Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.12.14  10:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje

Slunce v duši,
    Ada do Renaultu buší,
    kdes Performance GTI,
    stále v pr..........áci?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.12.14  10:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje

>:-[] Tancus Interruptus - z toho by asi obsluha benzínky fakt nadšená nebyla. >:D

Jinak já se hlásím z hraničního přechodu Petrovice/Breitenau, kde již od 00:00,01 hod. vyhlížíme se skupinkou děčínských skautů tebou slíbený "přejezd GTI přes čáru". Zatím nic, ale panuje tady mezi lidmi dobrá nálada, kterou před malou chvílí ještě vylepšil kamión vezoucí na návěsu A45 AMG, zřejmě pro tuzemského zákazníka. Srdečně jsme se na jeho účet zasmáli. Ale co to vidím ? Zdá se, že je to Áda a se svým Myšákem zachraňuje další Renault "Rybník" ze spárů německé dálnice. No, jak sami čtete, je to tu opravdu zajímavé a my tu v očekávání setrváme, dokud GTI nedorazí. V přímém vstupu se ohlásím ve 14:00. Mějte se krásně a slunce v duši. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.12.14  10:03

« Re: Re: Re: Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje

w-a
    Někdy stačí pouze včas vytáhnout, tady k tomu ale musíš i včas zastavit "proud", za "přerušované tankování" by tě asi nikdo nepochválil, nemluvě o ekonomické stránce věci. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.12.14  09:58

« Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje

Ron: >:D :yes: To by mě zajímalo, jestli podobná motivace nestojí za některými skutečně skvělými sportovními výkony. Rallye Německo, Loebův oblíbený asfalt. Na startu 20 km erzety začnou potíže. Zřejmě ti šneci nebyli úplně čerství. Do té doby vyrovnaná soutěž dostává jiný rozměr. Loeb jede jak utrženej, na stájového kolegu Daniho Sorda během jediné RZ najíždí něco přes minutu. A chudák Hirvonen ? Ten vůbec nestíhá. U Fordu totiž před erzetou šneky nejedí. >:D

PS: Já zastávám názor, že pokud je člověk připraven, nic mu nehrozí a naopak. Takže roličku toaleťáku s sebou v autě vozím, ale nikdy jsem ji nepotřeboval. ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.12.14  09:50

« Re: Re: Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje

iudex: Mně se něco podobného stalo, neměl jsem kartu a v peněžence jenom tisícovku. Jenže jsem si to uvědomil a včas stačil pistoli vytáhnout. Čili obecně se dá říct, že včasným vytažením předejdeš problémům. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.12.14  09:37

iudex
    To není žádný problém, jenom ti zabaví auto..., takže je lepší rovnou ujet. :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.12.14  08:56

RON mne sa to raz stalo na diaľnici cestou do čiech (posledný krát čo som si dal za volantom energy drink) najbližšia benzínka bola dosť ďaleko, policajt nepolicajt na tachometri 200 >:D situáciu už som videl tak bledo, že so slzami v očiach som si predstavoval ako to pustím v aute a pôjdem do nejakého obchodného centra sa umyť a kúpiť nové nohavice, od tohto zážitku za volantom pijem iba čistú vodu a som schopný aj celý deň nejesť >:D
    Iudex švagor raz natankoval plnu a nemal pri sebe peňaženku, nechali si doklady a pustili ho domov po peniaze
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.12.14  08:38

« Re: Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje

Vidím, že fekálny humor je obľúbený nielen v amerických komédiách bratov Farrelyovcov. >:-[] Ale inak pobaví, hlavne keď sa to stalo niekomu inému, nie mne. >:D
    Inak ja som mal dnes ráno tiež "veselý" zážitok. Idem ráno natankovať, strčím hadicu, dám poistku a idem si vybrať platobnú kartu. Ale karty nikde. 8-s V peňaženke 10 eur, kým som stihol vybrať hadicu, natankoval som za 35 eur. Čo teraz? Po chvíli studeného potu mi napadla spásonosná myšlienka, že medzi dokladmi mám tajnú rezervu na pokuty 50 eur, takže nakoniec som mohol zaplatiť. :-)
    Btw. nevie niekto, ako riešia benzínky takéto situácie, že zistíš, že nemáš čím zaplatiť?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.12.14  01:02

Leg
    Souhlas, vše co je v interiéru v lesku je špatně, od "vlhkým leskem" ošetřených plastů, až po dřevěné/"dřevěné" dekory s vysokým leskem. 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.12.14  00:59

Ron
    Neříkal jsem ti už párkrát, ať to s tím hulením po půlnoci zbytečně nepřeháníš... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 12.12.14  00:30

Ronault: jasne ;-)

tých obrúskov som skúšal viacero druhov a všetky zanechávali šmuhy. A tie tvoje obsahujú v názve slovo glossy a nalesklo ošetrené plasty ja moc nemusím. Nakoniec normálne prach utieram handrou a ak je tam nejaký fľak, tak mu pomôžem čističom interiéru.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.12.14  00:18

« Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje

Leg: Gastroenterologie a ortopedie je něco jiného >:-[]

Thomasino: No nevím nevím, zarámovaný hnědý diplom v ambulanci... >:D

Jinak samozřejmě o Avii nešlo, tu bych předjel i na kole... ale ty ubrousky, no lepší než klasický toaleťák >:D >:D [odkaz]

WL: Teda kudy a čím ty jezdíš, že větráš do okolí... ...? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 11.12.14  23:40

Ronault: pekne, pekne, ja by som sa asi ani nestersoval s tou Aviou a rovno to zapichol do lesa. >:D

