Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 05.12.14  11:49

« Re: Ešte jedna fotka

Aha, ja som nevedel, že sa vzhľadovo líšia okrem toho denného svietenia a že je tam aj nejaká linka navyše. Ale u GTI voľbu chápem, jednak tam si už v trochu vyššom cenovom pásme a jednak pri hothatchi sa trochu viac dbá na podobné vychytávky. A v Poľsku kľudne dostaneš aj originál ... ukradnutý nejakému chudákovi na západe. >:-[] (to som zvedavý, či sem ešte predtým ako to tu zavrie poľská veľvyslankyňa stihne vtrhnúť Bully a urobiť nám kázanie, čo tu zasa riešime linky a farbičky a nebavíme sa o tom, jak to jazdí >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.12.14  11:30

« Re: Ešte jedna fotka

Leg: >:D Pěkná "veselá příhoda z natáčení". Mohls na ně houknout "No co, sichruju se, na techniku se dneska nedá spolehnout." >:-[]

ad Golf: Jen jestli všechny ty bi-xenony na Golfech jsou opravdu přímo z výroby. V Polsku ti je prej vyměněj za pár šupů a od originálu to na pár metrů nepoznáš. >:D Aj, aj, tahle diskuse asi bude brzo ukončena. ;-)

My jsme ty xenony s wl a iudexem dlouho řešili, a popravdě musím přiznat, že kromě výhody natáčení jsme řešili hlavně vzhled. Linku a to denní svícení, které opticky Golf rozšiřuje. Ale nakonec rozhodl hlavně článek, ve kterém se píše, že se VW propadly marže na nových autech. Tak jsem si řek: Dám těm chudákům vydělat. >:D >:D

PS: Nevím, jestli se marže mezitím zase nezvedly,ale zatím to vypadá, že o to "vydělání" zas tak moc nestojej. 8-s A pak mi někdo bude předhazovat, že jsem nestálej zákazníka a měním značky jak fusekle. Příště je na řadě Jaguar a uvidíme. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 05.12.14  11:17

« Re: Vánoční inspirace

Leg: Já kupovat a sestavovat nového Golfa, tak bych si rozhodně volil ty dražší, protože obzvláště v dnešní době - světla dělají auto.

Cov: Pěkné, vlastně to samé, co má nová A8/7/6.
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 05.12.14  11:09

« Ešte jedna fotka

Ozaj, ešte malá story k mojej minulej súťažnej fotografii... plán bol taký, že telefón postavím na statív (doslova, telefón bol na statíve iba voľne položený a som rád, že to nedopadlo nejakou nehodou) a za neho dám foťák na druhý statív. Samozrejme, nedalo sa nezvečniť túto trochu nezvyčajnú fotografickú konfiguráciu, ale už nebolo na čo fotiť. Našťastie mám ešte tablet, tak som ho zobral so sebou a zrovna, keď som si fotil svoje veľdielo, došla na parkovisko skupinka asi piatich ľudí. Ktovie, čo si mysleli, keď ma videli, ako fotím na tablet ako fotím na zrkadlovku ako fotím na telefón svoje auto: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 05.12.14  10:31

Woody, iudex: ja som celkom prekvapený, koľko Golfov so xenónami po našich cestách jazdí, vzhľadom na pomer výšky príplatku k cene auta. A ešte viac ma prekvapuje, že drvivá väčšina má drahšiu verziu, pritom lacnejšia verzia mi príde ako ideálny kompromis medzi cenou a úžitkovými vlastnosťami, predsalen 400€ za natáčanie a krajšie denné svietenie mi príde celkom dosť.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.12.14  10:12

Cov: Jj, připlácel. Byl jsem pro ně rozhodnutej i bez ohledu na funkci z čistě "ostudněpetrolheadského" důvodu, tedy vzhledu. ;-) V době mojí objednávky mi navíc rozhodnutí ulehčilo to, že je "šoupli" do akčního paketu spolu s jinými věcmi, které jsem chtěl (Austiny 18", LED mlhovky, zatmavený skla, sklopný zrcátka atd.)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.12.14  09:43

No ja na mojich adaptívnych natáčacích bixenónoch nejak nepozorujem to natáčanie, skutočne v reálne neviem povedať, či sa tam niečo deje, natáča, podľa osvetlenia cesty pred autom nič také nevidím. Z tohto hľadiska sa mi to nezdá ako potrebná investícia nad rámec jednoduchších xenónov. Ak niečo registrujem, je to len prisvecovanie do zákrut, to je naozaj citeľné.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 05.12.14  07:27

Ronault, poterienko
    No sám jsem na to zvědavý v reálu...přeci jen je tohle amatérské video, každopádně na tenhle systém od Oplu to asi mít nebude:
    [odkaz]

PS: co ty Woody připlácel jsi za lepší bixenony s natáčením do zatáček?

