Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.11.14  20:49

« Re: Zahájení hlasování

woody-alien
    Ty zase perlíš >:-[] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.11.14  20:48

wl: Antagonismus kvete hlavně ve virtuální podobě. Když dojde do tuhého, jsme všichni zajedno - proti cyklistům. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.14  20:21

Ron
    Dva nesmiřitelné tábory - Das VWéčkaři a Diamantoví pussycati >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.11.14  20:04

WL: Příště vám nenapíšu nic, vy nevwděčníci! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.14  19:43

Ron
    Mohlo to být bílé G6 GTI (dnes na to stačí folie) a barvu na fotce kolem loga lze přece poměrně snadno měnit..., a s tím (nekonstruktivním) pitváním si přišel ty, já na to pouze reagoval.
    Se ti divím, že po té vyčerpávající službě máš ještě touhu se v něčem pitvat, ale chápu - operuji, operuji... a najednou vidím..., že pitvám.
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.11.14  19:35

WL: no my bychom to poznali přece, víme že máš bílégo GTIV. Nepitvej se v tom tolik >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.14  19:34

Ron
    Mohl jsem to udělat jako odraz ve stejném logu G6 GTI, ale co by se tím změnilo, a kdo by to (a jak) poznal?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.11.14  19:20

Jo takhle. No to máš trochu pravdu. Ale když fotíš interiér, je težké k tomu mít super místo, aby ti tam neházelo slunko stíny, zároveň tam bylo trochu světla atd. Ale to asi znáš ;-) Na druhou stranu jsem zvolil schválně jednoduché pozadí, aby to nerušilo dojem z vnitřku ;-) A ten zelený nádech ty folie prostě mají a asi to ovlivnily i žárovky.. K dokonalosti to má samozřejmě daleko, to je jasný..

P.S.: Ideální foto na dané téma bych si představoval takto nějak ;-) Hodlám si tuto fotku "zakoupit" ve full rozlišení, ať mám nějakou památeční z prvního víkendu na Nordschleife
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.11.14  19:17

Thomasino: sorry, jsem po trochu vyčerpávající službě... že za okny je to takové, no focené v té garáži, která nevytořila nic moc pozadí.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.11.14  19:04

Rone - "a okny to trochu neštimuje" - co tím básník myslel?? Díky za vysvětlení.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.11.14  18:59

Tak já tentokrát zahlasuji pěkně ze začátku:

1. Woody - tady asi není o čem diskutovat, výborné :yes: >:D

2. Thomasino - atmosféa příprav je z toho cítit, ne že ne možná by bylo lepší někam lépe auto situaovat, a okny to trochu neštimuje

3. Legacy - velmi pěkné zpracování a nápad

WL - velmi dobrý nápad a pravda, tahle skupinka je opravdu pěkný řetězec k úspěchu. Možná by bylo ale lepší, kdyby se to odráželo v Golfu VI nebo VII.

iudex - výborná fotka, vtipně podáno a jde vidět, že techniku máš vypilovanou.

poterienko - tak trochu hůře pro mne uchopitelný námět a přecejen slabší zpracování, ale chápu, že v té rychlosti už to přecejen škube. Nicméně z fotky je jasně vidět, že šlo spíše o takovou tu účast pro účast. Ale i to se hodnotí :yes:

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.11.14  16:41

« Re: Frustrační kompozice

Bude to dělat firma co staví a servisuje závodní auta, mají závodní Ginettu a Clio (podvozek předchozího Clia je prý z části shodný s mým MRS), takže žádní amatéři ;-) Kámošovi už to dělali na Focuse RS II.
    Následně stejnou úpravu ohledně chlazení brzd si chtějí nechat udělat další 2 lidi na MRS Cup >:-[] A jistou podporu a výhody od českého Renault Sportu mám, na druhou stranu budou mít ode mě dlouhodobý test MRS Cup ve Fasteru (od příštího čísla) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.11.14  16:37

keď si čítam tie úpravy nejde mi do hlavy, prečo ešte nepracuješ minimálne ako externý poradca pre renault sport >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.11.14  16:35

