Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 06.04.23 20:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2
Freddie....Cayman S by byl fajn. Ale jak už jsem psal před nedávnem......byl by pouze na ozdobu v garáži....tak jako je už sedmým rokem M140i.... ;-) >:D >:-[] Mě to (bohužel) už na nějaké projížďky neláká.... :-! -
pradeda777 06.04.23 12:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2
tms.....vyhřívání sedadel je v základu u Style....ale ventilace je v kůži nutná, to je pravda....smutné zkušenosti. Základní Cayman má škaredý výfuk, ale lze "přikoupit dvoitý .... ;-) A pak je tu Style. Je i s polepy... :yes: Ale taky o 200k dražší.... :no: ;-\ Co je tam navíc za těch 200k? 20" kola (v základu jsou pouze 18", ale pěkná.... ;-) ) vyhřívání sedadel, posilovač řízení, tempomat a pak ty 2 koncovky výfuku a polepy...200 litrů??? Problém je, že když chceš v základu ventilovaná sedadla, tak si musíš připlatit za ty lepší sedadla 51,459.00 Kč a i za vyhřívání. Mě konf. 718 v základu vyšla s nutnými příplatky na 1.868.122 Kč.
Style v základu.1.820.256 Kč a s nutnými příplatky na 1.953.602 Kč. Tedy nějakých 85 000 Kč extra. Asi bych šel do Style...... >:D >:D >:D
No a pak je tu ještě hned vedle Cayman S s 2.5 l čtyřválcem.....ten startuje na 1,955,002.00 Kč >:D >:D >:D -
Market 06.04.23 10:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2
iudex: Ta stranka funguje uz minimalne 5 rokov a mam pocit, ze som ju tu uz davno spominal v suvislosti s M2, ked som o nej uvazoval...
Momentalne nukaju na novu M2 zlavu 14%, co by bolo super...
Stale som vsak toho nazoru, ze keby som si kupil auto drahsie ako 40.000 Eur bez moznosti odpoctu DPH, tak by som ho uz nikdy za rozumne peniaze nevedel predat...
Inak, vcera som bol po okreskach prevetrat TYGRA a bolo to take fajn, ze mam pocit, ze mat auto s 400 koni a viac je uz uplne nevyuzitelne... -
iudex 06.04.23 10:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2
wl: natrafil, narazil na, našiel, postretol...
Ale čo si myslíš o tej stránke? Asi kameň úrazu bude ten "reimport", či? Lebo v dnešnej dobe 23% zľava je neuveriteľná, to má človek chuť sadnúť do auta smer Deutschland. -
iudex 06.04.23 08:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2
Naďabil som na stránku, kde ponúkajú BMW s výraznými zľavami, od 19 až do 24%. Napr. na M340i je to 23,6% a na M3C 22,3%: [odkaz]
Vyzerá to príliš dobre, aby to bola pravda, resp. to asi bude mať nejaké "ale". -
speedfred 05.04.23 16:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2
Nikdy by som si netrúfal tvrdiť že raz bude Porše aj ekonomická kúpa. >:-[] Áno je tam drobné ale, 2 vs 5 miest.
Teraz sa zdá moja nadácia "Porsche do každej rodiny" už aj celkom ako racionálna a rozumná. -
Thomasino 05.04.23 16:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2
Iudex a Speedfred uhodili hřebíček na hlavičku!! Raději už základní Cayman 2.0T 300 PS, lehce vybavený za 80 tisic EUR, než FWD CTR za 70T EUR.
Zkusil jsem to schválně rychle nakonfigurovat, jen středně nutné věci, jako větší kola 19", LED světla, střední sedačky Plus (základní je dost bída), akorát že jdou asi jen v kůži, takže jsem dal nejen vyhřívání, ale také ventilaci :-) Pak samosvor a adaptivní podvozek.. Ještě by se dalo ušetřit za tu metalízu (dát základní bílou, červenou nebo žlutou), ale zase tyto kola vypadají k té modré dobře. Tady konfigurace a na dalších pak fotky:
[odkaz] -
iudex 05.04.23 14:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2
Malý fun fact: na mobile.de je na predaj 6 ks nového type R. Všetky stoja oveľa viac, ako je cenníková cena (55t eur), väčšina z nich stojí 70t eur: [odkaz] 8-s
To sa už fakt začína javiť Cayman GTS za 100t ako dobrý kauf.