Thomasino 03.04.23 21:53
« Re: Re: Re: Re: Re: M2
Mě se ta běžná metalická modrá Gential moc nelíbí. Jako ujde to, stále lepší než černá nebo bílá, ale jsou tam lepší barvy. Ikdyž se zlatými koly, jak jsem to viděl za plotem v Katowicích, je to zajímavá kombinace. Spyder bych bral v modré Shark, nebo stříbrné GT Silver. Bohužel GT4 a Spyder nemá moc barev na výběr. U mého GTS 4.0 jich je naštěstí více :-) -
Thomasino 03.04.23 20:29
« Re: Re: Re: M2
Ano, to jsem jel do Mostu na Porsche sraz. To jsem ti do telefonu neříkal??
Spydera jsem fotil hlavně pro známého, který má stejnou konfiguraci objednanou (Tomáš s vinovou Giuliií QV) :-)
Jasný, příští rok už se svojím Caymanem!! Jinak mají v Krakově asi na prodej černý Spyder ;-) -
speedfred 03.04.23 20:14
« Re: Re: M2
Takže ty si bol v Moste ako som ti blikal v piatok? Celkom slušné množstvo Stuttgaských som videl po ceste (tiež som bol v Moste).
Budúci rok tam už budeš aj so svojím?
Toho modrého Spajdra si tam dal provokačne 3 fotky?
k M2 : tá súčasná teda nestojí za moc dizajnovo, neviem kde k tomu chodia a kto to schvaľuje. Asi som už moc starý. -
Thomasino 03.04.23 19:29
« Re: M2
No mezi řádky je u některých testů znát, že je tam značný posun ke GéTéčku, ten nárůst váhy a menší zábavnost se mi nelíbí.
Jinak v pátek jsem byl v Mostě na upršeném Porsche Day, díky počasí nedorazily avizované skvosty jako Carrera GT, nebo 959, nebo 918. Bylo celkem asi 180 Poršek. Pěkná akce! Tady pár fotek: [odkaz]
Jo a chvilku jsem pokecal s Muldixem (skvělé testy MM automotive, neboli Martin Miler), mimochodem říkal, že GTS 4.0 je skvělá volba, že je to taková tajná volba znalců :-) Zvláště s manuálem.
A dneska jsem viděl na živo modrý nový CTR a vypadá famózně!! Stále agresivně, ale už to není jak devadesátkový tuzing :-)
pradeda777 03.04.23 17:57
« Re: M2
iu.....tož já jsem si myslel, že po tom, co BMW "udělalo" s předkem na M3, bude už nemožné udělat ještě zoufalejší předek, ale strašně jsem se mýlil....BMW to dokázalo s M2.... >:-[] >:-[] >:-[] Ano, je to hrůza! Manuál? Že ho ten strejda nedoporučil, mě nepřekvapilo. Asi ho ve svém autě nemá..... ;-) Video z Carwow.....ten guy s tím jeho příšerným pommy accentem je mě odporný.....sorry jako... ;-\ A ano, M240i vypadá "a heaps better".....i samotné 230i by nebylo matné....180 kW 0-100 5.9 sec. a je o 150kg lehčí.... ;-) :-! -
iudex 03.04.23 08:56
« M2
Konečne sú vonku testy novej M2 a sú celkom nadšené. Akurát na Autoexpresse trochu prekvapivo píšu, že treba brať radšej automat, lebo manuál je stále "bavorácky" a má zbytočne dlhé prevody: [odkaz]
Tomovi sa budú páčiť gumy, 275 vpredu a 285 vzadu, takže žiadna nedotáčivosť pre nedostatok gripu vpredu.
Tu je video z Carwow: [odkaz]
Ja len neviem stále stráviť ten dizajn, štandardná 2er (s M paketom, resp. M240i) vyzerá lepšie. -
pradeda777 31.03.23 15:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
iu....sorry, ale u mě je malé auto pod 4 metry na délku. 4-4.5 metru je kompakt. Průměrný kompakt je potom 4.25 metru na délku. C-HR je potom nadprůměrný kompakt. Čili pro mě "velké auto".... ;-) Tiguan s délkou těsně nad 4.5 metru je zrovna tak jen větší kompakt. BMW F15 X5, kterou jsem svého času měl, bylo pro mě "až moc velké auto"..... ;-) ;-) ;-) -
iudex 31.03.23 13:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
dedo, tá Tvoja teória, že CHR je nejaké veľké auto... Už sme sa bavili, že je rozmerovo pod priemerným kompaktom, je napr. kratšia (-2 cm) a užšia (- 3cm) ako Focus. Proste malé kompaktné auto. A dávať to do jednej vety s Tiguanom sa nedá, ako písal Tom, to je o 15 cm dlhšie a 11 cm (!) vyššie auto, proste iná trieda. -
pradeda777 30.03.23 22:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Tož kdyby se Tiguan a C-HR postavily za sebe a vedle sebe, tak by asi nějaký velký rozdíl nebyl.....mě se zdálo C-HR originálně také menší....ale není...je to pěkný cvalík..... ;-) Až bude trochu solidní počasí něco zorganizujeme.....
Thomasino 30.03.23 22:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Klidně :-) Stačí na 2 hodiny a projedeme se kolem Kyjova. Aspoň budeme vědět, co od vás zase za pár let koupíme >:-[] CH-R se mojí soudružce líbí, jen jí to přišlo velké. A mě tehdy místo Tiguana malé. Spíše vzhlížím k novému CH-R, jestli bychom měli najít něco mezi Tiguanem a novým Yarisem.
Fotit umím jenom trochu, naštěstí mám cit pro kompozici a výběr místa, ale nějaké nastavování foťáků mi nikdy nešlo, potřebuji automat :-) Mistr přes focení je tady iudex a White Label..
Ale občas se taky nějaké fotky povedou, třeba tyto dvě cestou do Rožnova jsou tzv. "katalogové":

Nie, že by som sa nedal strhnúť, keby som mohol...