Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
poterienko 18.11.14 19:28
« Re: Nové auto aneb Když se člověk zřekne prémie
Ona to není vyloženě špatná zkušenost se službami servisu, auto dostali dnes a bude hotové za týden, ale jde o likvidaci přes poj. a jsou tam právě komplikace s plněním náhradního vozidla. Ale když už jsem v tom.
1) Porsche ČB má s Alianz dohodu, že denní limit plnění je 100km. Což je teoreticky dost, ale ne když máš jet o víkendu přes půl republiky.
2) Za cca týden budou A4 hotová, tedy musím odevzdat golfa, ovšem P ČB bude A4 zadržovat do té doby, než jim přijde krycí dopis. Nic takového jsem zatím nezažil a to jsem měl auto i v neautorizovaném servisu. Odpovědí mi bylo, že si mám nechat golfa za 600kč/den a 6kč/km + vlastní palivo. -
woody-alien 18.11.14 19:21
Ron: Bratr není ohledně aut příliš náročný, ale kromě toho megaprostoru v Dokkeru ho dorazilo přímé srovnání lowendového 1.2 TCe s prémiovým atmosférickým benzínem 1.4. >:-[] Že to u Dokkera využiješ víceméně jenom v přímce, pokud tedy nejsi zvyklej šéfovat bárce na rozbouřeném moři >:D , to už mu nevadí. Nakonec ta ix20 v tomhle ohledu není o nic lepší. A za ty dva roky a něco se i na Nadautu už našly chybičky. Takže to chce prodat, dokud to má nějakou hodnotu a je to docela žádaný model. -
poterienko 18.11.14 19:06
No je faktem, že jsem si dnes měl přebrat výkonný, benzínový HB. Bohužel si ho vzal někdo jiný a tak jsem si musel vzít jiné dostupné vozidlo ve flotile prodejce...ehm...servisu. Ale konečně jezdím a vyzkouším si Golfa. -
Ronault. 18.11.14 19:01
Woody: Pěkně on... evidentně má NadAuto spíše blíže k "PodAutu: >:-[] No každopádně tu ix20 dlouho teda neměl a vůbec, mění to jak cvičky... to máte nějak v genech :-O
Budu si muset odzkoušet zase někde zajeté 1,2 TCe... abych pak nelitoval toho 1,6 dCi >:D ... a neběžel hned taky pro Dacii... nebo rovnou Priusa >:-[]
Ad Poterienko - zůstal bych klidný, tahá nás za nos. Buď teď, že koupil naftový kombik nebo vůbec nic v plánu neměl a dráždí místní čekatele... Protože místo benzínového HH jít do naftového kombíku... tak to prostě... jak zpívá Buty:
V životě to vůbec takhle nebývá
ledňáček je ptáček který nezpívá [odkaz]
A jelikož mě s tím unavuje, tak si jdu zase přeleštit kus Meganu >:D -
woody-alien 18.11.14 18:55
« Nové auto aneb Když se člověk zřekne prémie
>:D Ptáte se jak je to možné ? Jak je možné vzdát se prémiového vozu ve prospěch hujdy ? No tak já vám to povím.
Po dvou letech a třech měsících soužití se můj bratr rozhodl zakoupit auto nové. Musím se přiznat, že v tom mám trochu prsty, byť vlastně nechtěně. Nebudu vás napínat jako poterienko a rovnou s tou šokující zprávou vyjdu na povrch.
Jeho prémiovou, vyloženě NadAutovou ix20 nahradí, pište si pane Vošický ;-) ,
DACIA DOKKER STEPWAY 1.2 TCe 85kW
A jak jsem k tomu přispěl ? Ne, kdepak, nic takového jsem bratrovi neradil. Ale měl prostě možnost Dokkera zkusit dost podrobně na to, aby už nic jiného nechtěl. Ač jsem na něj vyzkoušel všechny možné kombíky a MPV, už byl chycenej. Tedy od začátku chtěl jedině Stepwaye. Prostě pár plastů navíc a o trochu laku míň dělá divy.
Jinak tedy motor je jasnej, Stepway už sám o sobě překonává dosavadní nejvyšší výbavu Arctica - má 16" hliníky, koženej volant, stříbrný hagusy, speciální potah sedaček a nějaký blbosti v interiéru. K tomu se připlatilo za senzory, metlu, rezervu, navigaci a prodlouženou záruku. Čekací doba 4 měsíce. A takhle to bude vypadat.
[odkaz]