Thomasino 22.11.14 18:31
« Re: Hotheč
Včera jsem nechal Megouše kompletně umýt u kámoše co se zabývá detailingem, Megouš dostal pořádnou ochranu laku a vypadá jako nový !! :-) Nebylo to úplně levný, makal na tom celý den a použité prostředky jsou také TOP kvalita. Ale stojí to za to.
Pár fotek zde:
Brandon Walsh 21.11.14 09:27
« Re: Hotheč
tie škodovky vyzerajú všetky rovnako >:-[] no pobavili ma pri fotení, traja stáli vpredu a jeden pobehoval okolo áut a hľadal číslo 2, nervozita stúpala, čím viac postávajúcich ľudí tým viac múdrych rád a hovorí tak do .... dvojka po česky sa píše inak ako po slovensky ? >:D -
Ronault. 20.11.14 14:36
« Re: Hotheč
Covenat: Z interiéru bych tolik strach neměl, pořád je to kupé, které se tolik nekroutí, takže by se nemělo tolik rozvrzat, spíše bych měl strach, co ten motor, ten i v "základní" verzi 115 kW nemá nějakou valnou pověst, co teprve se 200 kW :-O
Samozřejmě, takhle se dá ale předělat cokoliv, to bych mohl říct, že i můj Favorit takhle za 40-50t může vypadat ;-) -
iudex 20.11.14 14:16
« Re: Hotheč
Tak asi naozaj naše prosociálne vlády spolu komunikujú a tieto "výborné nápady" od seba odkukávajú. U nás zase prešlo, že už nielen ten, kto predáva tovar musí mať registračnú pokladnicu, ale aj tí, čo poskytujú služby (lekári, notári, advokáti...) budú musieť mať pokladnicu (aj keď tí malí len tzv. virtuálnu, cez internet). Ako hovoríš, Gričská čarodejnica v praxi sociálneho štátu, pričom tou prenasledovanou a upaľovanou čarodejnicou sú malí podnikatelia. 8-s -
Covenant 20.11.14 12:53
Ronault
že vypadá např. ta palubka dobře máš pravdu :-)
Na druhou stranu si za to dost zaplatíš, pokud by šlo o ten interiér, tak ho můžu nechat udělat celý v alcantaře nebo v kůži za cca 40-50 tisíc i do Cupry a pořád dost peněž zbude.
Viz ukázky co už jsem tu dával:
Ale jinak mi nešlo o to hanit RCZ jako celek, jen by mi vadili asi ta nejistota když vysolím tolik peněz co to asi vydrží...
Ronault. 20.11.14 12:04
« Re: Hotheč
Já teda zkoušekl RCZ-R které jezdilo v rámci Peugeot Road days, už mělo nemálo najeto, resp. určitě více než 10t km, dokonce už museli jednou měnit brzdy, protože při tom zacházení byly sjeté... a teda interiér se mi zdál naprosto v pohodě. Naopak mě třeba příjde o hodně útulnější a luxusněji vypadající (už jen to pěkné obšití kůží) než v Cupře :-) Ale každému dle chuti ;-)

Thomasino: To abych si teď očistil displej... :-)