David Silver 11.11.14 23:46
« Re: Na Severu je veselo
WL: kdysi dávno se tu hrála hra poznej auto kterýmu patří část na fotce. Joo ,to byly časy, to byla tenkrát zábava :-) To už je takových let :-( Ale vzpomínky hezký.
Snad mě poterienko nezabije, jelikož kvůli mně se to určitě prozradí...
Dávám zde odkaz na část vozu, věřím že nebude problém to uhádnout. A kdyby přecejen někdo měl problémy s poznáváním, v popisu obrázku je nápověda :yes: ;-)
Thomasino 11.11.14 23:19
« Re: Na Severu je veselo
Právě jsem zkouknul na kanále Auto-Motor-Sport TV test Focusu ST v pořadu Fast Lap, kde pak zajíždí ostré kolo na čas a porovnávali ho s GTI VII Perf. Čas GTI nějakých 2:06 a kousek, ST bylo o nějakou vteřinu o půl pomalejší. Taky zmínili, že na časy Cupry 280 a MRS Cup jim oběma ještě něco chybí. Každopádně se o ST zmiňovali relativně pochvalně, o GTI ještě lépe ;-)
(takže gratulace iudexovi, woodymu a Covenantovi k výběru! ;-) )
Jinak v posledním časopise EVO test Drajfu s MRS Cup a Cupry 280. Ale klasika, žádné překvapení >:-[] -
Leg 11.11.14 11:02
« Re: Uz je doma
Ja som zhodou okolností včera videl spomínaný Equus či ako sa to píše. Pred kórejskou ambasádou. :-)
Topspeed sa mi po čase dostal pod kožu, jedinečný "bratislavský" prejav tých dvoch týpkov má niečo do seba, hlavne v dobe, keď sa všetci opičia po opičákovi Harrisovi. Ako akýsi videoblog je to super, spravidla to má hlavu a pätu, aj keď je pravda, že videá sú extrémne dlhé a málokedy dopozerám ďalej ako po desiatu minútu. -
white label 10.11.14 23:22
« Re: Uz je doma
Chtělo to originální (už na první pohled nevykradené) logo, a pečlivě se vyhnout čemukoli, co by (alespoň laikovi) byť jen připomínalo Hyundai, zvlášť v Evropě!
Ale jestli u Hyundaie pracuje víc Vošických, tak se zřejmě nemůžeme divit vůbec ničemu.
Možná jim Vóša poradí, ať tam příště místo Genesis napíší rovnou "UberAuto" a přidají "nápaditě" pozměněnou sošku
"Spirit of Ecstasy". 8-s
Ronault. 10.11.14 22:59
« Re: Uz je doma
WL: Jo, to máš absolutní pravdu, taky to nechápu. To logo vpředu mi příjde moc kýčovité, což si asi uvědomuje i Hyundai, proto do středu loga ani logo Hyundai nedali a vzadu naopak logo je, na volantu zase Genesis.
Docela smutný obraz toho, když se investuje nemalé peníze do techniky auta a asi z toho i dobré auto teda vzniklo, ale jaksi nikdo nedokáže udělat osobitý marketing, nejspíše se radili u Vošického a udělali to po stylu NadAuta... 8-s -
white label 10.11.14 22:43
« Re: Uz je doma
Hlavně nechápu ty schýzu s tím logem. Beru, že to chtěli vyčlenit po vzoru Toyota/Lexus apod., "inovovali" logo AM (z trojice AM/Bentley/Chrysler je nejpodobnější právě AM) dali tomu název Genesis, dali to logo dopředu a na volant... a dozadu plácli logo H včetně nápisu HYUNDAI, čímž to logicky celé dokonale pohřbili.
Dovedete si představit logo a nápis Toyota na Lexu, nebo logo a nápis VW třeba na Audi A8, nebo R8?
Vzadu zvítězila "Huyndaiovská ješitnost" nad marketingovou racionalitou. -
Ronault. 10.11.14 21:19
« Re: Uz je doma
Cov: Na běžný videotest je to extrémně dlouhé, ale umí to podat, celé jsem to shlédl a musím říct, že to přecejen vše do sebe zapadá a říká to dobře.
Mimochodem, Genesis jsem už na živo potkal, tak nějak seznámil se po topperovsky, kousek od Nošovic mě předjížděl a řídil ho nějaký korejec, asi management z továrny. Musím uznat, že působí honosně, nijak křiklavě, vůbec ne špatně, až nekorejsky.

Tady to bylo ještě když brno bylo tady a né na jejich driverswebu ;-)