Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.11.14  17:59

« Re: ANTIVIBRAČNÍ PODLOŽKA pod SPZ

[odkaz] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.11.14  17:12

« Re: Hotheč

No dostat to do takového stavu v jakém to bylo v pátek a sobotu docela problém je >:-[] Ten lak vypadal lépe než když bylo auto nové. Ale zatím se nedělalo (a nemuselo dělat) leštění laku, to dělal zatím na jiných autech, to jsou pak částky klidně kolem 8-12 tisíc podle stavu a délky práce. Ta moje péče stojí v rozmezí 3500-4000 Kč dle velikosti auta a stavu auta. Přesný přípravek zjistím, keramika to není, to by byly jiné cifry :-O 8-s
    Má to vydržet tak 4-5 měsíců, podle péče. Nemá se umývat houbou, stačí ostříkat wapkou, samo to pak stíká díky tomu povlaku >:-[]

Leg - co máš proti zadní značce? Přední je bez podložky kvůli maximálnímu přístupu vzduchu k chladičům. Vzadu jsem nechal podložku s reklamou na prodejce, tam jsem s tím ok. Bez podložky by se odřel lak a dělalo by to kravál. Ale dá se dát oboustranná pěnová páska jako mám vpředu, aby to nedrnčelo (a nebylo to jen na šroubech a nepadal bordel pod značku) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.11.14  16:15

« Re: Přihlašování zahájeno

woody:
    Díky moc woody :yes: ten ceramix chci řešit hned jak bude auto na značkách..už jsem se o tom s Matějem bavil, ale říkal jsem si, že třeba má thomasino ještě něco jiného.
    Na FB (Páty příspěvek shora)má zrovna dodělané nové červené FR v kombíku [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.11.14  15:31

Cov: Pro představu. Tohle je docela známej člověk z diskusí o šlechtění aut. ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.11.14  15:18

« Re: Přihlašuji se (pozdrav z Kajmanských ostrovů)

WA: a koukal jsi do toho kufříku? Jestli jeho obsah už náhodou není na mojí kapotě >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.11.14  14:50

Thomasino:

jak píše Ronault, taky bě mě zajímalo co to stálo? A co to jsou za přípravky? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.11.14  13:09

Thom: pekne to máš naleštené, (necelý rok staré auto dostať do stavu skoronového zasa nie je až taký problém, ak majiteľ nie je hulvát :-) ), len tuším už neostali sily na výfuk. BTW prečo nemáš aj zadnú značku uchytenú tak pekne ako prednú?

iudex: pekné pekné, pripomína mi to trochu kolesá starej M6. Aj keď mne by sa páčila skôr menej kontrastná kombinácia strieborná/tmavosivá, ale podľa vkusu každého súdruha... A samozrejme by to chcelo kolečká s logom VW.
    woody: >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.11.14  20:17

w-a
    >:-[] :yes:

P.S. Zajímalo by mě, která venkovská pošta měla hotovost, která stála za přesun na Kajmanské ostrovy, zvlášť den před tím, než ti zavolá dealer ohledně dlouho očekávaného GTIP. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 23.11.14  19:45

« Re: Přihlašuji se (pozdrav ze servisu VW)

Pro výkonný vůz Golf 1.6TDI to byla opravdu cesta k úspěchu.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 23.11.14  18:21

woody: Tak to je moc... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.11.14  17:08

woody
    Povedená práce..řídí manželka ? >:D
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.11.14  16:45

« Přihlašuji se (pozdrav z Kajmanských ostrovů)

Všechno dobře dopadlo, jen mám za sebou náročnej den.... ;-) Přihlašuji se:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 23.11.14  10:22

wl: Nie nie nemam, stale cakam na tie technicaky kym ich predajca konecne posle >:-[]

wa: pravdupovediac som ani necakal ze fotka prejde ale tak za pokus to stalo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.11.14  22:46

Thomasino: No vpyadá to opravu leskle. Taky jsem včera dovoskoval. Dělal jsem to týden v kuse. Každý den jsem si tak na hodinku odskočil do garáže odpočinout od knih... snad nebude zítra ošklivo a budu moct vyrazit do Brna Meganem a nebudu si muset pučovat Fabii. Jinak nám prozraď co to stálo? A co to jsou za přípravky. Auto si rád leštím sám, v tom nejsem líný. Já používám Turtle Wax s přídavkem teflonu, docela se osvědčil. No a na Favorita a P207 jeho barevnou verzi, ta se taky osvědčila. Pouužíval bych jej i na Megana, ale nemají takový odstín.

Woody: Budu sledovat tisk. Já mám nějaké menší nápady, ale chybí mi rekvizity... tak uvidím.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.11.14  20:42

Vranis
    Je i není..., máš k nějakému z nich velký techničák? >:-[]
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.11.14  20:31

« Re: Přihlašování pokračuje

Thomasino : Jak psí kulky... ;-)
    iudex: Myslím, že mu sluší. A díky...
    Vranis: Bez tvého auta to neprojde..bohužel.
    Já: Zítra jdu fotit. Pokud se do večera neobjevím, nejspíš se o mě dočtete v novinách. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 22.11.14  20:27

Wl: tych mojich aut je tam predsa hned niekolko >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.11.14  20:25

« Přihlašování pokračuje

Až do 25.11.2014 do 22.00 hod.můžete přihlašovat svoje fotky ve Fotosoutěži za Listopad 2014 - téma je "Moje auto na cestě za úspěchem". Přihlášeni jsou:

Leg
    Kysky

Přihlášené fotky můžete vidět zde:
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.11.14  20:00

iudex
    Na 17" hodně dobré, ten střed disku mohl být na zimu plnější, ale opticky jsi udělal moc dobře (mimo jiné), že ses nebál jít do kombinace leštěný kov/černý lesk (jako u Austinů). :yes:
    Klasický celostříbrné 17"ky by v tomto případě působily výrazně laciněji.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.11.14  19:51

Vranis
    Pěkné..., jenom nikde nevidím tvoje auto, nebo jeho část (dokonce ani v odrazu ne)...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…