Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bully_ 12.11.14 19:11
« Re: Na Severu je veselo
iudex:
kdyz jsem poradal sraz v Brne, neprijel krome SrandistySK s Corollou vubec NIKDO. Druhy sraz uz jsem odmital organizovat, vzali jste to aktivne na sebe (Roznov), na muj dotaz to proste vysumnelo do ztracena a nekonalo se opet vubec nic. Proto je moje reakce takova jaka byla. Ale klidne se tu muzete vzajemne placat po zadech, jak jste dobri, kdyz se potkate u Jaguara :-)
Az budu vubec vedet kdy dojedu do CR, napisu to tady a kdo (ne)bude chtit tak proste bud prijede, nebo ne. Pokud budu mit cas. -
white label 12.11.14 16:36
w-a
To je fakt, to nové modré auto co máte není Opel, ale znáš bulvární novináře a jejich "odborné" znalosti. A ženská, když je v ráži, navíc posilněná alkoholem, dokáže si obstarat ledasco, modrýho Opela nevyjímaje. >:-[]
Arabové u nás jsou na delší debatu, ale zatím je to především novinářská bublina, jejímž zatímním "vrcholem" byla fotomontáž v Blesku, kde se přímo za dřevěným kostelíkem u skansenu tyčil minaret. >:D 8-s
P.S. Zatím to u nás řeší hlavně seniorky přeposíláním hystericky-katastrofických řetězových mailů. >:-[] -
David Silver 11.11.14 23:46
WL: kdysi dávno se tu hrála hra poznej auto kterýmu patří část na fotce. Joo ,to byly časy, to byla tenkrát zábava :-) To už je takových let :-( Ale vzpomínky hezký.
Snad mě poterienko nezabije, jelikož kvůli mně se to určitě prozradí...
Dávám zde odkaz na část vozu, věřím že nebude problém to uhádnout. A kdyby přecejen někdo měl problémy s poznáváním, v popisu obrázku je nápověda :yes: ;-)
[odkaz] -
Thomasino 11.11.14 23:19
Právě jsem zkouknul na kanále Auto-Motor-Sport TV test Focusu ST v pořadu Fast Lap, kde pak zajíždí ostré kolo na čas a porovnávali ho s GTI VII Perf. Čas GTI nějakých 2:06 a kousek, ST bylo o nějakou vteřinu o půl pomalejší. Taky zmínili, že na časy Cupry 280 a MRS Cup jim oběma ještě něco chybí. Každopádně se o ST zmiňovali relativně pochvalně, o GTI ještě lépe ;-)
(takže gratulace iudexovi, woodymu a Covenantovi k výběru! ;-) )
Jinak v posledním časopise EVO test Drajfu s MRS Cup a Cupry 280. Ale klasika, žádné překvapení >:-[]

Ještě v dobách kdy to tady fungovalo a "žilo", jsme se v Brně po KSA dokázali potkat ;-)
[odkaz]
My v Brně tady srazy občas děláme, ale vše probíhá již po FB nebo SMS...