Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.12.14  22:47

« Re: Vyhlášení výsledků

Thom: U nás se auta očesávaj ještě na vlaku. ;-\ [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.12.14  22:40

Jenom aby Woodyho GTI nedopadlo takto nějak ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.12.14  22:21

Cov: Nj, pořád nic. A zrovna by se to hodilo. 200 km klouzačky bych si dal s chutí. >:D Ale vážně, slíbili do konce týdne, tak snad to dodržej. Jinak se jim neodvratně blíží 20.prosinec - čas bezplatného vyvázání ze smlouvy.

Ron: >:-[] Nech toho, na cizí auta se nesahá. ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.12.14  22:15

Kysky: Pardon, ale ještě jsme se k tomu nedostali. Zítra se pokusíme o nápravu. Jinak mi redakce stále neodpověděla na požadavek rozšíření prostoru pro fotogalerii, takže ani nemůžu "vyvěsit" fotky medailistů. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 02.12.14  22:15

Já bych teda věděl, kde je právě woodyho GTI...
    Právě někde před překladištěm ve středních čechách kolem něj pobíhá pár sfetovanejch negrů s kleštěma a letlampama... a vymontovávají mu autorádiu... GTI ještě pozná středověk >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 02.12.14  21:37

Pěkně video Thomasito
    Jinak souhlas.... LOEB je legenda :yes:

Ta modrá rku fakt sekne......a teď by se s nim v RpR pěkně řádilo jako 4x4...co ty na to white lable ;-)

PS: Woody od prodejce pořád žádné novinky?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.12.14  21:19

co téma???
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.12.14  21:08

Thom: A turbo taky nedochladili... >:D Jinak pěkný, akorát bych tam raději viděl Loeba než Ogiera. Ten pro mě představoval něco víc než "jen" výbornýho řidiče.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.12.14  20:41

Něco pro FauVWéčkáře :-) >:-[]
    [odkaz]
    ...a pak jim shořeli brzdy ;-)

A ještě s Cuprou 280 (ale to jistě mnozí znají):
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.12.14  23:18

« Re: Test i20

Covenat: Toho jsem viděl. Možná se ttam brzo stavím na svezení ale zároveň bych chtěl těsně potom i svezení s Fabii
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.12.14  22:47

« Re: Test i20

Ronault

Tady je pěkný test a srovnání i20 k tvým postřehům ;-) ...vypadá schopně
    [odkaz]

Rasto Chvala
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.12.14  19:47

Něco pro iudexe, White Labela a Woodyho ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.12.14  16:43

« První setkání i-dvacátého druhu

Tak ix 35 vrácen, dojmy bych rád během několika dní kompletně sepsal a hodil na blog.

Nicméně oři předání jsme se prodejkyní zapovídali (mimochodem jsme zjistili, že jsem ji už "operoval" - jsem si říkal, že je mi nějak povědomá... jo a úspěšně! >:D ) a vyptával jsem se na to, kdy se dostaví nová i20... a ejhle už ji mají vzadu čerstvě přivezenou a schovanou, teprve ji chystají na showroom a jako předváděčku. Nicméně bylo mi svoleno si auto obhlédnout a staticky trochu prolézt. A dojmy?

Když to srovnám s minulou i20, skterou mám něco najeto, neb jí má kamarád, tak je to VELKÝ SKOK. Jestli minulá i20 z vnějšku působila jako levnější kopie Corsy, tak nová se opravdu s ničím nedá zaměnit a můj subjektivní dojem je, že ji to staticky opravdu sluší, což je neočekáváané slovní spojení u značky Hyundai >:D (snad na mě nějak z té ix35 nepřelezla nějaká hjundajitida, jak mě strašil webpaja) Zadní sloupek v černé auto ozvláštňuje, opticky jej rozšiřuje a stejně jako Fabii konečně nevypadá jako nakopnutá koza, tak i i20. No a největší skok se odehrál v interiéru. Ten v kombinací hnědá/černá působí na svou třídu výtečně. Podle mě lépe než v i30, materiál sedaček pevný, pěkná textura, totéž plasty, už to opět vypadá mnohem méně asijsky...
    Pokud bude podvozek schopný jak se píše v prvních testech, tak jediné, co auto bude zabíjet, jsou motory. Pouze atmosférické benzíny už pomalu nestačí.

Nicméně ještě jedna zákulisní informace, příští rok příjde facelift i30, dostane nový motor, benzínový, nic více se neví. Podle mě dostane i30 motor z Ceedu GT, tedy 1,6 T-GDI. Pokud ano, tak to mu k lepším prodejům nepomůže, k tomu docela měkkému podvozku a ještě více rozbouřeným tvarům silný motor nemá smysl... Jo kdyby přišlo 1,2 T-GDi... ale kdo ví.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.12.14  13:16

« Re: Vědci mají stroj, který dokáže proměnit vodu na benzín

Známej byl doma a jeho kolega mu zavolal, jestli by místo něj někam zajel dodávkou. Tak vzal ještě kamaráda a vyjeli. Nějakému autu ale za jízdy odpadlo kolo, vletělo přímo čelním sklem a úplně mu rozpůlilo hlavu. Jeho kamarád byl v šoku a snažil se mu dát hlavu rukama dohromady...
    Je to pár let. Měl před svatbou.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.12.14  10:37

Ten pocit, jak se přímo na tebe vyřítí megakolo kamionu z vedlejšího směru musí být hrozný... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.12.14  10:29

wl: No to je síla.. 8-s To je hrozný. Můžeš řídit jako Bůh, jezdit s rozmyslem a stejně máš peška. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.12.14  10:04

[odkaz]
    Zrovna včera jsem tudy jel, v poledne tam, večer zpět. 8-s
  • 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.11.14  19:32

« Vědci mají stroj, který dokáže proměnit vodu na benzín

a Kharl.ANTIDIESEL má po ptákách >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.11.14  19:17

Gratuluji bedňákům a jsem zvědavý na nové téma :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 29.11.14  17:18

Gratulujem vitazom,

tento mesiac som uplne zabudol na hlasovanie, bolo toho na mna vcelku dost. Tema bola vcelku zlozita ale kazda z fotiek bola originalna a nakoneic trafila do zadania. Este raz teda gratulacia :-) :yes: :yes:
    BTW nejako sa mi zda, ze jeden nemenovany autor dvoch recenzii sa nejakym podivnym sposobom dostal zo dna na den do Top 10 (aj napriek tomu ze si pamatam, ze nie vsetky hodnotenia pre neho vyznievali pozitivne). Vie mi to niekto nejako vysvetlit? >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…