Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 12.12.14 00:30
« Re: Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje
Ronault: jasne ;-)
tých obrúskov som skúšal viacero druhov a všetky zanechávali šmuhy. A tie tvoje obsahujú v názve slovo glossy a nalesklo ošetrené plasty ja moc nemusím. Nakoniec normálne prach utieram handrou a ak je tam nejaký fľak, tak mu pomôžem čističom interiéru. -
Ronault. 12.12.14 00:18
« Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje
Leg: Gastroenterologie a ortopedie je něco jiného >:-[]
Thomasino: No nevím nevím, zarámovaný hnědý diplom v ambulanci... >:D
Jinak samozřejmě o Avii nešlo, tu bych předjel i na kole... ale ty ubrousky, no lepší než klasický toaleťák >:D >:D [odkaz]
WL: Teda kudy a čím ty jezdíš, že větráš do okolí... ...? >:D -
Leg 11.12.14 23:40
« Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje
Ronault: pekne, pekne, ja by som sa asi ani nestersoval s tou Aviou a rovno to zapichol do lesa. >:D
Ešte jedno ponaučenie: test si zvládol, odhad pochodov vlastného ústrojenstva nie. Skrátka klasický mladý lekár (alebo hociaký mladý profesionál): skvelý teoretik, ale praktická časť trochu zaostáva. >:D -
Thomasino 11.12.14 23:39
« Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje
Ha, pozor, pozor, nové Polo GTI má již konfigurátor na českých stránkách :-)
Základ je 465 tisíc.. Jdu mrknout, co všechno tam chybí, jestli to není tak woholený jako na SK jak psal iudex >:-[]
P.S.: Tak rozumná konfigurace mi vyšla na 532 tisíc. Ty druhý 17" kola, metalíza (asi modrá z Pola GT, zase výběr barev na houby! Nebo bílá?), vyhř.sedadla, tempomat a park.čidla v paketu, 4 roky záruka, LED světla, volba profilu jízdy a to je tuším vše... -
Thomasino 11.12.14 22:03
« Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje
No tak sis měl vytřít pr.dell tím certifikátem a následné foto poslat mejlem pánůn profesorům do Prahy, co že si o té jejich zkoušce vlastně myslíš >:-[]
Na to je dobré vozit v kufru (vedle dojezdové rezervy) roli papírových utěrek, hodící se především spolu s malou lahví vody na utírání pokáleného auta od ptactva či jiného bor.delu. Jak by se ti to hodilo dneska ;-) To mě naučil v podstatě Mojito :-)
P.S.: Doufám jen, že se ti tvoje pomerančem zalitá ř.i.ť moc neoprudí >:-[] >:-[]
P.S.S.: Woody - provedeno :-) Ikdyž do diskuzí na ACZ moc často nepíši, páč mě přijde, že většina diskutujících jsou tam s prominutí paka. Tady zatím néé ;-) -
Ronault. 11.12.14 21:47
« "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje
Zprvu jsem si říkal, jestli tohle vůbec napsat, nicméně sranda musí být, i když fotra věšej.
Dnes jsem vyrážel z Prahy, asi kolem poledne, dobře naladěn po úspěšném testu a jelikož jsem byl v autě sám, jsem pravověrný petrolhead, tudíž pokud to jen jde brousím jen okresky, objevují nové silnice, tak jsem si namyslel celou cestu mimo dálnice. Z Okruhu jsem sjel rovnou na Říčany, kde jsem si dal v ČÍnské restauraci k obědu polévku, Kuře na medu s nudlemi a jedno nealko pivo. Vyrazil jsem dál ke Kutné Hoře. za ní jsem udělal krátkou zastávku, kdy muselo ven pivo a už jsem cítil, že cos není v pořádku, nicméně znaje fysiologii trávení, považoval jsem to za příliš brzkou reakci. U Čáslavi se situace začala stávat vážnou, bohužel jsem sjel na silnici 2. třídy... a z vážné situace se stala kritická. Samozřejmě u obce Žleb Avie v čele peletonu... stále sám se přesvědčuji, že to zvládnu... nicméně posílen tlaky jsem využil všech 130 koní a kolonu vzal naráz v obci... prase z ostravskou SPZ... Za žley se silnice v kopcích začala pěkně svíjet, stoupání, zatáčky, prostě jedna radost... projel jsem je opravdu na plný plyn, ale tentokárt jsem se vůbec nebavil za volante m, kupředu hnán jen potřebou... Beníznka nikde, nikde, nikde 8-s Velká výhoda dálnice...
Nezbývalo nic jiného než návrat k přírodě, zapíchl jsem Megana prudce u lesa. Samozřejmě, listi opadané, jehličí... no... v autě jsem měl jen certifikát o úspěšném absolvování testu z Ortopedického kmene a... čistící ubrousky na palubní desku.. vůně pomeranč...
No co, co je dobré pro Megana, musí být i pro mne. A BYLO! >:D
Jak jsem si zapínal kalhoty, samozřejmě projela Avie. Nicméně za 10 km jsem ji ujel asi 10 minut, takže důkaz, že poháněn jsem byl velmi naléhavě.
