Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.11.14  21:44

« Re: Na Severu je veselo

Cov: Blbost ! Už aby byl prosinec. ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.11.14  21:42

Klidné svezení ??? Já se právě divil, proč je to tak divně vroubkované, že auto celé vibruje :-O :-( ;-\
    Proti dálnicím v Rakousku nebo Německu je to výýýýrazně horší !! :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.11.14  21:40

Thomasino

Už aby bylo jaro.... ;-)

PS:
    Ted je prý nový asfalt mezi Bystřici pod Hostýnem a Valašským Meziříčím...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 12.11.14  21:38

No , ta soutěž byla zajímavější než D1, i když po těch nových úsecích je to konečně klidné svezení (y)
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.11.14  21:37

...a dneska místo toho raději jezdíš po D1 !! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 12.11.14  21:35

white label, kysky - já vás sleduju :-) Máte pravdu, byla to fajn doba, bavilo mě to, včetně té soutěže :yes: Nezapomnu, kolikrát jsem se spletl, nebo dal zavádějící popř. nesmyslnou nápovědu, jak jsem musel být večer u komplu, páč jsem to slíbil.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.11.14  21:17

Tak to Bullymu kousek přiblížíme na západ a uděláme srázek třeba v Jihlavě ;-)
    Kousek od tama je skvělá okreska, dneska jsem si to dal místo D1 (bohužel už na zimních):
    [odkaz]

...pokud člověk uhne cestou z Prahy z D1 na Velký Beranov a švihne si to po pěkných okreskách přes Kamenici a Čechtín do Třebíče (silnice 351 - fakt skvělá!!). A pak přes Náměšť třeba zpátky k Velké Bíteši na dálnici >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.11.14  21:01

A nebo v zimě: [odkaz]
    nebo tady: [odkaz]
    a jednou jsme provedli i sraz v zahraničí, konkrétně v Tatrách: [odkaz]

shrnuto: My ti za to nemůžeme, Bully, že jsi v Lucembursku >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.11.14  20:45

Bully - až něco na Moravě bude a hlavně se to nějak dozvím, tak rád dojedu :-)
    Ještě v dobách kdy to tady fungovalo a "žilo", jsme se v Brně po KSA dokázali potkat ;-)
    [odkaz]

My v Brně tady srazy občas děláme, ale vše probíhá již po FB nebo SMS...
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 12.11.14  19:11

iudex:
    kdyz jsem poradal sraz v Brne, neprijel krome SrandistySK s Corollou vubec NIKDO. Druhy sraz uz jsem odmital organizovat, vzali jste to aktivne na sebe (Roznov), na muj dotaz to proste vysumnelo do ztracena a nekonalo se opet vubec nic. Proto je moje reakce takova jaka byla. Ale klidne se tu muzete vzajemne placat po zadech, jak jste dobri, kdyz se potkate u Jaguara :-)
    Az budu vubec vedet kdy dojedu do CR, napisu to tady a kdo (ne)bude chtit tak proste bud prijede, nebo ne. Pokud budu mit cas.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.11.14  16:36

w-a
    To je fakt, to nové modré auto co máte není Opel, ale znáš bulvární novináře a jejich "odborné" znalosti. A ženská, když je v ráži, navíc posilněná alkoholem, dokáže si obstarat ledasco, modrýho Opela nevyjímaje. >:-[]

Arabové u nás jsou na delší debatu, ale zatím je to především novinářská bublina, jejímž zatímním "vrcholem" byla fotomontáž v Blesku, kde se přímo za dřevěným kostelíkem u skansenu tyčil minaret. >:D 8-s

P.S. Zatím to u nás řeší hlavně seniorky přeposíláním hystericky-katastrofických řetězových mailů. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.11.14  10:01

iudex: Pravda. ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.11.14  09:48

Bully: máš samozrejme pravdu, my sa schádzame len virtuálne na MACZ, možno sme vlastne všetci virtuálni:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.11.14  05:57

wl: Nemáme modrýho Opela.... >:D ;-) A co ti Arabové ? Jenom novinářská bublina nebo se to vážně u vás řeší ?

Cov: Především nevíme, jak ta slečna vypadá, takže bych s pozvánkou ještě počkal. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.11.14  05:54

wl: Možná v tom to je...na "kostičky". Takže už to mám. Ty woe, poterienko. :yes: To máš tedy "koule" koupit Nissan Cube Nismo. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.11.14  00:29

Zvětšit to můžu maximálně tak na "kostičky".
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.11.14  00:18

Tak si to zvětš >:D Já nemůžu za to, že google to nenašel ve větším obrázku jak 3000 pixelů na delší straně >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.11.14  00:13

Jde o rozměr/rozlišení, ne o míru detailu.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.11.14  00:06

WL: to tady chceš ať ti postnu přední masku od levý žárovky po pravou? to by přece nebylo vůbec napínavý >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.11.14  00:05

Ta miniatura (doslova)? Může to být z toho auta, ale v této velikosti je to k ničemu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…