Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 25.11.14 22:26
« Re: Zahájení hlasování
Jo, jo, klasika :-) Taky jsem s tím strávil asi třičtvrtě hodiny, vyfotil přes 30 fotek z různých úhlů, zkusil dvě různá stínítka na blesk aby to nebylo přepálený, než jsem byl alespoň trochu spokojen >:-[] A v těch garážích Tesco jsem musel vypadat jako blázen.. -
Ronault. 25.11.14 22:21
WL: no hlavně pamatuju si, jak tady spousta lidí remcalo, co že jsme to vybrali za téma a nakonec je tu 8 fotek a vůbec nejsou špatné. :yes:
Jinak nelze přehlédnout:
R.I.P. Mistře: [odkaz]
Levandulová :-( Ještě teď mám před očima jak jsem dojížděl posledních 120 km Jadranské magistrály k Zadaru a celý znavený po 24h za volantem poslechal album Hapku a pouštěl... Levandulovou... :-( [odkaz] ... [odkaz] -
white label 25.11.14 22:20
Ron, w-a
Nápad to špatný nebyl, ale problémy při jeho realizaci byly nečekané, fotek hromada, ale pořád žádná přesně podle mých původních (utopistických) představ. Člověk míní..., ale tak nejde o život, na druhou stranu tématu je tam "nad hlavu"... ;-) -
white label 25.11.14 21:49
« Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
w-a
Já už bych to téma "prstování" raději ukončil, Thomasino sem vždycky zatáhne nějaké perverzní téma a pak neví, kdy s tím skončit... >:-[]
Ale když je chlap šikovný, vystačí si bohatě i s tím "quattrem"... >:D -
woody-alien 25.11.14 20:54
« Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
Ron: poterienko to (po jistém mlžení >:-[] ) sám napsal a s tím autem teď jezdí, dokonce má recenzi, za sebe nevidím důvod k vyřazení. Akceptovali jsme třeba Vranisovic Trafica a jistě bych našel i jiné příklady. ;-)

Co je "krása", ten čas/číslovka, nebo ta fotka?