Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 11.12.14 01:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
Alpinka bude, na to vem jed. Určitě v roce 2016. Rozumná váha (1100-1200), dostačující výkon (kolem 260-300 koní). Otázka je cena. Snad to nebude moc přes mega, ale základní model by se pod mega mohl snad vejít :-)
Takže White Labela asi přejmenujeme spíše na Black Labela, ne? ;-) Věk už na to taky má :-) -
white label 10.12.14 23:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
Ron
Vypadá to takhle.
[odkaz]
Je na tom logicky o něco dřív/víc vidět prach, ale prací prostředky používáme výhradně tekuté a vodní kámen, pokud se tvoří, tak se stejně tvoří tam kam není vidět, s tím vůbec žádné problémy nejsou, naopak bílá pračka má tendenci časem zažloutnout (hlavně plastové díly), což u černé nehrozí. -
Ronault. 10.12.14 23:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
WL: No jo, ty taky musíš mít vždycky něco extra... >:-[] Černá pračka? To teda musí být hodně praktické při všem tom vodním kameni, pracím práškům, které jsou bílé... Ale věřím, že ty to máš jistě nějak domyšlené a bezchybné a vše nám jako vždy vysvětlíš >:-[]
Thomasiono: Jo, podlě mě ta červená Flame by měla být v nabídce, když ji mají v Cliu... Je zvláštní jak často Renault ty odstíny mění, pro PSA se roky odstíny skoo vůbec neměnily, Renault to střídá skoro co půl roku...
Červená je poslední dobou hodně opomíjená barva, taky jsem ji viděl na Meganu po FL a nevypadal špatně.
Alpina... jestli vůbec bude, kdo ví... a jestli na to teď mají techniku, i když asi by něco výkonnějšího mohli pučit od MB... ale to je takové to tajemné auto, podobně jako Civic Type-R >:D
PleaseSmile: To je klasika... Irituješ mě těma Sealentama, budu muset na tom více zamakat. :-|
No spíše než jako úplatky jsem se už tou dobou bál, že to s Cliem nedopadne u Woodyho dobře, že jej jako skoro všechny kolem (Thomasino, iudex, woody) přesvědčí nějaká VWalašská síla >:D , proto jsem mu dal alespoň to malé :-) -
boost. 10.12.14 23:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
Ron
Jo takhle se tu lobbuje, jo? Místo legendárních chlebíčků už frčí die cast modely a agenti je nenápadně dávají jako dárek ke jmeninám/narozeninám atd.? Zdá se ale, že ti to nevyšlo. Teda zatím... >:D
Já o víkendu taky udělal vnější a vnitřní očistu vozidla. Od konce léta jsem na auto dal asi už pět vrstev sealantu a quick detaileru (který je spíš ale hybrid mezi QD a sealantem co se trvanlivosti týče). Dneska jsem jel večer domů a začalo lehce sněžit, takže mám už zadek auta lehce špinavý. Měl jsem nutkání vzít hadici a aspoň to smýt dokud je špína ještě nová. >:D -
Thomasino 10.12.14 23:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
Pokud bychom mluvili o R.S., tak tam není modrá už dlouho (bohužel ani ta pěkná Malte z GT) a taky tam není červená metla :-( Jestli nechali aspoň nějakou šedou, tak je to dobře, protože výběr byl na prd. Ale měla tam být nově taky vínová Flame z Clia R.S. :-(
U normálního Megouše jsem na živo viděl tu vínovou metlu z tvého odkazu a líbila se mě. Stejně tak ta Malte.
...a vůbec, šetři na Alpinku >:-[] -
Ronault. 10.12.14 22:51
Thomasino: No díval jsem se, že v nabídce je aktuálně už jen Titanium, což je podle mě tmavší z těch dvou, ale těžko říct:
[odkaz] - tohle je podle mě ta Casiopea
[odkaz] - tohle je krapet tmavší, ale spíše to bude jen jiné osvětlení.
[odkaz] [odkaz] - Titanum je podle mě tohle. Což je ale škoda, protože tahle mi už příjde příliš tmavá, hlavně i proto, že do černé už to není tak daleko a ke stříbrné až moc. Ta tvá Casiopea tam chybí.
