white label 09.12.14 16:42
« Re: Re: Re: Re: GTI
Leg
O.K., ale to by musel vzít u konkurence nějakou skladovku, nebo znovu čekat... a velmi pravděpodobně čekat déle, než od teď na GTI.
P.S. Já se dokážu na novwé auto taky hoooodně těšit, ale nějakých pár týdnů navíc By Mě neWadilo (ne tolik). Na GTI jsem čekal asi 3 měsíce a na allroad skoro 6, což považuji ještě za přijatelné, i když je to už dost. Samozřejmě, že pokud po objednání nemáš čím jezdit, je to jiný příběh. -
white label 09.12.14 15:15
« Re: Re: Re: GTI
Leg
Jako, že by woody znovu začal (zase od píky) zkoušet všechny hh na trhu? >:-[]
U Renaultu to taky neměl s případným nákupem CRS úplně jednoduché. Zkusil bych z toho vytřískat nějakou další slevičku a pokud by to přišlo až mezi svátkama, přihlásil bych to až příští rok. -
iudex 09.12.14 15:15
« Re: Re: Re: GTI
Takto pochodil môj švagor. Celý život túžil po Subaru (ostatne aj môj pubertálny sen) a keď nakoniec dospel do štádia, že si mohol dovoliť Legacy Outback, tak ho znechutil prístup predajcu, že zanevrel na celé Subaru a skončil v (staršej) X5.
Ale obávam sa, že ani odstúpenie od zmluvy nie je riešenie; na všetky nové hotheče sa čaká. Ja som čakal 2 mesiace (a to si môžem gratulovať), Covenant už čaká na Cupru tuším od leta a Emel čakal na RS asi štvrť roka. HH sa na sklad nerobia a predvádzačku HH by som nechcel ani s 50% zľavou. Takže mu nič iné nezostane, ako čakať, každopádne to nas_rie a ak človek auto dostane tesne pred Vianocami, keď podnikateľ nevie, kde mu hlava stojí, z toho sa ani neteší a nemá čas na nevyhnutné papierovačky (poistenie, prihlásenie). A nejaké bolestné vo forme koberčekov či inej prkotiny si môže predajca strčiť. Jedine ak by ako odškodné dal nové Polo GTI na víkend. :-) -
Ronault. 09.12.14 15:14
« Re: Re: GTI
Woody: Co Ti říkal tvůj věrný přítel Ronault, který to s tebou myslel dobře? Ber Clio... >:-[] Ale jelikož jsem to tušil, že to tak dopadne, můžeš jezdit doma po koberci s tím, co jsem Ti dal. >:-[]
Chtěl jsem Ti koupit k Vánocům pěkný dáreček: [odkaz] , ale teď nevím nevím, jestli si je budeš mít na co namontovat.
Tyto dárečky samozřejmě dám všem těm, co mi pošlou přesnou adresu... Posílám poštou na dobírku >:-[] -
woody-alien 09.12.14 11:23
« Re: GTI
iudex: Jo, uplynula. Jsem otrávenej a vůbec už nemám chuť se k tomu vyjadřovat. Navíc i kdyby nakrásně konečně dorazilo, bude pro mě teď už složitý najít vůbec nějakej termín do Vánoc, kdy bych si ho mohl vyzvednout. Celá ta situace mi kazí radost. 8-s :no: -
Ronault. 09.12.14 00:05
« Test nové Corsy a Twingo
Na SK autozurnalu opět dvě zajímavé novinky. "Nová" Corsa, zaujme docela hodně chvály na v podstatě jen větší facelift i místy srovnání s Fabii.
No a ještě více mě zaujalo hodnocení Twinga. V podstatě padlo, že auto je schopné i mimo město nebo na dálnici a je za to chváleno. Zvláštní, tady na auto.cz pokud vím právě za dálnici bylo kritizované... tak a teď si zase vyber čtenáři/posluchači :-) Budu muset asi Twingo vytáhnout mimo město -
Ronault. 08.12.14 19:04
« Re: Garmin - nenapravitelný výrobce
Please Smile: Dokonce 5800. Ona fungovala dobře bez sekání, ale pak Nokia udělala aktualizaci a cele se to tím potento.... 8-s No, budu muset vyměnit mobil, ať jsem zase in... já ale furt čekám na nějaký přelom, vždy jsem měl v mobilech nějakou tu šílenost: jako první jsem ve třídě měl mobil, jako první jsem měl mobil s barevným displayem a jako první jsem měl dotykáč... samozřejmě pak všichni za rok dva koupili vylepšené verze a mě zůstalo jen to první >:D
Obávám se ale, že dotykáč teď bude frčet pořád. Možná mobil na spalovací motor? https://www.youtube.com/watch?v=XQWG9zri… />
Jinak odvolávám něco kritiky, seznam průjezdních bodů jsem našel, ovládání a přitroublá grafika zůstává, nastavit trasu bez mapy nebo internetové mapy je riskantní. 8-s

Nepodceňuj značku s nejdynamičtějším růstem prodejů letošního roku >:-[]