Covenant 26.11.14 11:37
« Re: Frustrační kompozice
woody-alien
Přeju ti to a těším se až nám ho předvedeš :yes: ;-)
...jen mě trochu zaráží, jak se to od původních slibů natahuje, i když se jedná přímo o matku vw.
Jinak co se týká řehtajících rozvodových řemenů u TFSI co tu nedávno uváděl iudex, tak jsem dal řeč s mým sevismanem a v poslední době řešili tyhle problémy na cca 3 autech, například na Roomsteru po 30 tisíci, škodovka pak uznala záruku, ale po cca 5 tisících to bylo zpátky, dostali pak vyjádření od Škody, že když to netrvá po nastartování dýl jak 20 sekund, tak je to ok, problém prý nehrozí.
Covenant 26.11.14 11:13
« Re: Frustrační kompozice
woody-alien
Jestli tě bude ještě takhle chvíli utěšovat, tak máme doma auta stejně a to si ho objednával o měsíc dřív :-!
Jinak jsem si teď v Olomouci u dealer prohlížel nové GTI, ale v černé a ty kárované sedačky nevypadají v reálu špatně..šly pěkně k červeně prošitému volantu a interiér to pěkně oživí....dokázal bych s nimi žít :-)
woody-alien 26.11.14 10:37
« Frustrační kompozice
Před pár minutami se mi na displeji mobilu objevil název "mého" dealera. Až mi srdce zalítlo do krku. >:D Ten pocit byl umocněnej událostí z minulého pátku, kdy jsem na kamiónu sjíždějícím z D8 spatřil auto, na první i druhý pohled přesně odpovídající specifikace.
Takže asi chápete, že jsem čekal něco ve stylu : "Tak pane V., máme tady vaše auto."
A ono ne. ;-\ Místo toho jsem se dočkal nenáviděné formulace "každým dnem". Alespoň že "nejpozději v příštím týdnu". ;-)
Dealer mě utěšoval (celkem zajímavě v souvislosti se současným poterienkovým povozem): "Nic si z toho nedělejte, mám tady pána, co měsíc před váma objednával Variant 1.6 TDI, a bude ho mít až v lednu".
Takže takový povoz vyžaduje bezmeznou trpělivost nejen při zrychlování, ale i při samotném nákupu. Zkrátka jen pro kliďase. >:D -
woody-alien 25.11.14 23:58
« Re: Zahájení hlasování
Ron: Jj, hudební génius a bohém každým coulem. :yes: Tak jako on bych žít neuměl...a vlastně ani nechtěl. Čest jeho památce.
Ale protože nejlepší způsob rozloučení jsou veselé vzpomínky a i Hapkův život měl co do činění s autama.....vzpomínám, jak před léty napálil svůj Patrol cestou z večírku na Břevnově do semaforu. Policajtům řekl, že ten semafor byl už od pohledu vachrlatej a že ho chtěl preventivně zbořit, aby někomu neublížil. >:D Naměřili mu asi 1,5 promile a Horáček se k tomu vyjadřoval takhle: "A to si nechal naměřit alkohol? Tak to musel být úplně namol." >:-[]
Na nějakou dobu byl bez řidičáku a nemohl řídit ani auto, ani svýho Harleye. Tak si koupil Segway. ;-) -
Thomasino 25.11.14 22:26
« Re: Zahájení hlasování
Jo, jo, klasika :-) Taky jsem s tím strávil asi třičtvrtě hodiny, vyfotil přes 30 fotek z různých úhlů, zkusil dvě různá stínítka na blesk aby to nebylo přepálený, než jsem byl alespoň trochu spokojen >:-[] A v těch garážích Tesco jsem musel vypadat jako blázen.. -
Ronault. 25.11.14 22:21
« Re: Zahájení hlasování
WL: no hlavně pamatuju si, jak tady spousta lidí remcalo, co že jsme to vybrali za téma a nakonec je tu 8 fotek a vůbec nejsou špatné. :yes:
Jinak nelze přehlédnout:
R.I.P. Mistře: [odkaz]
Levandulová :-( Ještě teď mám před očima jak jsem dojížděl posledních 120 km Jadranské magistrály k Zadaru a celý znavený po 24h za volantem poslechal album Hapku a pouštěl... Levandulovou... :-( [odkaz] ... [odkaz] -
white label 25.11.14 22:20
Ron, w-a
Nápad to špatný nebyl, ale problémy při jeho realizaci byly nečekané, fotek hromada, ale pořád žádná přesně podle mých původních (utopistických) představ. Člověk míní..., ale tak nejde o život, na druhou stranu tématu je tam "nad hlavu"... ;-) -
white label 25.11.14 21:49
« Re: Poslední den přihlašování - do 22.00 hod.
w-a
Já už bych to téma "prstování" raději ukončil, Thomasino sem vždycky zatáhne nějaké perverzní téma a pak neví, kdy s tím skončit... >:-[]
Ale když je chlap šikovný, vystačí si bohatě i s tím "quattrem"... >:D