inu jinak pojmenované skladové vozy...

Thomasino: jo, rozrůstají se, ale není se co divit, pořád je jejich cenová politika velmi agresivní. Stačí jen třeba i10, místní prodejce mi ve dveřích řekl, že je na něj sleva 40t Kč... a to je novinka, nikterak drahá už i v ceníkové ceně... a 40t z 210... 1/5 z ceny vozu... ne skladového... jo a sleva samozřejmě z akční ceny, ne plné... hodně husté...
  • « 00 Reagovat !

foto idam-i

idam.i 06.11.14  22:08

Skús si niečo zistiť na tému operatívny leasing zamestnancov H.
    Nie že by mi bol Vošický čo i len trochu sympatický.No treba byť objektívne a nie ako niektorý pseudonovinári. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.14  22:06

...tak jeden z 290 prodaných ix35 minulý měsíc byl jeden z kolegů v práci >:-[]
    Měl trochu opačný postup mezi značkami, před tím měl rodinný Grand Scenic >:D
    Ale tak aspoň že si koupil ix35 s benzínovou 1.6 a sám řekl, že to byla ekonomická volba, že i jeho 5 let starý Scenik měl hezčí (a méně smradlavější) interiér než ix35. Ale ta je nakonec taky tak 5 let stará, jen má teď malinký facelift >:-[] Nějak se nám tak ty HnůjDaye množí, už tam parkuje ix20, 2x ix35 a jedna i40 >:-[] Ale taky jedno předchozí Mondeo a dvě ještě starší, ty první generace :-O
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.11.14  20:28

« Praktiky NADfirmy

Před chvílí jsem mrknul do MF Dnes a hned na titulce je zajímavej článeček o Vošického království. Jen v říjnu 2014 zaregistrovali pětinu údajně prodaných aut přímo na sebe nebo na své dealery. V červnu, kdy se čekal propad prodejů kvůli té anabázi s dealerskou sítí, Hyundai překvapivě rostl - zaregistroval totiž během 3 dnů více než 300 aut na sebe. Firma běžně žádá (překládám - požaduje) své dealery o registrace nových aut na ně, auta je nutí prodávat za prodělečné ceny s tím, že teprve když prodají plánovaný počet kusů, dostanou marži, která ztrátu pokryje. Nedávno se Hyundai chlubil ohromným nárůstem prodejů SUV ix35, které jej vyšvihly na první místo ve své třídě. Bohužel, téměř 290 ks ix35 si během jediného měsíce Hyundai opět zaregistroval na sebe a své dealery.

Samozřejmě, Hyundai v tomhle není sám, statistiky jsou pro obraz automobilky důležité a o masivních reexportech např. Seatu,Nissanu, ale i VW nebo Fordu se ví. Jenže jedinej pan Vošický kvičel jak prase před porážkou a teatrálně vystupoval z SDA, protože přece Hjondééé nic takového nedělá. 8-s

Btw. Na otázky redakce MfD pochopitelně nikdo z vedení Hyundai ČR nebo jejich PR agentury neodpovídá.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.14  20:24

« Re: HH a poserienko

w-a
    Ještě (opakovaně) k té analogii... >:D
    Zajímalo by mě, kolik % mužů v Evropě vidí nemožnost mnohoženství jako nevýhodu a kolik naopak spíš jako výhodu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.14  20:23

Ach joo... Je to marný, je to marný... Přečti si to v klidu znovu. Já o žádném srovnání nepsal. Jeden odstavec o M550d, druhý o MRS. Ale když myslíš, vykládej si to jak potřebuješ >:-[] Srovnával bych auta co k sobě mají aspoň malinko blízko, ale tohle jsou úplně rozdílné kategorie :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  20:18

Thomasino: Však ty srovnáváš, já ne, koukni se na svůj první příspěvek a to je na tom to vtipné.
    A ano, napsal jsem silný, protože přece jsem psal o F-Type, ne o 550xd ;-)
    Ano, rýpání je docela běžný způsob komunikace mezi muži, často ten, do koho bylo rýpnuto to umí ještě prohloubit a udělat s toho větší srandu než to byla. V tom se lišíme přecejen od žen, které si v kolektivu spíše v diskuzi lichotí a navzájem vysvětlují a omlouvají proč nemají to a tamto... no a v tom jsi ty spíše holt žena >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.11.14  20:16

wl: Hezká analogie... >:D >:D :yes: Opakovaně svezl... >:-[] No já s tímhle problém nemám, že bych měl nějakou sžíravou touhu něco podobnýho vlastnit. Ale auta mám rád a pochopitelně svezení bych neodmítl. Jak zaznělo v Hospodě na mýtince : Ale jó, já sním všechno, tak já se zase rád projedu vším možným, interesantními i docela obyčejnými auty. Ale hlavně mi dělá radost koupit si to, na co mám, ne snít o tom, na co nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.14  20:11

