Ronault. 22.11.14 22:46
« Re: Přihlašování zahájeno
Thomasino: No vpyadá to opravu leskle. Taky jsem včera dovoskoval. Dělal jsem to týden v kuse. Každý den jsem si tak na hodinku odskočil do garáže odpočinout od knih... snad nebude zítra ošklivo a budu moct vyrazit do Brna Meganem a nebudu si muset pučovat Fabii. Jinak nám prozraď co to stálo? A co to jsou za přípravky. Auto si rád leštím sám, v tom nejsem líný. Já používám Turtle Wax s přídavkem teflonu, docela se osvědčil. No a na Favorita a P207 jeho barevnou verzi, ta se taky osvědčila. Pouužíval bych jej i na Megana, ale nemají takový odstín.
Woody: Budu sledovat tisk. Já mám nějaké menší nápady, ale chybí mi rekvizity... tak uvidím. -
white label 22.11.14 20:00
iudex
Na 17" hodně dobré, ten střed disku mohl být na zimu plnější, ale opticky jsi udělal moc dobře (mimo jiné), že ses nebál jít do kombinace leštěný kov/černý lesk (jako u Austinů). :yes:
Klasický celostříbrné 17"ky by v tomto případě působily výrazně laciněji. -
Thomasino 22.11.14 18:31
« Re: Hotheč
Včera jsem nechal Megouše kompletně umýt u kámoše co se zabývá detailingem, Megouš dostal pořádnou ochranu laku a vypadá jako nový !! :-) Nebylo to úplně levný, makal na tom celý den a použité prostředky jsou také TOP kvalita. Ale stojí to za to.
Pár fotek zde:
Brandon Walsh 21.11.14 09:27
« Re: Hotheč
tie škodovky vyzerajú všetky rovnako >:-[] no pobavili ma pri fotení, traja stáli vpredu a jeden pobehoval okolo áut a hľadal číslo 2, nervozita stúpala, čím viac postávajúcich ľudí tým viac múdrych rád a hovorí tak do .... dvojka po česky sa píše inak ako po slovensky ? >:D

wa: pravdupovediac som ani necakal ze fotka prejde ale tak za pokus to stalo >:D