Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.11.14  00:00

« Re: Na Severu je veselo

WL: jakýpak srandičky? Je to z toho auta, nekecám!
    Tady to bylo ještě když brno bylo tady a né na jejich driverswebu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.11.14  23:57

Kysky
    Srandičky...
    Ta soutěž byla hlavně na driverswebu a tahal jsem se tam o první místo nejvíc s "Chargerem", který je tu dnes (shodou okolností) redaktorem.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.11.14  23:55

pot
    Cože, další probdělý týden, to si děláš pr-del... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.11.14  23:46

WL: kdysi dávno se tu hrála hra poznej auto kterýmu patří část na fotce. Joo ,to byly časy, to byla tenkrát zábava :-) To už je takových let :-( Ale vzpomínky hezký.

Snad mě poterienko nezabije, jelikož kvůli mně se to určitě prozradí...
    Dávám zde odkaz na část vozu, věřím že nebude problém to uhádnout. A kdyby přecejen někdo měl problémy s poznáváním, v popisu obrázku je nápověda :yes: ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 11.11.14  23:37

WL: Co více by jsi chtěl?:D Už jen týden, to zvládneš.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.11.14  23:19

Právě jsem zkouknul na kanále Auto-Motor-Sport TV test Focusu ST v pořadu Fast Lap, kde pak zajíždí ostré kolo na čas a porovnávali ho s GTI VII Perf. Čas GTI nějakých 2:06 a kousek, ST bylo o nějakou vteřinu o půl pomalejší. Taky zmínili, že na časy Cupry 280 a MRS Cup jim oběma ještě něco chybí. Každopádně se o ST zmiňovali relativně pochvalně, o GTI ještě lépe ;-)
    (takže gratulace iudexovi, woodymu a Covenantovi k výběru! ;-) )
    Jinak v posledním časopise EVO test Drajfu s MRS Cup a Cupry 280. Ale klasika, žádné překvapení >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.11.14  23:13

w-a
    Doufám, že to nebyla "nebožka" osobně... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.11.14  23:12

Mohli byste sem hodit nějakou indícii, ať se ta tipovačka zase aspoň trochu rozjede. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.11.14  23:09

Když mi ukázal lejstro s výbavou a motorizací daného vozu, sedl jsem si z toho na zadel :yes: >:-[] Až to přiveze, tak se asi po - se - ru! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 11.11.14  21:58

Letos se urodilo....momentálně se čeká na poterienka...napíná nás jak gumu od trenek >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.11.14  21:48

Bully
    Občas se menší sraz podaří, ale zrovna tenkrát, jak si byl tady, ten termín bohužel nedopadl...
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 11.11.14  21:20

Stejne by prijela sama, protoze se macz schazi jenom na internetu ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 11.11.14  19:15

Woody:

A nejela ta slečna taky v nějakém HH....že bychom ji pozvali na jarní sraz ;-) >:-[]
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 11.11.14  14:46

« Na Severu je veselo

Zatímco na Rožnovsku skupují pozemky Arabové a místním tak přibývají vrásky na čele, u nás je veselo. >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 11.11.14  11:02

« Re: Uz je doma

Ja som zhodou okolností včera videl spomínaný Equus či ako sa to píše. Pred kórejskou ambasádou. :-)

Topspeed sa mi po čase dostal pod kožu, jedinečný "bratislavský" prejav tých dvoch týpkov má niečo do seba, hlavne v dobe, keď sa všetci opičia po opičákovi Harrisovi. Ako akýsi videoblog je to super, spravidla to má hlavu a pätu, aj keď je pravda, že videá sú extrémne dlhé a málokedy dopozerám ďalej ako po desiatu minútu.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 11.11.14  08:48

white label, Ronault.

Logo není úplně košéra, ale kdyby to někomu opravdu moc vadilo, tak zadní se dá dát pryč úplně v pohodě a zůstane jen označení Genesis.

Spíš mi šlo o to, že je to vzhledově zajímavé auto po všech těch Mercedesech, Audinách a BMW....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.11.14  23:22

Chtělo to originální (už na první pohled nevykradené) logo, a pečlivě se vyhnout čemukoli, co by (alespoň laikovi) byť jen připomínalo Hyundai, zvlášť v Evropě!
    Ale jestli u Hyundaie pracuje víc Vošických, tak se zřejmě nemůžeme divit vůbec ničemu.
    Možná jim Vóša poradí, ať tam příště místo Genesis napíší rovnou "UberAuto" a přidají "nápaditě" pozměněnou sošku
    "Spirit of Ecstasy". 8-s
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.11.14  22:59

WL: Jo, to máš absolutní pravdu, taky to nechápu. To logo vpředu mi příjde moc kýčovité, což si asi uvědomuje i Hyundai, proto do středu loga ani logo Hyundai nedali a vzadu naopak logo je, na volantu zase Genesis.
    Docela smutný obraz toho, když se investuje nemalé peníze do techniky auta a asi z toho i dobré auto teda vzniklo, ale jaksi nikdo nedokáže udělat osobitý marketing, nejspíše se radili u Vošického a udělali to po stylu NadAuta... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.11.14  22:43

Hlavně nechápu ty schýzu s tím logem. Beru, že to chtěli vyčlenit po vzoru Toyota/Lexus apod., "inovovali" logo AM (z trojice AM/Bentley/Chrysler je nejpodobnější právě AM) dali tomu název Genesis, dali to logo dopředu a na volant... a dozadu plácli logo H včetně nápisu HYUNDAI, čímž to logicky celé dokonale pohřbili.
    Dovedete si představit logo a nápis Toyota na Lexu, nebo logo a nápis VW třeba na Audi A8, nebo R8?
    Vzadu zvítězila "Huyndaiovská ješitnost" nad marketingovou racionalitou.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.11.14  21:19

Cov: Na běžný videotest je to extrémně dlouhé, ale umí to podat, celé jsem to shlédl a musím říct, že to přecejen vše do sebe zapadá a říká to dobře.
    Mimochodem, Genesis jsem už na živo potkal, tak nějak seznámil se po topperovsky, kousek od Nošovic mě předjížděl a řídil ho nějaký korejec, asi management z továrny. Musím uznat, že působí honosně, nijak křiklavě, vůbec ne špatně, až nekorejsky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…