Ešte jedno ponaučenie: test si zvládol, odhad pochodov vlastného ústrojenstva nie. Skrátka klasický mladý lekár (alebo hociaký mladý profesionál): skvelý teoretik, ale praktická časť trochu zaostáva. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.12.14  23:39

« Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje

Ha, pozor, pozor, nové Polo GTI má již konfigurátor na českých stránkách :-)
    Základ je 465 tisíc.. Jdu mrknout, co všechno tam chybí, jestli to není tak woholený jako na SK jak psal iudex >:-[]

P.S.: Tak rozumná konfigurace mi vyšla na 532 tisíc. Ty druhý 17" kola, metalíza (asi modrá z Pola GT, zase výběr barev na houby! Nebo bílá?), vyhř.sedadla, tempomat a park.čidla v paketu, 4 roky záruka, LED světla, volba profilu jízdy a to je tuším vše...
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 11.12.14  23:05

A ake z toho plynie ponaucenie ?
    Koni nieje nikdy dost ! >:-[]
    Keby to bol v tvojom pripade MRS, tak by si to mozno ( pravdepodobne ) cele absolvoval este pred prejazdom tej Avie ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.12.14  22:13

Ron
    Snad si potom nenarazil na nějakou bukvici se slabostí pro pomerančové parfémy.
    Příště si raději polévku a nudle ala Bobika nedávej.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.12.14  22:03

No tak sis měl vytřít pr.dell tím certifikátem a následné foto poslat mejlem pánůn profesorům do Prahy, co že si o té jejich zkoušce vlastně myslíš >:-[]
    Na to je dobré vozit v kufru (vedle dojezdové rezervy) roli papírových utěrek, hodící se především spolu s malou lahví vody na utírání pokáleného auta od ptactva či jiného bor.delu. Jak by se ti to hodilo dneska ;-) To mě naučil v podstatě Mojito :-)

P.S.: Doufám jen, že se ti tvoje pomerančem zalitá ř.i.ť moc neoprudí >:-[] >:-[]

P.S.S.: Woody - provedeno :-) Ikdyž do diskuzí na ACZ moc často nepíši, páč mě přijde, že většina diskutujících jsou tam s prominutí paka. Tady zatím néé ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 11.12.14  21:47

« "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje

Zprvu jsem si říkal, jestli tohle vůbec napsat, nicméně sranda musí být, i když fotra věšej.

Dnes jsem vyrážel z Prahy, asi kolem poledne, dobře naladěn po úspěšném testu a jelikož jsem byl v autě sám, jsem pravověrný petrolhead, tudíž pokud to jen jde brousím jen okresky, objevují nové silnice, tak jsem si namyslel celou cestu mimo dálnice. Z Okruhu jsem sjel rovnou na Říčany, kde jsem si dal v ČÍnské restauraci k obědu polévku, Kuře na medu s nudlemi a jedno nealko pivo. Vyrazil jsem dál ke Kutné Hoře. za ní jsem udělal krátkou zastávku, kdy muselo ven pivo a už jsem cítil, že cos není v pořádku, nicméně znaje fysiologii trávení, považoval jsem to za příliš brzkou reakci. U Čáslavi se situace začala stávat vážnou, bohužel jsem sjel na silnici 2. třídy... a z vážné situace se stala kritická. Samozřejmě u obce Žleb Avie v čele peletonu... stále sám se přesvědčuji, že to zvládnu... nicméně posílen tlaky jsem využil všech 130 koní a kolonu vzal naráz v obci... prase z ostravskou SPZ... Za žley se silnice v kopcích začala pěkně svíjet, stoupání, zatáčky, prostě jedna radost... projel jsem je opravdu na plný plyn, ale tentokárt jsem se vůbec nebavil za volante m, kupředu hnán jen potřebou... Beníznka nikde, nikde, nikde 8-s Velká výhoda dálnice...
    Nezbývalo nic jiného než návrat k přírodě, zapíchl jsem Megana prudce u lesa. Samozřejmě, listi opadané, jehličí... no... v autě jsem měl jen certifikát o úspěšném absolvování testu z Ortopedického kmene a... čistící ubrousky na palubní desku.. vůně pomeranč...
    No co, co je dobré pro Megana, musí být i pro mne. A BYLO! >:D
    Jak jsem si zapínal kalhoty, samozřejmě projela Avie. Nicméně za 10 km jsem ji ujel asi 10 minut, takže důkaz, že poháněn jsem byl velmi naléhavě.

Nicméně jaké plyne z toho ponaučení? Nešetřete na autokosmetice a kupujte jen kvalitní utěrky na MĚKČENÉ plasty, nechcete mít přece opruzeniny nebo prst v... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 11.12.14  21:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...

Thom: Tak nám o něm něco napiš pod článek na home-page o VW Polo R. Odkazuju se tam na tebe. Zatím musej majitelé tunit, včera jsem se o tom bavil s Borkem.

PS: No nevím, jestli je tohle přirovnání jenom u nás. Samotný Renault dělal na Clio reklamu, kde chlap s tím "diamantem" dělá nějaký divný věci. Něco jako olizovač plastů. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.12.14  21:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozměr kol není v TP...

WOE, to je přece diamant !! >:-[]

Prej nikde jinde ve světě toto přirovnání není, jen tady v Česku >:D Asi jsou ty vulgarismy někde hluboko v nás zakořeněny ;-)

Ale nějak ses málo inspiroval ;-)
    Tak aspoň Ronault by se mohl inspirovat a když už má kombíka, tak si může počkat na vylepšený a ostřejší Clio R.S., které v dohledné dobře přijde >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…