Ronault. 18.11.14 22:02
WL: Včera není dnes a kočka není pes ;-) >:-[]
Mimochodem, hledal jsem teď potahy do auta, ne na mé auto, i když o tom opravdu v nějaké soldní kvalitě začínám uvažovat (přes všechnu mou snahu, zakazování, výhružné nápisy a značky jsou cestující prasata 8-s >:D ) a měli tam dokonce možnost si udělat stejné karování jako na GTI >:-[] -
Covenant 18.11.14 21:41
« Re: OT fotenie
No jestli to nemá vw tak schválně odstupňované aby si nekonkurovali..
Slabší variantu předohrabu zastupuju octavia a GTI by jí lezlo do zeli ...komu to nestačí je tu silnější Cupra ST jako protiklad např. Focus ST a protože chybí čtyřkolka udělali ještě G7R variant
woody-alien 18.11.14 21:38
« Re: OT fotenie
wl: Jj, vypadá to, že to maj promyšlený....nad koncernovými bratříčky má R-Variant významnej výkonovej i technickej náskok, prostě Supermainstream. ;-)
A ke GTI. Já jako nejsem žádnej fanatik, znáš mě, ale krucinálfagot, kur.vafix, na GTI ať mi nesahaj nebo se vážně neznám. 8-s >:D >:D ;-) -
white label 18.11.14 21:24
w-a
GTI je podstatně tradičnější ikona, na tu asi jen tak (podobně) "nesáhnou". Na normální Golfy taky není žádný optický "GTI paket", ale jen "R-line" paket. A k silnému kombíku se víc hodí i to 4x4, navíc to nebude přímo konkurovat předokolkové Cupře ST a ORS kombi. -
poterienko 18.11.14 19:28
« Re: Nové auto aneb Když se člověk zřekne prémie
Ona to není vyloženě špatná zkušenost se službami servisu, auto dostali dnes a bude hotové za týden, ale jde o likvidaci přes poj. a jsou tam právě komplikace s plněním náhradního vozidla. Ale když už jsem v tom.
1) Porsche ČB má s Alianz dohodu, že denní limit plnění je 100km. Což je teoreticky dost, ale ne když máš jet o víkendu přes půl republiky.
2) Za cca týden budou A4 hotová, tedy musím odevzdat golfa, ovšem P ČB bude A4 zadržovat do té doby, než jim přijde krycí dopis. Nic takového jsem zatím nezažil a to jsem měl auto i v neautorizovaném servisu. Odpovědí mi bylo, že si mám nechat golfa za 600kč/den a 6kč/km + vlastní palivo.