iudex 13.12.14 19:14
« Re: Re: Re: Re: Levný benzín a nafta...
Rožnovská dvojspojková nákaza sa šíri nielen do Dečínska, ale aj na juhovýchod: dnes si moja švagriná objednala Renault Captur 1,2TCe s dvojspojkou EDC. Síce ešte automat nemala, netuší, ako sa s ním jazdí, ale "radí to samo a to je super". Ale ospravedlňuje ju to, že sa vekovo blíži labelovi. >:D -
iudex 13.12.14 11:36
« Re: Re: Levný benzín a nafta...
Bully: tak to je skoro ako v Amerike, benzín za 1,11 € :-) Keby ste v tom Luxe boli takí bohatí, ako my Slováci, mohli by ste si dovoliť za N95ku platiť až 1,35. >:-[] 8-s A to som bol navyknutý na cca. 1,45, tak som si hovoril, aká paráda (a kúpil aditivovaný za 1,48).
Leg: na nás s humanitným vzdelaním s takýmito matematickými úlohami nehoď, to nedáme. >:-[] -
woody-alien 12.12.14 18:52
« Ronaultova potřeba - výsledek
Leg: Aby Megoš na 10 km natrhal na Avii 10 minut, musela být jeho průměrná rychlost takováto:
V1 = 60 V2 / (60 - V2) kde V1 je rychlost Megoše a V2 rychlost Avie.
Tedy například:
Megoš 120 km/h, Avie 40 km/h
nebo Megoš 180 km/h, Avie 45 km/h. ;-)
Snad jsem to (celkem příhodně dané úloze) nepos.ral. >:D -
woody-alien 12.12.14 17:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dva nové hotheče
pS: Fandou do zvuku oturbených čtyřválců tady asi není nikdo. Některé jsou o něco lepší než jiné, ale celkově je to bída. Proto se to všelijak dohání. Ať už zvenku nebo uvnitř. Někdo to zvládne částečně, někdo to přežene a někdo se na to vybodne úplně. Např. 208GTi je zvukovým projevem uvnitř i zvenku k uzoufání. A protože i ta zvuková kulisa je důležitou částí celkových dojmů, těžko se divit, že je člověk rád i za prdění do výfuků od DSG nebo v případě Clia RS od EDC. Že z toho nikdy nebude zvuk V8 v F-Typu je jasný, ale raději tohle než nic. -
Thomasino 12.12.14 17:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dva nové hotheče
Záleží co to bude za auto a co to bude za převodovku >:-[]
U té M235i jsem si ten ZF automat chtěl objednat, tam se mě jeho chování líbilo hned na první wošahání. U DSG zatím nepomohlo ani dvojí wošahání, bude to chtít si to auto někde půjčit min. na celý den. Ale pokud na to slyším od známých novinářů (osobně) také mírnou kritiku, tak jsem obezřetný ;-) Ale PDK u Porsche je také z mého pohledu v pohodě :-) Takže než nějaké takové auto budu kupovat, tak to DSG snad také naučí správným způsobům ;-) V té S3 nebo RS3 či Golfu R bych o ní už opravdu vážně přemýšlel a chtěl si ji pořádně vyzkoušet. Ale u auta pro zábavu + na okruh, jako je nyní MRS, jsem rád, že mám manuál, ikdyž třeba o kousek pomalejší - ale mám lepší pocit propojení s autem a ten pocit, že auto dělá co chci já, ten je k nezaplacení >:-[] -
Brandon Walsh 12.12.14 17:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dva nové hotheče
wl presne to som hovoril manželke pri preberaní toleda, keď som čakal na papierovačky, veď objednajme cupru kým príde tak na nu v pohode zarobíme >:D ešte nikdy som nevidel takú iskru v očiach ako mali predajcovia keď to počuli >:D
cov to mi je jasné, keď to bude doma priority budú inde ;-) -
white label 12.12.14 16:58
BW
Klidně si taky nějaký hh objednej, než ti přijde, ještě si na něho vyděláš dvakrát. >:-[]
Za chvíli to bude s koncernovwými hh, jako s Trabanty v DDR, narodí se ti děcko a hned ho zapíšeš do pořadníku a v 18ti máte hh, jako když ho najde. >:D -
white label 12.12.14 16:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dva nové hotheče
Není třeba nikoho ukecávat, každý k tomu jednou dozraje, je to jen otázka času, dokonce možná, že i ty to ještě stihneš, i když vzhledem ke tvému poměru věku a rozumu to asi bude hodně těsné... :-O :*) >:D -