No jo, ale těch atmosfér už se moc nedělá :-( Swift Sport 1,6 je samozřejmě jedna možná volba (do města), nebo se mě líbí poslední dobou přístup Mazdy a poslední Mazda 3 či předchozí + poslední Mazda 6 (ale i CX5). Ještě HnůjDay a Kia má atmosféry benzíny, max. tak Civic 1,8 (ale ten má jiné neduhy jako hrozný a hlučný podvozek).
    Ale jak správně píšeš, ideální je mít v rodině více povozů >:-[] Příští týden bude Meggie na 3 dny v servise (přívod vzduchu k předním brzdám, vyhození středového tlumiče výfuku, výměna brzdových hadic, výměna prachovek a brzdovky, kontrola a vyčištění brzd). Taky si budu muset půjčit i30 1,6i nebo Civica 1,4i
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.11.14  16:19

Thom: Měl sis koupit Swifta Sport a nemusel si mudrovat. >:D Já bych řekl, že nejhorší je být závislý na jednom autě. Pak sleduješ s úzkostí v hrdle každý šramot. >:-[]

Já si můžu dovolit sebevražedné koupě TSI i TCe, protože mi kryje záda nezlomná atmosféra. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.11.14  16:00

Platí to i pro Renaulty, obecně se % závad zvedlo - třeba proti období před deseti lety :-O Ikdyž třeba s motory poslední roky takové aféry neměli...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.11.14  15:53

« Re: hlasuji

Když se k tomu někdo nemá, tak to načnu. Nebudu vám mazat med kolem huby, resp. omáčku. Jelikož nevím co bych k některým fotkám napsal >:D

Zajímavost je, že podle mně nejlepší/nejtématičtější fotky byly nahrány ihned po sobě, ovšem v opačném pořadí než bych je vyhodnotil.

1. iudex - to je prostě fotka tohoto kola, perfektně zvládnutá fotograficky, vtipné téma, líbí se mi moc. Jediné co mi tam vadí, jsou ty pantofle v garáži >:D
    2. poterienko - pro to auto je to opravdu cesta k úspěchu. Kor když už je to za tabulkovými čísly. Na to jak se tomu nikde moc nechtělo, tak z tohodle kopce to zrychlovalo hodně slušně. A jsem rád, že jsem svými 51kg mohl přispět nějakou tou desetinou kilometru v hodině při volném pádu >:D
    3. woody-alien - podobný nápad, akorát každý si vydělává jinak >:D Hezky zpracované a vtipné

Ostatní fotky některé hezké, průměrné i podprůměrné >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.14  15:50

Kdyby se tady servisovalo např. tolik Renaultů, jako koncernovwých aut, bude se logicky mnohem víc mluvit o jejich (různých) problémech, protože při obdobném procentu (pravděpodobnosti) poruch , to jsou v absolutní rovině úplně jiná čísla.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.11.14  15:33

No jistě !! Množství opravovaných a měněných motorů TSI za posledních 5 let tomu vyloženě odpovídá >:-[] >:-[] Nikde to nikdo oficiálně nepřizná, jsou to tutlané informace, ale pokud máš nějaké známé servisáky, tak ti povykládají pár příběhů ;-)
    Ale TDI na tom nejsou o moc lépe, ikdyž vydrží více, ale nad 120 tisíc bych to auto už nechtěl mít ;-) Ono obecně dneska všechny auta jak nemáš pod zárukou, tak je to riziko jako sviňa a na zacházení od majitelů je to čím dál tím více citlivější a už to nevydrží co dříve... Ale tak to tady všichni ví :'-(
    Zvláště u TSI motorů prodejci dostatečně neupozorňují na nějaké postupné zahřívání a dochlazování, tak jako se má u TDI motorů, spousta lidí na to šlape od začátku do konce a pak ty motory odcházejí :-( Ostatně jsem to před 6-7 lety viděl u mého 5 let starého Mondea 2,0 TDCi, za mě sloužilo dobře (až na ty rezivějící dveře, známá slabina Fokusů a Mondea), ale prodal jsem ho kolegovi a ten mu šlapal na krk bez nějakého zahřívání a postupně tam musel měnit kde co >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.14  15:14

Th
    No, no..vždyť víš sám nejlíp, že odolné koncernové motory si poradí i s extrémy, jako např. brzdovkou v chladícím okruhu apod. :*) >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…