Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.11.14  14:24

« Re: Frustrační kompozice

Ale tak to je přece u koncernu normální, nééé. Nastartuješ, počkáš minutu jestli se motor nerozskočí a pak můžeš opatrně jet kam potřebuješ >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.11.14  11:37

woody-alien
    Přeju ti to a těším se až nám ho předvedeš :yes: ;-)

...jen mě trochu zaráží, jak se to od původních slibů natahuje, i když se jedná přímo o matku vw.

Jinak co se týká řehtajících rozvodových řemenů u TFSI co tu nedávno uváděl iudex, tak jsem dal řeč s mým sevismanem a v poslední době řešili tyhle problémy na cca 3 autech, například na Roomsteru po 30 tisíci, škodovka pak uznala záruku, ale po cca 5 tisících to bylo zpátky, dostali pak vyjádření od Škody, že když to netrvá po nastartování dýl jak 20 sekund, tak je to ok, problém prý nehrozí.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.11.14  11:19

Cov: Tak to "nejpozději" příští týden platí podle slov dealera na 100% (vidí, že je auto už na cestě), takže děkuji, ale lednovou nabídku odmítám. >:D

Raději si dopřeju VWeselé VWánoce. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.11.14  11:13

woody-alien
    Jestli tě bude ještě takhle chvíli utěšovat, tak máme doma auta stejně a to si ho objednával o měsíc dřív :-!

Jinak jsem si teď v Olomouci u dealer prohlížel nové GTI, ale v černé a ty kárované sedačky nevypadají v reálu špatně..šly pěkně k červeně prošitému volantu a interiér to pěkně oživí....dokázal bych s nimi žít :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.11.14  10:37

« Frustrační kompozice

Před pár minutami se mi na displeji mobilu objevil název "mého" dealera. Až mi srdce zalítlo do krku. >:D Ten pocit byl umocněnej událostí z minulého pátku, kdy jsem na kamiónu sjíždějícím z D8 spatřil auto, na první i druhý pohled přesně odpovídající specifikace.

Takže asi chápete, že jsem čekal něco ve stylu : "Tak pane V., máme tady vaše auto."
    A ono ne. ;-\ Místo toho jsem se dočkal nenáviděné formulace "každým dnem". Alespoň že "nejpozději v příštím týdnu". ;-)

Dealer mě utěšoval (celkem zajímavě v souvislosti se současným poterienkovým povozem): "Nic si z toho nedělejte, mám tady pána, co měsíc před váma objednával Variant 1.6 TDI, a bude ho mít až v lednu".

Takže takový povoz vyžaduje bezmeznou trpělivost nejen při zrychlování, ale i při samotném nákupu. Zkrátka jen pro kliďase. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.11.14  10:22

« Re: přihlášení white label

Na té fotce chybí White Labelovi nejen sedmičkové, ale také šestkové GTI ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.11.14  09:32

white: pekná zbierka angličákov. >:D Priznaj sa, tváriš sa, že ich kupuješ ako darček synovi, alebo už nič nepredstieraš a kupuješ ich priamo pre seba? >:-[] A máš aj model sedmičkového GTI?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.11.14  23:58

« Re: Zahájení hlasování

Ron: Jj, hudební génius a bohém každým coulem. :yes: Tak jako on bych žít neuměl...a vlastně ani nechtěl. Čest jeho památce.

Ale protože nejlepší způsob rozloučení jsou veselé vzpomínky a i Hapkův život měl co do činění s autama.....vzpomínám, jak před léty napálil svůj Patrol cestou z večírku na Břevnově do semaforu. Policajtům řekl, že ten semafor byl už od pohledu vachrlatej a že ho chtěl preventivně zbořit, aby někomu neublížil. >:D Naměřili mu asi 1,5 promile a Horáček se k tomu vyjadřoval takhle: "A to si nechal naměřit alkohol? Tak to musel být úplně namol." >:-[]

Na nějakou dobu byl bez řidičáku a nemohl řídit ani auto, ani svýho Harleye. Tak si koupil Segway. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.11.14  23:04

šn
    Co je "krása", ten čas/číslovka, nebo ta fotka?
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.11.14  22:44

WL: 21:57!!! >:D :yes: To je krása... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.11.14  22:33

Ron
    Jj, škoda ho... :-O :'-(
    Uvidíme, jestli mu nakonec bude Jana K. "kázat nad hrobem"..., byl jsem na ni v létě ve ValMezu a byla naprosto skvělá! :yes:

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.11.14  22:26

Jo, jo, klasika :-) Taky jsem s tím strávil asi třičtvrtě hodiny, vyfotil přes 30 fotek z různých úhlů, zkusil dvě různá stínítka na blesk aby to nebylo přepálený, než jsem byl alespoň trochu spokojen >:-[] A v těch garážích Tesco jsem musel vypadat jako blázen..
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.11.14  22:21

WL: no hlavně pamatuju si, jak tady spousta lidí remcalo, co že jsme to vybrali za téma a nakonec je tu 8 fotek a vůbec nejsou špatné. :yes:

Jinak nelze přehlédnout:
    R.I.P. Mistře: [odkaz]
    Levandulová :-( Ještě teď mám před očima jak jsem dojížděl posledních 120 km Jadranské magistrály k Zadaru a celý znavený po 24h za volantem poslechal album Hapku a pouštěl... Levandulovou... :-( [odkaz] ... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.11.14  22:20

Ron, w-a
    Nápad to špatný nebyl, ale problémy při jeho realizaci byly nečekané, fotek hromada, ale pořád žádná přesně podle mých původních (utopistických) představ. Člověk míní..., ale tak nejde o život, na druhou stranu tématu je tam "nad hlavu"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.11.14  22:12

wl: To čumím. :yes: Ale tos neshromáždil u vás na zadním parkovišti, že ne ? >:D Ten ostrý okraj na levé straně znaku dává tušit. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.11.14  22:09

WL: Náhodou hodně dobrý nápad k tématu ! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.11.14  22:07

« Zahájení hlasování

Ukončuji přihlašování. Do soutěže za Listopad 2014 se přihlásili:

Leg
    Kysky
    woody-alien
    poterienko
    iudex
    Ronault
    Thomasino
    white label

Přihlášené fotky můžete vidět zde: [odkaz]

Můžete začít hlasovat. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.11.14  22:00

Jde ti to o dvě minuty napřed !! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.11.14  21:57

« přihlášení white label

Tak já to teda zkusím (když jinak nedáte):
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.11.14  21:49

« Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.

w-a
    Já už bych to téma "prstování" raději ukončil, Thomasino sem vždycky zatáhne nějaké perverzní téma a pak neví, kdy s tím skončit... >:-[]
    Ale když je chlap šikovný, vystačí si bohatě i s tím "quattrem"... >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…