Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 12.12.14 14:41
« Re: Re: Dva nové hotheče
Jako taky jsem čekal, že z 2,5T bude ten výkon u RS3 kolem 400 koní :-O :-(
Jde o to, jaká bude samozřejmě cena. Že to bude hlavně Spaceback bylo jasné, ale za menší a lehčí 3-dveřovou verzi bych se nezlobil - samozřejmě levnější >:-[]
Stejně jako by byl fajn sedan, protože S3 sedan vypadá hodně dobře :yes:
Třeba až se za pár let "vyblbnu" (na okruzích) a usadím, tak by mě podobné auto "stačilo" na běžné ježdění jako jediné rodinné vozítko >:-[] Vzhledem k tomu, že s posledním Haldexem je to prý už mnohem zajímavější svezení, než tomu bylo dříve ;-) A oproti Golfu se dá na zadek a boční profil A3 koukat o něco více ;-) :-) -
white label 12.12.14 14:25
« Re: Dva nové hotheče
Pokud bude mít nová RS3 "jen" 367 koní (čekal jsem výraznější výkonový odskok od A45AMG), pak bych na nějaký GR400 s avizovaným výkonem 400-420 koní spíš rychle zapomněl. Leda, že by to byla hodně přísná limitka, ale i tak tomu moc nevěřím. RS3 je OK, ale na tolik dveří moc malé auto, mohli by udělat nějakou variaci na RS3/TTRS s 3dv. karoserií SB, už i ten FoRS má jen 5dv. verzi, kam to spěje..., ale čemu se divit v době, kdy už i tzv. "kupé" mají 4/5 dv. 8-s :no: -
iudex 12.12.14 13:20
« Dva nové hotheče
Audi práve predstavilo novú RS3: motor 2,5R5 TFSI, ako minule, ale s výkonom zvýšeným na 270 kW (367k), parametre sú 280 km/h a 4,3s: [odkaz] Teda klasicky decentné Audi, žiadny cirkus Affalterbach.
A takto nejako by mal vyzerať Focus RS, ktorý oficiálne dostal zelenú (príde až 2016): [odkaz]
Btw. dnes ma na D1 vyblikávalo Volvo C70, ktoré má vzápätí predbehlo zľava a zaradilo sa do pravého pruhu (ja som šiel v strednom) a nechalo sa predbehnúť; už už som sa mu chystal posunkovou rečou oznámiť, čo si o jeho manévroch myslím, keď vidím, že sa to na mňa zubí kolega jazva (ktorý v Rožnove moje GTI poriadne prevetral skôr, ako ja). :-) -
AUDIRS6 12.12.14 11:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje
2x u tych co ma poznaju, a raz na pumpe, kde robila ina smena - nove baby - a tie boli z toho vystrasene, nevedeli moc reagovat, tak to riesili hentak.
Rano totiz zvyknem kontrolovat obsah "tasticky" - ci je tam vsetko, no a par krat sa stalo, ze som neskontroloval stav financii, tak to tak dopadlo. :-! -
AUDIRS6 12.12.14 10:47
« Re: Re: Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje
Ak sa ti to stane na pumpe, kde ta nepoznaju, tak budu chciet od teba asi obc. preukaz do zalohy - toto sa mi stalo podobne ako tebe asi 3x. Na tych pumpach kde ma poznaju - a chvalabohu za to, aky som ich "klient" ( mnozstvo a castost tankovania >:-[] ) len mavli rukou - " na buduce si hlavu zabudni ! " >:D - a bol som vybaveny :-)
Samozrejme ze za kratku dobu ( hodinka, 2 - podla toho, kolko som mal akt. roboty ) sa to hned dalo na poriadok.
Len neviem, ci je to s tym OP v ich pravomoci... :-! -
Leg 12.12.14 10:46
« Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje
Páni,
vidím, že Ronaultova príhoda je tu populárnym terčom rôznych vtipov a narážok, namiesto toho, aby sme z nej niečo vyťažili. A ja si myslím, že okrem poznatku, že sa počas dlhej cesty neoplatí jesť u "žltých" (a je jedno či sú to aziati alebo našinci chorí na žltačku) by sme to túto (ne)veselú príhodu mohli využiť aj na rozhýbanie a potrápenie našich mozgových závitov. Preto som si dovolil vytvoriť jednoduchú hádanku:
Majiteľ béžového osobného motorového vozidla Renanault Megane Grandtour 1.6 dci sa vydal z hlavného mesta svojej vlasti na cestu domov. Po ceste sa zastavil na svoje obľúbené rezance "Bobika" a pokračoval ďalej. Napriek svojmu vzdelaniu nedokázal odhadnúť čas prechodu Bobika svojim tráviacim ústrojenstvom a hnaný živočíšnymi pudmi zvýšil rýchlosť a predbiehal všetko čo sa dalo, vrátane kolóny vedenej nákladným vozidlom značky Avia. Bohužiaľ, po 10 km od predbehnutia nákladného vozidla značky Avia bola situácia neúnosná a mladý muž musel odstaviť svoje osobné motorové vozidlo Renault Megane Grandtour v lese a vykonať, čo bolo vykonať treba. Kolóna vedená nákladným vozidlom značky Avia sa prehnala okolo miesta vykonania potreby o 10 minút od začiatku vykonania potreby. Otázka: o koľko väčšia bola priemerná rýchlosť osobného motorového vozidla Renanault Megane Grandtour 1.6 dci oproti nákladnému vozidlu značky Avia? Pomôcka: výsledok nie je exaktným číslom, vyjadrite výsledok ako funkciu rýchlosti osobného motorového vozidla Renanault Megane Grandtour 1.6 dci.
