Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.12.14  12:07

« HH po milióntykrát

208 GTI dostala limitovanú Edition 30, čo znamená nárast výkonu na 153 kW, brzdy Brembo a hlavne samosvor z RCZ (jediné auto so samosvorom v triede): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.12.14  10:55

« Re: Vánoční inspirace

iudex: Nemám rád, když někomu, kdo navíc je zcela normálně inteligentní člověk, ne žádný idiot, něco 3x vysvětluju, on pořád opakuje totéž a nakonec z něj vypadne, že to vlastně ani nečte... ale reagovat bude... prostě jako ve škole s puberťákama >:-[] Nicméně nikde jsem jej neoznačil za hlupáka, ale když nečte na co reaguje, tak pak logicky za hlupáka bude... nebo blonďáka... ;-)

Ad rasto: No já jsem se jen chtěl ujistit, že jsem to poznal >:-[] >:D Byl jsem teď v říjnu na ŠÍravě a to jejich hutorení je daleko větší extrém.
    A nechal jsi tam Rastovi v tom Passatu nějaký vzkaz? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.12.14  09:50

wl: Promiň, ale zřejmě jsi nedával dobrý pozor. ;-) Při hodnocení jízdy zkoušeného kusu Koubek doslova říká: "a jediná věc, na kterou si na navlhlých silnicích musíte dávat pozor, je absence samosvorného diferenciálu". Zhruba v 5:22. Mám u tebe zmrzku. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.12.14  09:48

Bully: auto vyzerá super, ako nové, ten vek sa absolútne nedá poznať. Plus kvalitne nafotené (evidentne nejaké svetelné sklo). Tak nech Ti zima rýchlo prejde a môžeš čo najskôr na okruhy. :-) :yes:
    Leg: tak to Ti Bullyho kára prišla vhod, konečne tu už nie si majiteľ najstrohejšieho a najmenej vybaveného auta. >:-[]
    Ron: ta to Rasťo hutori po vychodňarsky, ta tomu nerozumiš, ci pana? >:D
    Inak tu sa Rasťo zabáva na snehu s Passatom (presne tým istým, čo popisujem na blogu): [odkaz]
    Btw. Ron netreba sem vnášať diskusné obyčaje z diskusií na ACZ; útoky ad hominem, označenie za hlupákov a blondiakov by som vynechal, zotrvajme na úrovni jemnej, neurážajúcej irónie. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.12.14  09:36

Bully: klima a dva airbagy, ty to máš pekne našlapané výbavou. :-) btw ten úzky priestor za motorom, to je bagážnik? Má to kufor aj vpredu?
  • 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 08.12.14  09:17

« Octavia

Nic proti Oktávce..jednu taky mám, ale aby byla třikrát za týden na hlavní straně...to už je jak NADAUTO... já asi zruším objednávku a půjdu ke Škodovce ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.12.14  00:49

Th, w-a, (Ron)
    Kritiku Koubka u testu MRS s vámi v podstatě sdílím (viz trapas "MRS z Dieppe") , ale v jednom se ho musím zastat, on přece nikde netvrdí, že tento kousek není s Cupovým podvozkem a samosvorem, pouze (v úvodu) říká, že tento kus nemá všechno to, co má verze Trophy a to je sakra rozdíl. Pusťte si ten úvod znovu (od 42 s) a poslouchejte pozorně. Levnější verzí zřetelně myslí MRS (bez ohledu na noCup/Cup) a tou dražší verzi Trophy a z verze Trophy testovaná verze MRSC opravdu nemá všechny ty možné věci, které tam Koubek vyjmenovává (+10 PS, nastavitelné tlumiče, titanový výfuk).

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 08.12.14  00:38

Ronault:
    airbagy tam jsou a hned 2 :-) ,ve volantu a pred spolujezdcem. Mam uz doma ctyrbodove pasy, po jejich montazi tam bagy budou sice k nicemu, ale proste tam jsou.
    H-C jinak neni zadne "moje forum", ale asi nejlepe vedene a nejnavstevovanejsi forum nadsencu nejake automobilove znacky v CR vubec. Ze nekdo jezdi Hondou jinak prece nemuze znamenat, ze by mel byt hned takovy nebo makovy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.12.14  23:38

Thomasino: Tak doteď jsem tě považoval jen za blonďáka, tak ze sebe nedělej uplakanou blondýnku 8-s >:-[] Navíc bys ani nebyl moc pěkná blondýnka aby ti to bylo odpuštěno >:-[] >:D
    Agresivity určitě ne, nadmíru trpělivosti s vysvětlováním, to jsem opravdu použil. ;-)

Bully: Ještě tam hledám airbag >:-[]
    Jinak to tvé forum je úkaz toho, že Hondisti nejsou tak vyhrazení jak se o nich někdy tvrdí... nebo Honda přestává dělat auta pro Hondisty... Tak co tam máme za přírůstky: S-Max, Š100, Mini, Saab... no a jeden Legend, ať se neřekne >:-[]

Teď jsem koukal na Rasťu Chválu, sice asi nic co vás zaujme, ale
    [odkaz] v 10 minutě pokud se nepletu a potřebuju nějakého rodilého slováka, tak přepnul na Vychodňárštinu, že? >:D Docela jsem se zsamál a jde vidět, že slovenštinu zvládám lépe a lépe... ještě doladit tu guločku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 07.12.14  22:53

« Re: Lotus

Covenant:
    s takovym autem toho lidi najezdi jak s motorkou, je to stejna filozofie. Takze najit auto s malym najezdem neni takova vzacnost, jenom se to dost projevi i na jeho cene.

w-a:
    youtube je plny get into a Lotus (get out ..), je to jak stare dobre grotesky >:D Jako daily car to pouzivat asi nejde, ale s trochou cviku se do nej da poskladat docela v pohode.