Já jsem nenapsal, že je velký a silný, ale že je velký a těžký. Trošku rozdíl :-) A nesrovnával jsem, jen jsem napsal že se majiteli líbilo svezení v MRS. Proč máš stále potřebu překrucovat a rejpat ?? :- :-O
    Mimochodem i ta M550d měla moc pěknej zvuk, ikdyž umělej. Rozhodně zpracování vnitřku vypadalo o třídu lépe než v Meganu, nemluvě o pravém karbonu, místo imitace jako v MRS >:-[] Když už teda chceš srovnávat ;-) Tyto auta ale nejdou srovnávat, to je každé na něco úplně jiného !! >:D

P.S.: Mimochodem, když jsem reálně přemýšlel o M235i za asi 900 bez DPH, tak 1.2 bez DPH není už uplně tak daleko ;-) Ale jsou to zbytečné úvahy a srovnání, raději bych počkal, došetřil a koupil M2 :-) Vážně občas rejpeš zbytečně.. Nebo je to místní kolorit?? :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 06.11.14  20:09

« Re: Uz je doma

Bully: Ještě jednou velká gratulace. :yes: ;-) S takovým úletem snad nejde ani jet (letět) do Čech, kanón na krizi středního věku největšího kalibru. :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  20:03

Thomasino: No je na mě F-type drahý, však to opakovaně píšu, to není žádný tvůj objev ;-) jenže nepíšu, že F-type je těžký a moc silný a proto nezajímavý, a hned v druhé větě neuvádím srovnání se svým Meganem, že můj Megane žere o polovinu méně a má větší kufr... ;-) Protože to jsou jiná auta s jiným zaměřením a účelem a nemám zapotřebí zakrývat, že na něj nemám >:-[] ... jako třeba ty >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.14  19:58

Tak to je pro tebe F-Type taky, ne? ;-) >:D Ale tento kousek koupil hodně dobře jako roční auto pod zárukou s najetými asi 40tkm po člověku od BMW s cenou asi za polovinu, někde kolem 1.2 bez DPH ve full výbavě. Takže určitě skvělá koupě.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  19:52

Tromasino: No a není to na tebe nejen moc těžké a velké, ale především tochu drahé? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  19:51

WL: Mě z toho hlava nečouhala, dokonce jsem měl na hlavě bekovku a ta i při rychlostech atakujících dvojku na počátku neuletěla. Podélný prostor ani prostor napříč mi nedělal potíže, ale já jsem docela konfekční postavy, Dinar už měl sedadlo řidiče v krajní poloze. Kufr ujde, řekl bych, že i na nějakou ne moc nabalenou cestu postačující. Sice by se s tím nedalo asi jet tak snadno roadtrip, co jsem udělal v září, ale muselo by se omezit, třeba jen na plavky a onu kreditku >:-[] A řekl bych, že pokud se vypl "výfuk", nadáhla střecha a nastavilo auto na komfort, tak se dalo svižně jet s dostatečným pohodlím, což ukazoval Dinar, Páju ještě blbnutí nepřešlo a jen brzdil a zrychloval, v podstatě stejně jako já :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.14  19:49

Já se dnes pro změnu svezl taky v jedné rychlé těžké kočičce, a to konkrétně v M550d xdrive >:-[] Jede to jako kráva, ale na mě je to zbytečně velký a těžký >:-[]
    Známej mě pak nabízel, jestli to chci řídit, ale nějak jsem neviděl důvod a chuť. Pak jsem ho svezl v MRS Cup a moc se mu to líbilo (hlavně zvuk a odfrkávání z výfuků po zahřátí v horním spektru otáček - bez zadních sedaček je to více slyšet). Dříve měl Focus ST 2,5T upravenýho na 290 koníků...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.14  19:44

Mimochodem mi z toho slušně čouhala hlava, tobě ne? Ale jinak se v tom sedělo dobře a na délku i šířku místa poměrně dost, samozřejmě pro dva a kreditku k tomu (viz objem kufru).
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  19:37

WL: Vidím to podobně, včetně těch žen, ale prostě tady bych klidně jednu takovou kočku v kabriu ve vlastnictví uvítal. Reálně to není sice možné, ale snad během nějaké te dekády alespoň se budu přibližovat, třeba nějakou pěknou MX-5 nebo něčím podobným.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.14  19:31

Ron
    Já to tak nemám, je spousta aut se kterými se hrozně rád (i opakovaně) svezu/bych se svezl, ale přesto nemám větší potřebu je vlastnit.
    Někdo by jistě našel obdobnou analogii i u žen. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.14  19:23

WL: Díky za upozornění, ale to mi jaksi došlo, až tak úplně blonďák nejsem >:-[] Chtěl jsem naznačit, že sice lze být šťastný ze svezení do doby než si uvědomí, že to není jeho auto ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…