Ronault. 06.12.14 23:07
« Re: Víkend s nejlepším českým SUV
woody: Samozřejěm je to trochu zjednodušená verze, co jsi podal. Vše prochází přísným algoritmem a pokud se vynahradí počet lichotek ona kritika Megana, tak se příspěvek vloží. Jak píšu v blogu - vědecký přístup.
RS6: Děkuji. Ale tak možná 3,5 hvězdy by to bylo s přihlédnutím k ceně auta a odhlédnutím od toho, že mi tenhle segment nic neříká :-) -
AUDIRS6 06.12.14 22:52
« Tak tu sa vsetci zaj€bavat€ :-)))
...ked nieje nic zaujimave, na co reagovat v diskusiach ;-\
Inac Ronaulte: Slusny testik toho srotu >:-[] - v hodnoteni na "hviezdicky" mi to od teba vychadza ako keby na 3, z toho 2,5 z milosti >:D
iudexovi tiez dakujem za pre mna o dost zaujimavejsi testik Passatu ;-)
Tak aspon teraz viem, kde sa nieco deje, aj ked sa na ACZ nedeje nic... :-! -
poterienko 06.12.14 22:34
« Re: Vánoční inspirace
WL: Ad xenony + přisvícení čistě mlhovkou je úplně naprd. Sám jsem si to dokódoval do A4 (tzn. pod 40km/h při natočení volantem nebo blinkru se rozsvítí mlhovka na požadované straně) a tu mlhovku poznáš jen, když se na to fakt soustředíš. U G7, s kterým jsem jezdil, byl opravdový cornering a tam to svítí v podstatě za roh. -
white label 06.12.14 22:05
« Re: Vánoční inspirace
iudex
Sorry, vážně jsem nevěděl, že u adaptivních bixenonů G7 použili kombinaci dynamického natáčení xenonů se statickým přisvětlením. Na G6 GTI jsou "jen" natáčecí bixenony, přičemž pro statické přisvětlení mohli klidně použít mlhovky, a stejný případ je allroad. Mám osobní zkušenost s oběma systémy, ale pouze zvlášť, tedy ne v kombinaci obou na jednom voze. Každopádně natáčení bixenonů je pro dynamičtější jízdu v noci mnohem přínosnější, pouhé statické přisvětlení je proti tomu "dětská hračka", ale dohromady to může fungovat dobře. V každém případě je to další + pro případnou obhajobu vysoké ceny příplatku. Jenom se divím, že to neumí, jinak velmi schopný, marketing VW prodat a nikde přímo neuvádí, že jde vlastně o kombinaci "dynamiky a statiky" ve společném tělese reflektoru.
Ostatně aspoň ty ses tu o tom mohl zmínit už dřív, myslím "hned", jak jsi to zjistil.
Tady na tom video je vidět, že hlavní roli hraje dynamické natáčení a statické přisvětlení do toho pouze občas "štěkne".
woody-alien 06.12.14 18:31
« Re: Víkend s nejlepším českým SUV
Ron: Teď bez medu kolem huby. ;-) Samozřejmě jsem začal číst, ale zjistil jsem, že to je natolik zajímavé, že si to nechám na večer ke kafíčku. Ne že to odfláknu v chvatu pracovních povinností. Takže koment můžeš očekávat někdy kolem 21.00. -

Jednou jsem takhle při mém pravidelném víkendovém mytí vzal hadicí i zadní část podvozku a ejhle, začal jsem svítit xenony do očí protijedoucích chudáků. >:D Bohužel, mechanické nastavení sklonu šroubovákem zafungovalo jen na určitou dobu. Teď mi přijde, že světla "spadla" dolů.