Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 25.11.14 20:54
« Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
Ron: poterienko to (po jistém mlžení >:-[] ) sám napsal a s tím autem teď jezdí, dokonce má recenzi, za sebe nevidím důvod k vyřazení. Akceptovali jsme třeba Vranisovic Trafica a jistě bych našel i jiné příklady. ;-)
-
Thomasino 25.11.14 20:13
Jaký za 5 minut deset :-) Zásadně až minutu před desátou >:-[] :-)
Ale taky jsem na WL zvědavý, téma by mu mělo sedět..
P.S.: Rone, k tvé soutěžní fotce a vyšetření Meggie - musíš chvilku jemně kroužit kolem, pak strčit prst na krajíček dovnitř, jemně pohybovat sem a tam, až ucítíš více vlhka, můžeš trochu přidat ;-) U mojí Meggie tohle funguje dobře a pak maže jako blázen! -
Leg 25.11.14 20:08
Label: ty by si sem mohol dačo prihodiť, celý čas si hovorím, že toto je téma ušitá na teba a už týždne sa teším, čo zasa 25-ho o päť minút desať prihodíš. Tak ma nesklam! ;-) >:D
Ronault, smile: tak nejak som zakotvil v prístave chemicalguys, majú široké portfólio, dobré ceny a český eshop s príjemným prístupom (ale reklamu nebudem robiť, aj keď adresa sa dá ľahko uhádnuť :-) ). S vedomím, že prípravky od jednej značky by mali medzi sebou fungovať sa mi nechce nič iné riešiť.
-
white label 25.11.14 19:30
Ron
Aha, ty už tam vlastně něco máš, ...já jsem si dneska trochu pohrál s odrazem v logu (v tom to máme vlastně podobné) a manuálním ostřením, ale nevím, jestli to sem přidám, uvidím kolik ještě přibude soutěžících, když tak (do počtu) by to tu být mohlo.