Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 19.11.14 10:37
« Re: Hotheč
wa: ja sa tým servisom moc nedivím. Poisťovne sú žgrloši, keď má prísť na platenie, radi krátia plnenie a prečo by mal niekto, kto si svoju robotu spraví, byť odkázaný na to, či sa poisťovni uráči zaplatiť túto robotu. Servis nemá priamy nárok voči poisťovni, len voči objednávateľovi prác a keď zákazníka pustia bez platenia, riskujú, že poisťovňa im nezaplatí a zákazníka už neuvidia.
-
woody-alien 19.11.14 09:34
S tímhle moc zkušeností nemám. Když už zbořím auto, tak pořádně (jako Transita) a není co opravovat. >:D
Ale pamatuju, jak bratrovi do auta vyjela od chodníku nějaká ženština. Oprava na její pojišťovnu za cca 50 tisíc. A tehdy mu v servisu taky řekli, že to budou mít hotový do týdne a pokud jim to pojišťovna do té doby nepotvrdí, tak to buď musí zaplatit ze svého a následně zinkasovat od pojišťovny nebo si tam auto nechaj. -
Leg 19.11.14 09:27
Pot: nebuď nasr...dený, ja som raz riešil poistnú udalosť v BMW servise a celé to trvalo od začiatku júla do polky septembra s extra výhodnou ponukou na jednotku za 70€ na deň. Bolo okolo toho toľko komplikácií, že som o tom s nimi ani nemal silu jednať, čo bola asi ich taktika. Jediná dobrá vec na celej akcii bola, že ma oprava nakoniec nestála ani korunu (auto som si požičal od mamy) a keď sme dotiahli všetko, tak výsledok bol fakt dobrý, len tie nervy...
Ron: neblázni, kupovať gtičkové poťahy? Stačí sa vyšplhať starej mame na povalu, nájsť nejakú starú fotelu a po hodine práce na šijacom stroji máš rovnaké poťahy jak lusk. Alebo, ak chceš chlupaté, tak jednoznačne s leopardím vzorom. :-) -
poterienko 19.11.14 08:53
Iudex:
Ano, jen náhradní vozidlo, ovšem ne Cupra (není německá). Měl to být benzínový Golf, nakonec mám naftového a v kombíku.
Nas.raný jsme kvůli přístup k řešení náhradního vozidla na účet pojišťovny a zadržení mého vozidla, dokud nedostanou od poj. krycí dopis. Psal jsem to níže. -
iudex 19.11.14 08:36
« Hotheč
Pot: Takže aby som si to ako jednoduchý chlapec z dediny zrekapituloval: Tvoj nový hotheč, na ktorý sme tu všetci čakali a závideli, bol v skutočnosti len náhradné auto (zrejme predvádzačka Cupra), ktoré si mal mať požičané, pokým máš Audinu v servise; keď ju zrovna nemali k dispozícii, tak smola, nebudeš sa týždeň voziť v HH a máš obyč Golfa, preto si nas.aný a už do toho servisu nevkročíš. Je to tak správne? ;-) -
Ronault. 18.11.14 22:02
« Re: OT fotenie
WL: Včera není dnes a kočka není pes ;-) >:-[]
Mimochodem, hledal jsem teď potahy do auta, ne na mé auto, i když o tom opravdu v nějaké soldní kvalitě začínám uvažovat (přes všechnu mou snahu, zakazování, výhružné nápisy a značky jsou cestující prasata 8-s >:D ) a měli tam dokonce možnost si udělat stejné karování jako na GTI >:-[] -
Covenant 18.11.14 21:41
No jestli to nemá vw tak schválně odstupňované aby si nekonkurovali..
Slabší variantu předohrabu zastupuju octavia a GTI by jí lezlo do zeli ...komu to nestačí je tu silnější Cupra ST jako protiklad např. Focus ST a protože chybí čtyřkolka udělali ještě G7R variant
-
woody-alien 18.11.14 21:38
wl: Jj, vypadá to, že to maj promyšlený....nad koncernovými bratříčky má R-Variant významnej výkonovej i technickej náskok, prostě Supermainstream. ;-)
A ke GTI. Já jako nejsem žádnej fanatik, znáš mě, ale krucinálfagot, kur.vafix, na GTI ať mi nesahaj nebo se vážně neznám. 8-s >:D >:D ;-) -
white label 18.11.14 21:24
w-a
GTI je podstatně tradičnější ikona, na tu asi jen tak (podobně) "nesáhnou". Na normální Golfy taky není žádný optický "GTI paket", ale jen "R-line" paket. A k silnému kombíku se víc hodí i to 4x4, navíc to nebude přímo konkurovat předokolkové Cupře ST a ORS kombi.