;-) -
woody-alien 12.12.14 10:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje
>:-[] Tancus Interruptus - z toho by asi obsluha benzínky fakt nadšená nebyla. >:D
Jinak já se hlásím z hraničního přechodu Petrovice/Breitenau, kde již od 00:00,01 hod. vyhlížíme se skupinkou děčínských skautů tebou slíbený "přejezd GTI přes čáru". Zatím nic, ale panuje tady mezi lidmi dobrá nálada, kterou před malou chvílí ještě vylepšil kamión vezoucí na návěsu A45 AMG, zřejmě pro tuzemského zákazníka. Srdečně jsme se na jeho účet zasmáli. Ale co to vidím ? Zdá se, že je to Áda a se svým Myšákem zachraňuje další Renault "Rybník" ze spárů německé dálnice. No, jak sami čtete, je to tu opravdu zajímavé a my tu v očekávání setrváme, dokud GTI nedorazí. V přímém vstupu se ohlásím ve 14:00. Mějte se krásně a slunce v duši. >:D -
woody-alien 12.12.14 09:58
« Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje
Ron: >:D :yes: To by mě zajímalo, jestli podobná motivace nestojí za některými skutečně skvělými sportovními výkony. Rallye Německo, Loebův oblíbený asfalt. Na startu 20 km erzety začnou potíže. Zřejmě ti šneci nebyli úplně čerství. Do té doby vyrovnaná soutěž dostává jiný rozměr. Loeb jede jak utrženej, na stájového kolegu Daniho Sorda během jediné RZ najíždí něco přes minutu. A chudák Hirvonen ? Ten vůbec nestíhá. U Fordu totiž před erzetou šneky nejedí. >:D
PS: Já zastávám názor, že pokud je člověk připraven, nic mu nehrozí a naopak. Takže roličku toaleťáku s sebou v autě vozím, ale nikdy jsem ji nepotřeboval. ;-) -
woody-alien 12.12.14 09:50
iudex: Mně se něco podobného stalo, neměl jsem kartu a v peněžence jenom tisícovku. Jenže jsem si to uvědomil a včas stačil pistoli vytáhnout. Čili obecně se dá říct, že včasným vytažením předejdeš problémům. >:-[] -
Brandon Walsh 12.12.14 08:56
RON mne sa to raz stalo na diaľnici cestou do čiech (posledný krát čo som si dal za volantom energy drink) najbližšia benzínka bola dosť ďaleko, policajt nepolicajt na tachometri 200 >:D situáciu už som videl tak bledo, že so slzami v očiach som si predstavoval ako to pustím v aute a pôjdem do nejakého obchodného centra sa umyť a kúpiť nové nohavice, od tohto zážitku za volantom pijem iba čistú vodu a som schopný aj celý deň nejesť >:D
Iudex švagor raz natankoval plnu a nemal pri sebe peňaženku, nechali si doklady a pustili ho domov po peniaze -
iudex 12.12.14 08:38
« Re: Re: Re: "Náhlá potřeba" splynutí muže a stroje
Vidím, že fekálny humor je obľúbený nielen v amerických komédiách bratov Farrelyovcov. >:-[] Ale inak pobaví, hlavne keď sa to stalo niekomu inému, nie mne. >:D
Inak ja som mal dnes ráno tiež "veselý" zážitok. Idem ráno natankovať, strčím hadicu, dám poistku a idem si vybrať platobnú kartu. Ale karty nikde. 8-s V peňaženke 10 eur, kým som stihol vybrať hadicu, natankoval som za 35 eur. Čo teraz? Po chvíli studeného potu mi napadla spásonosná myšlienka, že medzi dokladmi mám tajnú rezervu na pokuty 50 eur, takže nakoniec som mohol zaplatiť. :-)
Btw. nevie niekto, ako riešia benzínky takéto situácie, že zistíš, že nemáš čím zaplatiť?

Na někom vydělávat musí... Na tobě to asi nebude tolik jako na iudexovi a Woodym, a co teprve pak u White Labela ;-) >:-[]
Ale když koukám na parametry S3 a RS3, tak je fakt že by stačilo klidně to S3, zvláště pokud se mluví o faceliftu a malém posílení motoru.