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.14  23:14

No docela pěkné, už ty tlumené svítí dobře. Spíše mě ale zarazily ty mlhovky, ty svítí hodně parádně, skoro jako tlumené :-O
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 04.12.14  22:53

Cov: Svítí to teda luxusně ;).
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 04.12.14  21:58

Pro rychlejší noční průjezdy jsem si doobědnal senzor automatický dálkových světel ;-)
    od 8:30 min
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.14  21:15

Thomasino: O výměně tlumených taky přemýšlím, právě kvůli tomu vzhledu s diodami, ani ne tak pro výkon, ten se mi zdá adekvátní. Měl jsem teď ten ix35 a především dálková světla byla lepší než v Meganu a taky měl projektorová světla. Ale možná je to tím, že jsou umístěna výše.
    Samozřejmě, že po projetí pár zatáček v noci na světla zapomeneš, neb neuvidíš překážku >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.14  20:50

Já dal v létě taky lepší žárovky, tuším Osram Xenon Look, aby to svítilo více do bíla a nebyl takový rozdíl mezi těmi LED dole a hlavníma a jsem spokojený. Svítí to celkem rozumně, ale samozřejmě že mě mrzí, že ty Xenony tam bídáci nedali :-( Ale stačí pár ostřejších průjezdů zatáčkama a na nějaký světla zapomeneš >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.14  20:46

Thomasino: No, ty fotky jsou fakt parádní :yes: I test docela podařený. Jen tedy by mě zajímala ta kritika na světel. Pravda, je to velká a neomluvitelná chyba, že po faceliftu Megane přišel o Xenony, ale z druhé strany jako drobnou kompenzaci jsou ta nová světla projektorová. Když za mnou v Maďarsku Megane po fl jel, tak teda oslňoval mě slušně a myslím si, že oproti předfaceliftovým klasickým halogenům je to lepší. Samozřejmě Xenony jsou Xenony.
    Co říkáš ty těm světlům? Můžeme někdy srovnat klasické halogeny a ty projektorové.
    Mimochodem, já byl malinko zklamán dálkovými světly Megana a koupil jsem teď Philips Extreme Vision +100 % (teď jsem zjistil, že uvedli na trh novinku +130% 8-s ) a teda zlepšení se dostavilo, především je lepší střední část prostoru a okraj silnice.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.14  20:07

Musím říct, že díky změně motoru a přidání manuálu mě Polo GTI také zajímá a jsem na něj zvědavý! :-)

Jinak dneska vyšel další zajímavý test Megana R.S. 265 CUP na 18" kolech a ke všemu se skvělýma fotkama od Davida Rajdla, co byl s námi ve SPA (jako fotograf pro Auto.cz s Honzou Mičkou).
    [odkaz]

...ikdyž teda nesouhlasím s tím řízením, naopak všichni chválí MRS za výborné přesné řízení, zvláště před limitem (velký rozdíl právě proti Leonu apod). Ale omlouvá autora, že měl to auto jen jeden den ;-)

• 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 04.12.14  18:29

« HH OT

Inzertní raritka... [odkaz]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.14  18:12

« Re: Nové téma

Tak už to stáhli (prý zatím), dokonce i z YT, polská velvyslankyně na to údajně reagovala velmi podrážděně.
    Ale pokračování už je taky:
    [odkaz]
    A tady i něco s ťamanem:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.14  17:51

WL: Aha, tak woody měl pravdu, věděl jsem jen, že to bylo něco s médii a komunikací... s že to bylo na Hjoundé moc vtipné >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.14  17:42

Ron
    Dělal jsem si srandu, ale na Oskara to nebylo, bylo to na Centrum (konkurence Seznamu). ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.14  17:38

WL: taky nevím na co to byla reklama, ale tuším Oskar >:D
    Na Oskara z počátku byly hodně dobré reklamy: https://www.youtube.com/watch?v=cCDfLDtj… Macháček :yes:
    https://www.youtube.com/watch?v=Fh7-E4… />No a nejraději mám tohle: tohle je na jednom mostě před Pisáreckým tunelem v Brně, moc hezké: [odkaz]

woody: No... asi to bude chtít tu silnější 1,8, případně nějaký kit s turbem >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…