Ronault:
    interier je proste.. funkcni. A ano, ten muj Exige ma i klimatizaci :-) Obsiti volantu a stredoveho tunelu alcantarou je uz aftermarket, neco podobneho ale planuju trosku rozsirit i na dalsi casti interieru. Kvuli trosce parady i kvuli funkci, ty plasty jsou nic moc a na nevhodnych mistech je videt uz ted, ze se daji lehce odrit.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.12.14  22:51

Rone - kvůli jednomu špatnému pochopní nepřesně napsaného textu, čteného ke všemu v rychlosti, z toho zase děláš zbytečně kovbojku a jsi zbytečně agresivní a útočný ;-) Proč ty silné vyjádření kvůli "ničemu" ?? Občas tě nechápu :-( Ale jestli ti to dělá dobře, tak ok...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.12.14  21:19

Bully: Paráda :yes: K tomu asi není co dodat, teda fascinuje mě ten interiér, sice ty výdechy klimatizace mi připomínají nějaký Ford, možná minulou generaci Fiesty, ale to obšití kolem řadičky je takové minimalisticky dokonalé.

Legacy: No já to tvé vyjádření dobře pochopil a souhlasím s ním. Bohužel Thomasino opět předvedl blonďatou etudu >:-[] A koukám, že Thomasinův syndrom se stává docela běžným pojmem >:-[] Ad mazda - přesně tak se mi to taky líbí :-)

ad BMW - vypadá to lépe než původní, což není tak složitý úkol, ale přesto malinko naroubovaně...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 07.12.14  21:04

Covenant: díky, vizuálne by to chcelo ešte ten nárazník u coupé a bola by presne podľa mojich predstáv. Ak sa zadarí tak o pár rokov bude u nás plniť úlohu druhého auta na čiastočný úväzok (predsalen mu už ťahá na 10) a potom by bol priestor ho trochu posunúť aj po vizuálnej a technickej stránke (samosvor, podvozok, možno výfuk). Ale to už sú trochu thomasinovské úvahy. >:D

Bully: to kukám jak puck, vždy keď vidím podobné auto naživo tak mám neskutočnú chuť do neho naskočiť a vyraziť hocikam.

Ronault, thomasino: vidím, že sa hádate kvôli jednej vete, ktorú som, priznávam, dosť de*ilne naformuloval. Takže ešte raz, trochu inak: ideál je pre mňa otáčkomer v strede a v ňom digitálna číslovka s aktuálnou rýchlosťou. Ergonomicky super, vypadá to parádne. Tak to majú Porsche, Ferrari, z ľudovejších napr. Mazda 3 (ale iba verzia s hud, verzia bez hud má z nejakého idiotského dôvodu v strede rýchlomer a otáčkomer úplne blbo po strane)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.12.14  20:52

« Re: Lotus

Bully: :yes:

Ale něco ti řeknu, ty prahy jsou opravdu hustý. To bych překonal na sedačku jednou a pak už bych nevylez. No, vlastně taky dobře, aspoň se ti z auta nechce. >:D ;-)

Tak si užij zatímní celkem slušný počasí... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.12.14  20:52

AUDIRS6
    To se tak říká...nesmíš to brát doslovně co jsem psal. ;-)

Bully
    Hmmmmm 26t tak to je opravdu jak nový a koupil si fakt voňavku, na to že je to taková raritka si mněl štěstí..... nebo se pletu a s takovým nájezdem si jich objevil v inzerátech víc?
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 07.12.14  20:40

Cov:
    tak neviem, ci si myslis, ze som z toho stastny, ze niektori predbiehaju buducnost a tak vyjadruju svoju aktualnu nevedomost... :-!
    ja niesom stastny ani z jedneho ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 07.12.14  20:34

Covenant:
    diky. Jenom jsem ho narychlo umyl. Je sice z r. 2009, ale mel jenom 25 tkm (ted "uz" 26) a nema ani skoro zadne kosmeticke vady.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 07.12.14  20:25

AUDIRS6
    Jak málo stačí ke štěstí.. jeden anglický tuning BMW a už se tam rozhořelá menší dívčí válka >:-[]

Leg:
    Ta tvoje modrá je špičková a nemá chybu :yes:

Bully
    To vypadá jako by zrovna sjelo z výrobní linky, taky krasavec. Bylo v tak v dobrém stavu, nebo sis máknul, leštil a pucoval?
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 07.12.14  20:09

pre vsetkych:
    ak sa chcete chytat za hlavy a zaroven sa zasmiat a poplakt si, pozrite sa, co sa deje v diskusii o tej BMW konverzii :

[odkaz]
  • 10 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 07.12.14  19:24

« Lotus

Dneska jsem poprve cvaknul par fotek, tak mne to neda se tu nepochlubit :*)
    [odkaz]
    Taky jsem predtim poprve auto umyl a potom jsem poprve na opustenem parkovisti vytvoril nejake cerne, pogumovane vzory na asfaltu >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…