Nicméně jaké plyne z toho ponaučení? Nešetřete na autokosmetice a kupujte jen kvalitní utěrky na MĚKČENÉ plasty, nechcete mít přece opruzeniny nebo prst v... >:D -
woody-alien 11.12.14 21:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
Thom: Tak nám o něm něco napiš pod článek na home-page o VW Polo R. Odkazuju se tam na tebe. Zatím musej majitelé tunit, včera jsem se o tom bavil s Borkem.
PS: No nevím, jestli je tohle přirovnání jenom u nás. Samotný Renault dělal na Clio reklamu, kde chlap s tím "diamantem" dělá nějaký divný věci. Něco jako olizovač plastů. >:-[] -
Thomasino 11.12.14 21:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
WOE, to je přece diamant !! >:-[]
Prej nikde jinde ve světě toto přirovnání není, jen tady v Česku >:D Asi jsou ty vulgarismy někde hluboko v nás zakořeněny ;-)
Ale nějak ses málo inspiroval ;-)
Tak aspoň Ronault by se mohl inspirovat a když už má kombíka, tak si může počkat na vylepšený a ostřejší Clio R.S., které v dohledné dobře přijde >:-[] -
Thomasino 11.12.14 01:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
Alpinka bude, na to vem jed. Určitě v roce 2016. Rozumná váha (1100-1200), dostačující výkon (kolem 260-300 koní). Otázka je cena. Snad to nebude moc přes mega, ale základní model by se pod mega mohl snad vejít :-)
Takže White Labela asi přejmenujeme spíše na Black Labela, ne? ;-) Věk už na to taky má :-) -
white label 10.12.14 23:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
Ron
Vypadá to takhle.
[odkaz]
Je na tom logicky o něco dřív/víc vidět prach, ale prací prostředky používáme výhradně tekuté a vodní kámen, pokud se tvoří, tak se stejně tvoří tam kam není vidět, s tím vůbec žádné problémy nejsou, naopak bílá pračka má tendenci časem zažloutnout (hlavně plastové díly), což u černé nehrozí. -
Ronault. 10.12.14 23:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
WL: No jo, ty taky musíš mít vždycky něco extra... >:-[] Černá pračka? To teda musí být hodně praktické při všem tom vodním kameni, pracím práškům, které jsou bílé... Ale věřím, že ty to máš jistě nějak domyšlené a bezchybné a vše nám jako vždy vysvětlíš >:-[]
Thomasiono: Jo, podlě mě ta červená Flame by měla být v nabídce, když ji mají v Cliu... Je zvláštní jak často Renault ty odstíny mění, pro PSA se roky odstíny skoo vůbec neměnily, Renault to střídá skoro co půl roku...
Červená je poslední dobou hodně opomíjená barva, taky jsem ji viděl na Meganu po FL a nevypadal špatně.
Alpina... jestli vůbec bude, kdo ví... a jestli na to teď mají techniku, i když asi by něco výkonnějšího mohli pučit od MB... ale to je takové to tajemné auto, podobně jako Civic Type-R >:D
PleaseSmile: To je klasika... Irituješ mě těma Sealentama, budu muset na tom více zamakat. :-|
No spíše než jako úplatky jsem se už tou dobou bál, že to s Cliem nedopadne u Woodyho dobře, že jej jako skoro všechny kolem (Thomasino, iudex, woody) přesvědčí nějaká VWalašská síla >:D , proto jsem mu dal alespoň to malé :-) -
boost. 10.12.14 23:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
Ron
Jo takhle se tu lobbuje, jo? Místo legendárních chlebíčků už frčí die cast modely a agenti je nenápadně dávají jako dárek ke jmeninám/narozeninám atd.? Zdá se ale, že ti to nevyšlo. Teda zatím... >:D
Já o víkendu taky udělal vnější a vnitřní očistu vozidla. Od konce léta jsem na auto dal asi už pět vrstev sealantu a quick detaileru (který je spíš ale hybrid mezi QD a sealantem co se trvanlivosti týče). Dneska jsem jel večer domů a začalo lehce sněžit, takže mám už zadek auta lehce špinavý. Měl jsem nutkání vzít hadici a aspoň to smýt dokud je špína ještě nová. >:D -
Thomasino 10.12.14 23:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...
Pokud bychom mluvili o R.S., tak tam není modrá už dlouho (bohužel ani ta pěkná Malte z GT) a taky tam není červená metla :-( Jestli nechali aspoň nějakou šedou, tak je to dobře, protože výběr byl na prd. Ale měla tam být nově taky vínová Flame z Clia R.S. :-(
U normálního Megouše jsem na živo viděl tu vínovou metlu z tvého odkazu a líbila se mě. Stejně tak ta Malte.
...a vůbec, šetři na Alpinku >:-[]

Souhlas, vše co je v interiéru v lesku je špatně, od "vlhkým leskem" ošetřených plastů, až po dřevěné/"dřevěné" dekory s vysokým leskem. 8-s ;-)