Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.11.14  21:21

« Old-school rules

Zajímavé srovnání ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.11.14  21:18

« Re: OT fotenie

wl: Ale stejně je zajímavé, že jako Variant udělali rovnou eRko a nezkusili to nejprve s GTI. Ovšem pro mě to žádná škoda není. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.11.14  21:12

Zřejmě se GéeRko v 7. g. prodává dost dobře, když jej začali nabízet i jako variant... a která z převodovek se u hb prodává výrazně lépe, je asi jasné. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 18.11.14  20:39

Tohle je rychlý kombík...

G7R variant je venku [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 18.11.14  20:38

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.11.14  19:48

Přesně >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.11.14  19:44

pot
    Takže "konečně" máš silné naftové kombi... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.11.14  19:28

« Re: Nové auto aneb Když se člověk zřekne prémie

Ona to není vyloženě špatná zkušenost se službami servisu, auto dostali dnes a bude hotové za týden, ale jde o likvidaci přes poj. a jsou tam právě komplikace s plněním náhradního vozidla. Ale když už jsem v tom.
    1) Porsche ČB má s Alianz dohodu, že denní limit plnění je 100km. Což je teoreticky dost, ale ne když máš jet o víkendu přes půl republiky.
    2) Za cca týden budou A4 hotová, tedy musím odevzdat golfa, ovšem P ČB bude A4 zadržovat do té doby, než jim přijde krycí dopis. Nic takového jsem zatím nezažil a to jsem měl auto i v neautorizovaném servisu. Odpovědí mi bylo, že si mám nechat golfa za 600kč/den a 6kč/km + vlastní palivo.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.11.14  19:23

pot: Takže mystifikace dotažená do dokonalosti... ;-) A proč nedat špatnou zkušenost do recenze...?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.11.14  19:21

Ron: Bratr není ohledně aut příliš náročný, ale kromě toho megaprostoru v Dokkeru ho dorazilo přímé srovnání lowendového 1.2 TCe s prémiovým atmosférickým benzínem 1.4. >:-[] Že to u Dokkera využiješ víceméně jenom v přímce, pokud tedy nejsi zvyklej šéfovat bárce na rozbouřeném moři >:D , to už mu nevadí. Nakonec ta ix20 v tomhle ohledu není o nic lepší. A za ty dva roky a něco se i na Nadautu už našly chybičky. Takže to chce prodat, dokud to má nějakou hodnotu a je to docela žádaný model.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.11.14  19:18

GTI? O tom jsem nikdy nepsal :D. Měl to být Golf s 1,2/1,4TSI a pro úplnost jde o náhradní vozidlo v době opravy A4. Ani nebudu psát, jak mě v Porsche ČB nasrali a moje auto už nikdy neuvidí.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.11.14  19:13

pot: Někdy se věci mění ani nevíš jak, ale tak nám aspoň prozraď, když teď jezdíš Golfa Variant, jestli to původně mělo být GTI...protože jestli jo, tak aspoň za to tě pochválím. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.11.14  19:06

No je faktem, že jsem si dnes měl přebrat výkonný, benzínový HB. Bohužel si ho vzal někdo jiný a tak jsem si musel vzít jiné dostupné vozidlo ve flotile prodejce...ehm...servisu. Ale konečně jezdím a vyzkouším si Golfa.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.11.14  19:01

Woody: Pěkně on... evidentně má NadAuto spíše blíže k "PodAutu: >:-[] No každopádně tu ix20 dlouho teda neměl a vůbec, mění to jak cvičky... to máte nějak v genech :-O
    Budu si muset odzkoušet zase někde zajeté 1,2 TCe... abych pak nelitoval toho 1,6 dCi >:D ... a neběžel hned taky pro Dacii... nebo rovnou Priusa >:-[]

Ad Poterienko - zůstal bych klidný, tahá nás za nos. Buď teď, že koupil naftový kombik nebo vůbec nic v plánu neměl a dráždí místní čekatele... Protože místo benzínového HH jít do naftového kombíku... tak to prostě... jak zpívá Buty:
    V životě to vůbec takhle nebývá
    ledňáček je ptáček který nezpívá [odkaz]

A jelikož mě s tím unavuje, tak si jdu zase přeleštit kus Meganu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.11.14  18:59

« OT fotenie a jedna šokantní zpráva

wl: Jo, na tý fotce to tak vypadá, ale moc podobný ve skutečnosti nejsou. A zrcátko Swiště je navíc ku.revsky drahý....jak už jsem zjistil. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.11.14  18:55

« Nové auto aneb Když se člověk zřekne prémie

>:D Ptáte se jak je to možné ? Jak je možné vzdát se prémiového vozu ve prospěch hujdy ? No tak já vám to povím.

Po dvou letech a třech měsících soužití se můj bratr rozhodl zakoupit auto nové. Musím se přiznat, že v tom mám trochu prsty, byť vlastně nechtěně. Nebudu vás napínat jako poterienko a rovnou s tou šokující zprávou vyjdu na povrch.

Jeho prémiovou, vyloženě NadAutovou ix20 nahradí, pište si pane Vošický ;-) ,

DACIA DOKKER STEPWAY 1.2 TCe 85kW

A jak jsem k tomu přispěl ? Ne, kdepak, nic takového jsem bratrovi neradil. Ale měl prostě možnost Dokkera zkusit dost podrobně na to, aby už nic jiného nechtěl. Ač jsem na něj vyzkoušel všechny možné kombíky a MPV, už byl chycenej. Tedy od začátku chtěl jedině Stepwaye. Prostě pár plastů navíc a o trochu laku míň dělá divy.

Jinak tedy motor je jasnej, Stepway už sám o sobě překonává dosavadní nejvyšší výbavu Arctica - má 16" hliníky, koženej volant, stříbrný hagusy, speciální potah sedaček a nějaký blbosti v interiéru. K tomu se připlatilo za senzory, metlu, rezervu, navigaci a prodlouženou záruku. Čekací doba 4 měsíce. A takhle to bude vypadat.
    [odkaz]
  • « 20 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.11.14  18:38

pot: Hmm....to je jak od Babicy. Když nemáš benzín, dej tam naftu, když nemáš hatch, dej tam kombíka. >:D Teď ještě čekám když nemáš 250 koní, dej tam 90. ;-) No tak ven s tím...
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 18.11.14  18:35

What the *? :-|
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.11.14  18:15

Je to špatné. Silný benzínový HB mi vyfoukl někdo jiný doslova před nosem. Nakonec mám teda silnou naftovou kombi předokolku.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.11.14  18:13

double
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…