Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 26.11.14 19:43
« Re: Zahájení hlasování
Ron
Mohlo to být bílé G6 GTI (dnes na to stačí folie) a barvu na fotce kolem loga lze přece poměrně snadno měnit..., a s tím (nekonstruktivním) pitváním si přišel ty, já na to pouze reagoval.
Se ti divím, že po té vyčerpávající službě máš ještě touhu se v něčem pitvat, ale chápu - operuji, operuji... a najednou vidím..., že pitvám.
>:-[] ;-) -
Thomasino 26.11.14 19:20
Jo takhle. No to máš trochu pravdu. Ale když fotíš interiér, je težké k tomu mít super místo, aby ti tam neházelo slunko stíny, zároveň tam bylo trochu světla atd. Ale to asi znáš ;-) Na druhou stranu jsem zvolil schválně jednoduché pozadí, aby to nerušilo dojem z vnitřku ;-) A ten zelený nádech ty folie prostě mají a asi to ovlivnily i žárovky.. K dokonalosti to má samozřejmě daleko, to je jasný..
P.S.: Ideální foto na dané téma bych si představoval takto nějak ;-) Hodlám si tuto fotku "zakoupit" ve full rozlišení, ať mám nějakou památeční z prvního víkendu na Nordschleife
[odkaz]
-
Ronault. 26.11.14 18:59
Tak já tentokrát zahlasuji pěkně ze začátku:
1. Woody - tady asi není o čem diskutovat, výborné :yes: >:D
2. Thomasino - atmosféa příprav je z toho cítit, ne že ne možná by bylo lepší někam lépe auto situaovat, a okny to trochu neštimuje
3. Legacy - velmi pěkné zpracování a nápad
WL - velmi dobrý nápad a pravda, tahle skupinka je opravdu pěkný řetězec k úspěchu. Možná by bylo ale lepší, kdyby se to odráželo v Golfu VI nebo VII.
iudex - výborná fotka, vtipně podáno a jde vidět, že techniku máš vypilovanou.
poterienko - tak trochu hůře pro mne uchopitelný námět a přecejen slabší zpracování, ale chápu, že v té rychlosti už to přecejen škube. Nicméně z fotky je jasně vidět, že šlo spíše o takovou tu účast pro účast. Ale i to se hodnotí :yes:
-
Thomasino 26.11.14 16:41
« Re: Frustrační kompozice
Bude to dělat firma co staví a servisuje závodní auta, mají závodní Ginettu a Clio (podvozek předchozího Clia je prý z části shodný s mým MRS), takže žádní amatéři ;-) Kámošovi už to dělali na Focuse RS II.
Následně stejnou úpravu ohledně chlazení brzd si chtějí nechat udělat další 2 lidi na MRS Cup >:-[] A jistou podporu a výhody od českého Renault Sportu mám, na druhou stranu budou mít ode mě dlouhodobý test MRS Cup ve Fasteru (od příštího čísla) ;-) -
Thomasino 26.11.14 16:35
No jo, ale těch atmosfér už se moc nedělá :-( Swift Sport 1,6 je samozřejmě jedna možná volba (do města), nebo se mě líbí poslední dobou přístup Mazdy a poslední Mazda 3 či předchozí + poslední Mazda 6 (ale i CX5). Ještě HnůjDay a Kia má atmosféry benzíny, max. tak Civic 1,8 (ale ten má jiné neduhy jako hrozný a hlučný podvozek).
Ale jak správně píšeš, ideální je mít v rodině více povozů >:-[] Příští týden bude Meggie na 3 dny v servise (přívod vzduchu k předním brzdám, vyhození středového tlumiče výfuku, výměna brzdových hadic, výměna prachovek a brzdovky, kontrola a vyčištění brzd). Taky si budu muset půjčit i30 1,6i nebo Civica 1,4i -
woody-alien 26.11.14 16:19
Thom: Měl sis koupit Swifta Sport a nemusel si mudrovat. >:D Já bych řekl, že nejhorší je být závislý na jednom autě. Pak sleduješ s úzkostí v hrdle každý šramot. >:-[]
Já si můžu dovolit sebevražedné koupě TSI i TCe, protože mi kryje záda nezlomná atmosféra. ;-) -
David Silver 26.11.14 15:53
« Re: hlasuji
Když se k tomu někdo nemá, tak to načnu. Nebudu vám mazat med kolem huby, resp. omáčku. Jelikož nevím co bych k některým fotkám napsal >:D
Zajímavost je, že podle mně nejlepší/nejtématičtější fotky byly nahrány ihned po sobě, ovšem v opačném pořadí než bych je vyhodnotil.
1. iudex - to je prostě fotka tohoto kola, perfektně zvládnutá fotograficky, vtipné téma, líbí se mi moc. Jediné co mi tam vadí, jsou ty pantofle v garáži >:D
2. poterienko - pro to auto je to opravdu cesta k úspěchu. Kor když už je to za tabulkovými čísly. Na to jak se tomu nikde moc nechtělo, tak z tohodle kopce to zrychlovalo hodně slušně. A jsem rád, že jsem svými 51kg mohl přispět nějakou tou desetinou kilometru v hodině při volném pádu >:D
3. woody-alien - podobný nápad, akorát každý si vydělává jinak >:D Hezky zpracované a vtipné
Ostatní fotky některé hezké, průměrné i podprůměrné >:D -
white label 26.11.14 15:50
Kdyby se tady servisovalo např. tolik Renaultů, jako koncernovwých aut, bude se logicky mnohem víc mluvit o jejich (různých) problémech, protože při obdobném procentu (pravděpodobnosti) poruch , to jsou v absolutní rovině úplně jiná čísla. -
Thomasino 26.11.14 15:33
No jistě !! Množství opravovaných a měněných motorů TSI za posledních 5 let tomu vyloženě odpovídá >:-[] >:-[] Nikde to nikdo oficiálně nepřizná, jsou to tutlané informace, ale pokud máš nějaké známé servisáky, tak ti povykládají pár příběhů ;-)
Ale TDI na tom nejsou o moc lépe, ikdyž vydrží více, ale nad 120 tisíc bych to auto už nechtěl mít ;-) Ono obecně dneska všechny auta jak nemáš pod zárukou, tak je to riziko jako sviňa a na zacházení od majitelů je to čím dál tím více citlivější a už to nevydrží co dříve... Ale tak to tady všichni ví :'-(
Zvláště u TSI motorů prodejci dostatečně neupozorňují na nějaké postupné zahřívání a dochlazování, tak jako se má u TDI motorů, spousta lidí na to šlape od začátku do konce a pak ty motory odcházejí :-( Ostatně jsem to před 6-7 lety viděl u mého 5 let starého Mondea 2,0 TDCi, za mě sloužilo dobře (až na ty rezivějící dveře, známá slabina Fokusů a Mondea), ale prodal jsem ho kolegovi a ten mu šlapal na krk bez nějakého zahřívání a postupně tam musel měnit kde co >:-[] >:-[]

Ty zase perlíš >:-[] :-)