Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.12.14  12:31

« Re: Nové téma

wl: Ta reklama není zrovna klenot, ale jo, má to nápad. Primitivní předsudky k jednoduchým lidem prostě patří....to ano, a třeba já taky zrovna nejásám nad tím být vyžírkou a paštikářem, na druhou stranu aby se všichni (my, Poláci, Bulhaři atd.) nepos.rali. Dneska aby ses bál s prominutím uprdnout, protože je to politicky nekorektní uprdnout se zrovna na den osvobození, svátek matek nebo výročí vzniku republiky. >:D

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.12.14  12:23

Ron: Ty NEBUDEŠ jíst cukroví, přece nechceš zkazit takovej hezkej průměr na spritmonitoru. >:D A navíc, chystáš se na MX-5 nebo podobnou víkendovku, tam není místa nazbyt. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.14  11:57

Leg
    To asi ještě nebyla tak moc hysterická (v tomto směru) doba, tam se mohli výrazně ozvat i ochránci zvířat.
    Ale jdeš zrovna do rány..., vy jste si přece taky dělali pr.del z Čechů (viz článek k videu), že jsou to vyžírkové a paštikáři a žádnou reklamu u vás údajně nezakázali. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.12.14  11:49

wl: áno, nejaký šikmáč by sa tam asi hodil viac, len sa možno báli práve obvinenia z rasizmu. Na druhej strane, ak mohli kedysi dať do éteru túto dnes už legendu [odkaz] ...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.14  11:47

Ron
    Primitivní předsudky k jednoduchým lidem prostě patří, s tím bohužel žádná podobná reklama nic nenadělá, stejně jako její případný zákaz (ten spíš naopak).
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.14  11:37

White label: Ta reklama je docela dobrá, horší jsou ty reakce diskuzi... ale to jsou klasicky novinky, diskuzní žumpa... 8-s

Leg: No uvidíme, loni to místy bylo takové dost... k nezapomenutí. Letos ale se snažím k tomu ještě nemít silvestr, ale asi mě to taky nemine 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.14  11:33

Nemám nic proti Polákům, ale tohle reklamní video mě pobavilo. Udělal bych ještě jednu verzi s ťamanem, ale to už by asi pak byl rovnou "rasismus"... 8-s ;-)
    [odkaz]
    >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.12.14  11:19

Tá téma chce byť aj trochu vianočná, napriek tomu, že Vianoce sú pre mnohých obdobím zhonu a stresu. Tak hádam nás to inšpiruje k tomu, aby sa nám podarilo pred vianočným šialenstvom utiecť a užiť si trochu pokoja a kľudu.

... a teda dúfam, že v Ronaultovej spádovej oblasti bude čo najmenej prehltnutých kaprích kostí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.14  10:59

woody: Široké téma :yes:
    Ad vánoce... no u mě se to začíná stávat zvykem, resp. už to tak bude podruhé za sebou... sednu s kolegy na nějaký inspekční pokoj, budeme jíst cukroví a co kdo přinese a čekat, jestli nezazvoní telefon a nějakého smolaře z nás nepošle do ambulance či oddělení. Inu úděl nejmladších bez dětí.
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 04.12.14  10:26

« Nové téma

Vyhlašuji nové téma pro Prosinec 2014.

MOJE AUTO, KLID A MÍR.

Téma bylo vybráno s ohledem na širší záběr, na více možností, jak ho pojmout a tudíž neskromně doufáme ve slušnou účast. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.12.14  10:01

« Re: Vánoční inspirace

iudex: Jistě na tom bude něco pravdy. Zkusím využít vwoko, které bych měl mít u prodejce ;-) , případně importéra, a pokud bude P-GTI někde v republice k vyzkoušení, určitě ho zkusím. Těch 320Nm je třeba velmi významná výhoda proti Cliu RS s 240Nm. Clio si pomáhá na dnešní poměry extra krátkou trojkou a je fakt, že tam frčí jak dělová koule. Tak uvidíme, jaký převody naložej Polu.

