Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 12.11.14 21:35
« Re: Na Severu je veselo
white label, kysky - já vás sleduju :-) Máte pravdu, byla to fajn doba, bavilo mě to, včetně té soutěže :yes: Nezapomnu, kolikrát jsem se spletl, nebo dal zavádějící popř. nesmyslnou nápovědu, jak jsem musel být večer u komplu, páč jsem to slíbil.... ;-) -
Thomasino 12.11.14 21:17
Tak to Bullymu kousek přiblížíme na západ a uděláme srázek třeba v Jihlavě ;-)
Kousek od tama je skvělá okreska, dneska jsem si to dal místo D1 (bohužel už na zimních):
[odkaz]
...pokud člověk uhne cestou z Prahy z D1 na Velký Beranov a švihne si to po pěkných okreskách přes Kamenici a Čechtín do Třebíče (silnice 351 - fakt skvělá!!). A pak přes Náměšť třeba zpátky k Velké Bíteši na dálnici >:-[] -
-
Bully_ 12.11.14 19:11
iudex:
kdyz jsem poradal sraz v Brne, neprijel krome SrandistySK s Corollou vubec NIKDO. Druhy sraz uz jsem odmital organizovat, vzali jste to aktivne na sebe (Roznov), na muj dotaz to proste vysumnelo do ztracena a nekonalo se opet vubec nic. Proto je moje reakce takova jaka byla. Ale klidne se tu muzete vzajemne placat po zadech, jak jste dobri, kdyz se potkate u Jaguara :-)
Az budu vubec vedet kdy dojedu do CR, napisu to tady a kdo (ne)bude chtit tak proste bud prijede, nebo ne. Pokud budu mit cas. -
white label 12.11.14 16:36
w-a
To je fakt, to nové modré auto co máte není Opel, ale znáš bulvární novináře a jejich "odborné" znalosti. A ženská, když je v ráži, navíc posilněná alkoholem, dokáže si obstarat ledasco, modrýho Opela nevyjímaje. >:-[]
Arabové u nás jsou na delší debatu, ale zatím je to především novinářská bublina, jejímž zatímním "vrcholem" byla fotomontáž v Blesku, kde se přímo za dřevěným kostelíkem u skansenu tyčil minaret. >:D 8-s
P.S. Zatím to u nás řeší hlavně seniorky přeposíláním hystericky-katastrofických řetězových mailů. >:-[]