speedfred 04.04.23 16:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2
Vďaka za "krásnu" konfiguráciu a aj keď je to Pórš tak ale ružovééé ani náhodou!
Obyč Boxster ani GTS nie, pretože ten Spyder/GT4 je v detailoch trošku iný ale celkovo pre moje oko nádherný. Technika tak isto kúsok ďalej ale druhá stránka je ten mastný príplatok za GT techniku.Ja viem všetci hovoria, píšu že GTS je v Porsche zlatá stredná a asi idealna cesta ale ja to tak nemám.
Ako sme boli jazdit v Portimao cez zimu, tak to bolo hotovo. V jededen z tých dní som dal snáď 40-50 kôl a už som na ňu (GT3 RS) začal aj tlaciť tak potom človek zistuje že tie peniaze čo pýta Porsche za svoje diela sú asi adekvátne aj keď je to stále strašne moc a pre väčsinu z nás nedostupné.
Ako píšu rôzny novinári, tak som pochopil čo to je keď ti volant začne tancovat medzi prstami a začneš cítiť ako auto ožíva. To už je ale celkom kalup na ktorý sa asi nedostane väčsina ludí pri takom zbežnom jazdení alebo prevezeni pretože faktor strachu keď vidíš cenu auta. A treba priznať že aj vo vyladení elektroniky čuť tie peniaze pretože keď som to vypol tak bolo hodne veselo a podarili sa aj nejaké digitálky (hodiny).
To len taký krátky poznatok. -
pradeda777 04.04.23 15:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2
tms.....Tvůj kámoš Šenkýř má také jednoho na prodej....má to ale nějaké úpravy. Kdo ví kolik závodů to má za sebou..... >:-[] >:-[] >:-[] Ale to z Prahy s těma polepama vypadá dobře včetně ceny. Ty jsi s ní jel? Tož poreferuj. Proč je to tak levný??? -
iudex 04.04.23 15:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2
Ako ja nemám moc rád polepy, tak práve tento vyzerá vkusne a prijateľne a rozhodne osvieži nudnú bielu.
Inak ceny šialené za jazdenky. Fakt prestáva platiť to staré pravidlo, že auto nie je investícia, lebo stráca na hodnote hneď, ako vyjde zo salónu. Dnes na hodnote dramaticky rastie, ojazdíš a ešte so ziskom predáš. 8-s -
Thomasino 04.04.23 12:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2
Spyder je pěkný jako design, ale ta jednovrstvá střecha by mě asi vadila, raději tišší 3 vrstvou v Boxsteru. A ještě si ho můžeš udělat v barvě jaké chceš. Akorát to nepůjde nyní podle všeho už s PDK, mají nedostatek. Tady jsem ti Speedfred udělal pěknou konfiguraci (a další fotky). Už od 2.6 milionu Kč
pradeda777 04.04.23 08:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2
Tož v Porsche jsem jel v Austrálii 2x. První byla 911S z roku 1973 2.4 l, 5kvalt manuál a byl to ulítaný křáp, takže dojem byl celkově nula celá nula nic......
Druhý byl nový Boxer cabrio a projížďka kolem moře byla úžasná. Toho bych tenkrát hned bral, kdybych na něj měl. Dnes už na něj mám, ale použití pro něj nemám a tělesná schránka už vyžaduje spíš něco jako C-HR.... >:D >:D >:D -
Thomasino 03.04.23 21:53
« Re: Re: Re: Re: Re: M2
Mě se ta běžná metalická modrá Gential moc nelíbí. Jako ujde to, stále lepší než černá nebo bílá, ale jsou tam lepší barvy. Ikdyž se zlatými koly, jak jsem to viděl za plotem v Katowicích, je to zajímavá kombinace. Spyder bych bral v modré Shark, nebo stříbrné GT Silver. Bohužel GT4 a Spyder nemá moc barev na výběr. U mého GTS 4.0 jich je naštěstí více :-) -
Thomasino 03.04.23 20:29
« Re: Re: Re: M2
Ano, to jsem jel do Mostu na Porsche sraz. To jsem ti do telefonu neříkal??
Spydera jsem fotil hlavně pro známého, který má stejnou konfiguraci objednanou (Tomáš s vinovou Giuliií QV) :-)
Jasný, příští rok už se svojím Caymanem!! Jinak mají v Krakově asi na prodej černý Spyder ;-) -
speedfred 03.04.23 20:14
« Re: Re: M2
Takže ty si bol v Moste ako som ti blikal v piatok? Celkom slušné množstvo Stuttgaských som videl po ceste (tiež som bol v Moste).
Budúci rok tam už budeš aj so svojím?
Toho modrého Spajdra si tam dal provokačne 3 fotky?
k M2 : tá súčasná teda nestojí za moc dizajnovo, neviem kde k tomu chodia a kto to schvaľuje. Asi som už moc starý.