pot: Docela mě udivuješ. ;-) Já třeba rád střídám auta různých charakterů, ale myslel jsem, že tvoje A4 (ať na to šlápneš kdykoliv, jede to jak kráva) není zrovna nejpříhodnější pro ocenění relativně slabého atmo benzínu. Auris jsem nejel, ale tahle 1.33 mě vůbec nepřesvědčila v Yarisu, jenže tam byla spřažená s letargickou CVT a to není šťastná kombinace. Pokud budeš mít možnost, SSS vyzkoušej. Slabší motor tam naštěstí kompenzuje nízká hmotnost, minimální převisy a skvělej podvozek, takže v důsledku se jedná o velmi svižné a potentní autíčko, kde tě bude bavit držet ho "pod krkem".
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.12.14  09:36

woody: ako píšeš, chcelo by to vyskúšať. Ja si však myslím, že už len z podstaty malého auta Polo bude trochu hravejšie, než Golf (nižšia hmotnosť, menší rázvor i previsy). Tiež nemá samosvor, takže tých 320 Nm (!) krútiaku zrejme aj za ten volant zaťahá a teda sa asi nemusíš obávať takej kultivovanosti, ako u G GTI. Viem, že doterajšiemu Polu GTI vytýkali tupší a málo zábavný charakter, ale myslím, že podstatne silnejší motor a manuál trochu ten charakter zmenia.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 04.12.14  09:29

Taková malá vsuvka k tomu SSS - nikdy jsem s ním nejel, ale momentálně mi před barákem stojí místo A4 Toy Auris s 1.33 (99 atmo koní) a docela mne to auto začíná bavit. Nejdřív mi to přišlo jako m....ka slabá, ale když se to roztočí, tak to docela jede a oproti Golfu je i zábava řadit.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.12.14  09:20

iudex: ;-\ Smrt se jeví mnohem blíž, když jde o někoho koho znáš, i když třeba jen od pohledu.

ad P-GTI: Může to být dobrá volba, obzvlášť když je za slušný peníze, jak vyplývalo z vašeho ceníku. Chtělo by to vyzkoušet. Já mám v sobě ovšem takovej rozpor. Nejsem si jistej, že to co cením na Golfu GTI bych cenil i na autě o třídu menším. Není vůbec náhoda, že se mi do "finále" dostala auta s tak rozdílným charakterem. Vážnější, dospělejší ale jízdně velmi,velmi schopný Golf a rozvernější, dalo by se říct že i zábavnější a přitom nedokonalé Clio RS. Pro Golf jsem se rozhodl i z toho důvodu, že mi jeho charakter lépe pasuje na daily car bez problému jezdící delší vzdálenosti na všech druzích povrchu. Já samozřejmě jsem, jak víš, schopen dát 1000 km za den i ve Swišťovi, ale není to úplně vwono. >:D Zkrátka, B-segment nepovažuju za dostatečného univerzála už z principu a tudíž od něj ani nevyžaduju absolutní univerzalitu v jízdě a jsem schopen odpouštět nedostatky, které by mi u nižší střední vadily.

FieSTa je v Anglii modla, můj názor to ovšem není. Stran zábavnosti mám mezi konkurencí poměrně jasno. Nejméně zábavný je pro mě P208GTi, FieSTa je výborná, ale naprosto zbytečně tvrdá, to snadno sneseš, když se honíš po okreskách, ale všude jinde je to otravné, včetně hluku na dálnici. Při podstatně větším komfortu jsem se víc bavil (i přes EDC) v Cliu, které dokáže krom rozvernosti v ještě přijatelných rychlostech fungovat i v běžném "nezávodním" režimu. Má docela silný motor, nejlepší zvukovou show (a tím rozhodně nemyslím aplikaci se zvukem GT-R a Harleye ;-) ) a přidává i takové ty drobné nedokonalosti jako je tahání za volant. Má samozřejmě svoje mouchy, ale pro mě zatím v rámci třídy prostě No.1 s tím, že by se dalo snadno ještě o dost vylepšit, kdyby Renault chtěl.

A samozřejmě nesmím zapomenout na SSS, jehož staromódní hot-hečovství mě baví. I mně záleží na výkonu, ne že ne, ale Swišťovi těch 136 atmo koní vždycky odpustím. U něj mám totiž i přes ne zrovna optimální posaz pocit, že nejedu v něm, ale že ho mám na sobě oblečenýho jako nějakej kus oděvu. Že jsme spolu srostlí.
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.12.14  08:54

« Re: GTI

Všetkým: Oneskorene vám ďakujem za body ktoré ma vyniesli na druhé miesto k iudexovi, som rád, že sa fotka páčila.

Woody: ja som teda ešte nové auto nekupoval, ale myslím, že s rozumnou čakacou dobou by som asi nemal zásadný problém. Na druhej strane, keď sa tento február u nás v rodine rozhodlo, že sa objedná Mazda 3 a z predavača vypadlo, že v novembri je k dispozícii ako na koni, to už bolo príliš. Veď za ten čas si to človek dvakrát rozmyslí a vyberie niečo iné. Btw a podobne to bolo vtedy údajne aj s Golfom Variant. Inak veršíky sú super, dobrý nápad, len dúfaj, že sem nechodí nikto z obdarovaných.

