Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 02.12.14 22:21
« Re: Vyhlášení výsledků
Cov: Nj, pořád nic. A zrovna by se to hodilo. 200 km klouzačky bych si dal s chutí. >:D Ale vážně, slíbili do konce týdne, tak snad to dodržej. Jinak se jim neodvratně blíží 20.prosinec - čas bezplatného vyvázání ze smlouvy.
Ron: >:-[] Nech toho, na cizí auta se nesahá. ;-) [odkaz] -
-
Ronault. 01.12.14 16:43
« První setkání i-dvacátého druhu
Tak ix 35 vrácen, dojmy bych rád během několika dní kompletně sepsal a hodil na blog.
Nicméně oři předání jsme se prodejkyní zapovídali (mimochodem jsme zjistili, že jsem ji už "operoval" - jsem si říkal, že je mi nějak povědomá... jo a úspěšně! >:D ) a vyptával jsem se na to, kdy se dostaví nová i20... a ejhle už ji mají vzadu čerstvě přivezenou a schovanou, teprve ji chystají na showroom a jako předváděčku. Nicméně bylo mi svoleno si auto obhlédnout a staticky trochu prolézt. A dojmy?
Když to srovnám s minulou i20, skterou mám něco najeto, neb jí má kamarád, tak je to VELKÝ SKOK. Jestli minulá i20 z vnějšku působila jako levnější kopie Corsy, tak nová se opravdu s ničím nedá zaměnit a můj subjektivní dojem je, že ji to staticky opravdu sluší, což je neočekáváané slovní spojení u značky Hyundai >:D (snad na mě nějak z té ix35 nepřelezla nějaká hjundajitida, jak mě strašil webpaja) Zadní sloupek v černé auto ozvláštňuje, opticky jej rozšiřuje a stejně jako Fabii konečně nevypadá jako nakopnutá koza, tak i i20. No a největší skok se odehrál v interiéru. Ten v kombinací hnědá/černá působí na svou třídu výtečně. Podle mě lépe než v i30, materiál sedaček pevný, pěkná textura, totéž plasty, už to opět vypadá mnohem méně asijsky...
Pokud bude podvozek schopný jak se píše v prvních testech, tak jediné, co auto bude zabíjet, jsou motory. Pouze atmosférické benzíny už pomalu nestačí.
Nicméně ještě jedna zákulisní informace, příští rok příjde facelift i30, dostane nový motor, benzínový, nic více se neví. Podle mě dostane i30 motor z Ceedu GT, tedy 1,6 T-GDI. Pokud ano, tak to mu k lepším prodejům nepomůže, k tomu docela měkkému podvozku a ještě více rozbouřeným tvarům silný motor nemá smysl... Jo kdyby přišlo 1,2 T-GDi... ale kdo ví. -
Dylan McKay 01.12.14 13:16
« Re: Vědci mají stroj, který dokáže proměnit vodu na benzín
Známej byl doma a jeho kolega mu zavolal, jestli by místo něj někam zajel dodávkou. Tak vzal ještě kamaráda a vyjeli. Nějakému autu ale za jízdy odpadlo kolo, vletělo přímo čelním sklem a úplně mu rozpůlilo hlavu. Jeho kamarád byl v šoku a snažil se mu dát hlavu rukama dohromady...
Je to pár let. Měl před svatbou. -
Vranis 29.11.14 17:18
« Re: Vyhlášení výsledků
Gratulujem vitazom,
tento mesiac som uplne zabudol na hlasovanie, bolo toho na mna vcelku dost. Tema bola vcelku zlozita ale kazda z fotiek bola originalna a nakoneic trafila do zadania. Este raz teda gratulacia :-) :yes: :yes:
BTW nejako sa mi zda, ze jeden nemenovany autor dvoch recenzii sa nejakym podivnym sposobom dostal zo dna na den do Top 10 (aj napriek tomu ze si pamatam, ze nie vsetky hodnotenia pre neho vyznievali pozitivne). Vie mi to niekto nejako vysvetlit? >:-[]