Zrušili i tu modrou Majorelle: [odkaz] Což je podle mě škoda.
Výběr se hodně zúžil. Na běžné verze mimo RS tam je ještě tahle hnědá, která podle mě kombíku hodně sluší, jenže ty tmavé odstíny a údržba těch barev, případně drobné škrábance, to jedině ihned po koupi celofolii: [odkaz] [odkaz]
nebo červená...? [odkaz]
Zůstala ale modrá Malte, ale jen s GT paketem, ale ten se mi moc nelíbi... [odkaz] -
white label 10.12.14 22:36
Ron
Ledničku a sporák mám v nerezu, pračku černou, a když jsem byl posledně na pohřbu, tak rakev byla černá a pohřebák (VW Transporter) světle! šedomodrý, takže podle mě ses barevně netrefil ani jednou, teda kromě těch bývalých francouzských sportovních aut, ale tam ti zase nesedí ten "bazénový" odstín. :-O :*) >:D -
Thomasino 10.12.14 22:30
Takže ti mám nenápadně ukrást kola?? Teda pokud jsou alespoň 17" :-)
Ta šedá byla Casiopea nebo ta nová Titanium? Vypadá to, že tu "moji" totiž už nenabízejí >:-[] Ale o tom vím už od léta, že končí (což mě nevadí, aspoň jich nebude tady v ČR a SK moc) ;-) -
Ronault. 10.12.14 22:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
Tak za prvé, pánové, žádné modely mu nedávejte, on totiž na nás nemá čas, protože jezdí doma po koberci s Cliem RS ve zlaté Sirius, které jsem mu už v březnu daroval. >:-[] >:D
Woody: Ad sníh... tady v Praze taky spadlo pár vloček, což mě silně vytočilo, neboť jsem dnes po několika týdnech vytáhl navoskovaného Megana... tak snad to nebude pokračovat, ale dle zpráv má zítra sněžit...
Pozdravuje Tě Ozzman, docela byl smutný, že jsi Mondeo prodal, měl na něj trochu zálusk >:-[]
WL: Jako jo, modrá patří do bazénu, ale bílá zase na ledničku, pračku nebo sporák, černa na pohřebák, hnědá na rakev. Navíc modrá je historicky typická barva pro francouzská auta, stejně jako tmavě zelená pro anglická, stříbrná pro Mercedes atd. Ale pravda, že kombinace té šedé, co má Thomasino a těch kol co mám, vypadá hodně dobře. -
woody-alien 10.12.14 21:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
Thom: S DSG se mi smát nebudou, to stačí vyzkoušet. ;-) Ovšem celá tahle anabáze (pokud vůbec nějak dopadne) se bude tady dávat jistě dlouho k dobrému coby příklad hladkého a bezproblémového nákupu. >:-[] Úplně to slyším - Hele, chceš si koupit auto nebo dělat woodyho ? >:-[] -
woody-alien 10.12.14 21:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
pleaseSMILE: Ten modýlek nemá samosvor, takže je to na ho.vno.... >:D Chtěl jsem napsat, že ze mě nevyloudíš SMILE ani kdyby ses u-please-oval >:-[] , jenže já jsem stejně prostě optimistická povaha a na smutky dlabu. Jenom mě s.erou.
Venku začalo v půl pátý hustě sněžit (nížina cca 140 mnm), pak to roztálo a teď to začíná namrzat. Takže mi všechno hraje do karet. >:D -
woody-alien 10.12.14 21:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
wl: Začínám si tady připadat jak Thomasino s i30-kou. 8-s >:D ;-) Spíš bych to řekl tak, že nemám čas JENOM na vaše kecy. >:-[]
To e-Rko bylo ve skladovkách na volkswagen.cz, 5D, DSG, bylo tmavě modrý (Night) a mělo Cadizy 19". Jenže jak jsem koukal, už tam zase není a jsou tam 3 GTI-P, dvě bílý a jedno červený, manuál.
edit: Koukám, že Thomasino už to psal.