Iudex: áno, aj ja mám vždy s príchodom zimy pocit, že jazdím na obláčiku, jazda je tichšia, plavejšia na nerovnostiach aj zatáčkach (to ja pociťujem v skoro každej zatáčke aj pri razantnejšom pridaní plynu v malej rýchlosti) a ako bonus cca o tri deci menšia spotreba. Tuším začnem jazdiť na zimákoch celoročne. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.12.14  08:53

pot: Jj, taky pěkný,líbí se mi ten nápad se skládáním kousků papírku alias mapy k pokladu ;-) , každá rodina to má trochu jinak a má svojí poetiku. My samozřejmě udržujeme Ježíška, ale po večeři se (byť s nějakou časovou prodlevou) opravdu jde ke stromku, kde už Ježíšek dárky připravil.

Tak či tak, největší problém s přibývajícím věkem dětí pro mě představuje eliminovat všudypřítomného Santa Clause a podporovat našeho Ježíška. Santa Claus je prostě všude zhmotnělej, zatímco o Ježíškovi se jenom mluví.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.12.14  08:51

Nie všetci si tie Vianoce užijú, napr. chalan, čo býval pár domov odo mňa: [odkaz] 8-s :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 04.12.14  08:40

WA: Hezké. To u nás (stále slavíme vánoce s rodinou) se pořád hraje na ježíška a má to prostě své kouzlo. Nějak si nedovedu představit, že by se po večeři šlo rovnou ke stromečku, kde by byly ty dárky.
    Jinak rodiče zase rádi dávají hádanky či nápovědy, kde dárek je. Jednou dokonce byl v každém dárku kus papíru a když jsi je dal dohromady, tak sis přečetl, kde ten velký dárek je. Můj taťka letos chtěl nic, tak jsem koupil obří krabici, udělal falešné dno, pod něj dal kameny pro zatížení a dostal to >:-[] .
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.12.14  08:37

« Vánoční inspirace

Jest v naší rodině zvykem alespoň trochu si o Vánocích ozvláštnit i rituál předávání dárků. A tak třeba loni žádný z dárků nebyl nadepsán přímo jménem adresáta, ale pouze náznakem, jinotajem. A tak třeba manželka měla na dárku nápis "Denně se ptala,proč si ho brala", čímž bylo zcela jasně určeno, komu dárek patří. >:D

Letos jsem se rozhodl trochu naznačit samotný obsah kouzelného balíčku. Jakýsi reklamní slogan. Právě pracuji na textech, něco už mám hotové, tak pro zábavu uvedu pár příkladů.

Matko má, kams oči dala, že jsem otce nepoznala. (lístky na muzikál Mamma Mia)
    V noci bdí a ve dne zívá, tajemství Tvá v nitru skrývá (přívěšek ve tvaru sovy s USB fleškou)
    Vydrápat se k mrakům, snílku, někdy trvá jenom chvilku. (3D Puzzle Empire State Building)
    Místo sporů, svárů, válek, dopřej sobě vonný šálek (dřevěná dárková kazeta ovocných čajů)
    Nic už smůle nepomůže, udržet se hladké kůže (strojek na odstraňování ztvrdlé kůže na patách a chodidlech)
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.12.14  08:34

« GTI

Tu je testík nového Pola GTI: [odkaz]
    Vcelku ho pochválili, vraj je to zmenšený Golf GTI ako výzorom, tak aj charakterom a jazdnými vlastnosťami, t.j. schopný univerzál. Pochválili kvalitu interiéru, výkonný nový motor, nezáludné jazdné vlastnosti a v podstate jediné, čo mu vytýkali bolo, že nemá fun-factor Fiesty ST (čo je podľa Britov najlepšie hot supermini). Na druhej strane ak to má obnášať taký pre bežný živote nepoužiteľne tvrdý podvozok, ako spomínal woody, tak radšej to menej zábavné, ale univerzálnejšie a dospelejšie Polo.
    To ma privádza k môjmu autu, keď po prezutí na zimáky auto citeľne skomfortnelo. Vyšší profil sa prejavil na lepšom komforte a filtrovaní kanalizačných deklov či výmoľov a o 20mm užšie gumy zase na nižšom hluku odvaľovania. Celkovo môžem povedať, že GTI na 205/50R17 je minimálne rovnako komfortné (ak nie komfortnejšie), ako Focus na 205/55R16. Určite na menších zimákoch stratil z jazdnej stability, ale to v zime v podstate nejde zistiť.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…