Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 28.11.14 22:37
« Re: Vyhlášení výsledků
w-a
V souvislosti s tím finišem, bych rád upozornil na fakt, že jsem svým (posledním) hlasováním posunul před sebe jak Lega, tak i iudexe, čímž jsem objektivně prokázal svůj vrozený smysl pro fair play, čímž děkuji všem za (případné) uznání... >:D
P.S. Pochválit sám sebe je (svým způsobem) také umění... >:-[] -
white label 28.11.14 22:23
« Re: Hlasování až do 22.00
1. woody allien
2. Leg
3. iudex
Leg - Líbí se mi to moc (včetně nápadu), ale woody to prostě přebil vtipem a odvahou
Kysky - nevidím tam sice přímou souvislost s cestou za úspěchem, ale lásku k tvrdé měně máme rozhodně společnou... >:-[]
woody - trefa do černého, má to nápad (viz téma) a vtip, což je podle mě základ, případná technická kvalita může být velmi příjemný bonus, ale základ je základ.
pot - uznávám, že 199km/h s 1,6 TDI je svým způsobem (velký) "úspěch", ale jako cesta je sto spíš cesta za "průserem", než za úspěchem... >:-[] ;-)
iudex - fotka, jako taková, skvělá (za to nakonec na bednu "musela"), ale velmi málo tématická, i když jsem třeba své ženě vysvětlil, že tu jde o variaci na profláklé téma ohledně spolehlivost Fordů, dostal jsem další logickou otázku: "A jak z té fotky poznám, že se jedná o značku Ford?" :-O
Ron- vtipné, i když to téma je tam až na druhý pohled/"přečtení"... :-)
Thomasino - tentokrát "jen" bramborová medaile, ale rozhodoval jsem se docela dlouho, přece jen to máš tématičtější, než nakonec celkově bronzový iudex.
P.S. Celkově mi tohle kolo přišlo (až na pár výjimek) nějak málo "tématické". Možná by se nemělo tolik spoléhat na to, jak dobře se navzájem známe a téma by mělo s fotek "vyzařovat" i pro náhodné "kolemjdoucí", uchopit téma po svém/netradičně je zcela v pořádku, ale přesto by mělo být vidět i bez dalšího "návodu", samozřejmě to platí i pro mě a taky v jiných kolech. -
-
šmoula nešika 28.11.14 22:19
« Re: Vyhlášení výsledků
Po dvou letech? Tak to gratuluju. :yes: :-) Jakož i ostatním soutěžícím. Vyblbli jste se zase. >:-[]
No, moc se mi hodnocení psát nechce, ale když si ho budete chtít přečíst, budu brát, že ano, tak tradici neporuším. (už je to taky víc jak rok, co poctivě dávám hodnocení každý měsíc :-) ) -
woody-alien 28.11.14 22:11
« Vyhlášení výsledků
Svým hlasováním jste rozhodli o následujícím pořadí v Listopadovém kole Fotosoutěže:
1. woody-alien - 31 bodů
2. iudex, Leg - 16 bodů (Leg finišoval ve stylu Petera Sagana ;-) )
3. white label - 15 bodů
--------------------------------------… />4. Thomasino - 4 body
5. poterienko - 2 body
6. Ronault, Kysky - bez bodu.
Díky všem za účast a hlasování. :yes:
PS: Díky všem, kteří ocenili mojí snahu a přivedli mě k vítězství přesně po 2 letech.!!! ;-) -
Ronault. 28.11.14 21:59
iudex: Jo, jsem si toho vědom, že mé trasy jsou pro diesel opravdu ideální a i docela dobré pro spotřebu. Pravda, dálnic je tam docela dost, ale přesto lepší než popojížděčky.
Právě pro to srovnání spotřeby jsem ix35 zatížil jako Megana na stejné trase a čekal výsledek. Jel jsem i stejným stylem, možná jeden kousek jsem jel o 10 km/h více, ale zae jiný pomaleji vzhledem ke stavebním pracím. Kufr byl na běžné poměry naopak spíše prázdný. Výsledek mě ale překvapil negativně.
Negativně mě v podstatě zaskočil svým projevem i motor. Přitom jeho silnější 100 kW verzi jsem zkoušel v 40 a tam jsem ke kultivovanosti nemohl říct ani půl slova... -
iudex 28.11.14 21:53
Ronault: 5,2 litra na sto, to je veľmi pekná spotreba na 130k kombík. Zase jazdíš predovšetkým pomerne dlhé trasy medzi domovom a prácou, plus Tvoje tisíckilometrové štreky, to má na spotrebu pozitívny vplyv. Aj moje Mondeo (7,29 l) by zrejme jazdilo za viac, keby na ňom polovička nerobila takmer výhradne mimomesto. Na druhej strane GTI stále držím tesne pod 8 litrov aj pri krátkych trasách: [odkaz] čo je dosť dobré na 230 koní. ;-) -
woody-alien 28.11.14 21:41
« Re: OT: Drobné rýpnutí
Ron: Jasně, víme o co jde. Já jen že i když to u nás v ČR není v pořádku ani zdaleka, nemyslím, že by bylo potřeba nějakého sebemrskačství. Vzít si příklad z míst, kde společnost funguje, to je v pořádku. Nikoliv ovšem vzhlížet k západu jako k božstvu, protože i tam mají svých problémů dost a ani tam nejsou všichni obyvatelé vzorem ctnosti.
A Jakub nám navíc Západ předhazoval jen kvůli tomu, že se někdo odvážil nechtít Espace. ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 28.11.14 21:37
iudex - máš pravdu, ale i včetně té poslední věty, nicméně víš, že jsem vždy měl rád tvůj styl, techniku a hodnocení jednotlivých soutěžících a o fotkách jsme si spolu napsali spoustu příspěvků ;-) A Fordem ta a bl, bla je opravdu velký klišé :-) -
-
woody-alien 28.11.14 21:25
« OT: Drobné rýpnutí
Jakže to napsal Jakub "Avantime" v debatě pod Espacem ? Aha, už vím.
" Lidé, řekněme, méně vyvinutí (a zároveň značně agresivní, drzí a arogantní) si na znáček obzvlášť potrpí. Nejvíce jich je na východě a bohužel i nás. ČLOVĚK ZÁPADNÍ KULTURY TOHLE NEMÁ ZAPOTŘEBÍ."
[odkaz] 8-s -
Ronault. 28.11.14 21:17
Woody: No jsem tak nějak čím dál tím více spokojený s tím 1,6 dCi, jak to tak dneska vidím. [odkaz] V podstatě za těch 230 km, co jsem udělal, jsem projel tak o 130 Kč více, nepohodlněji, hlučněji a ještě to moc nejede. Jedna má kamarádka si ix35 koupila, když jsem ji říkal, že jestli se zbláznila, proč si to koupili jako rodinné auto, tak se na mě křivě koukala a asi jsem ji zkazil radost z nového auta. Teď mají malé mimčo, jsem zvědav, jak se tam do toho plytkého kufru nacpe kočárek, dali za to určitě o dost více jak já, více jim o žere... no pro mě nepochopitelná volba... ještě bych chápal, kdyby měla 70 roků a nemobli do nízkého auta nastoupit... -
iudex 28.11.14 21:16
Mojito: tak k mojej fotke bol aj vysvetľujúci koment, je založená na klišé "Fordom tam, vlakom späť" a teda pointa fotky bola v tom, že pre Ford je každý návrat do garáže úspechom. ;-) Ak sa tu len raz za polrok zastavíš a narýchlo pozrieš samotné fotky, kontext nevnímaš. Na druhej strane ak tá fotka potrebuje komentár, dovysvetlenie, asi nie je až taká dobrá. >:-[] ;-\