Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 15.12.14 13:23
« Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
No nic moc ten čas na Ringu s M135i :-O :-O
Čekal bych od toho auta lepší. To má už skoro kdejaká předokolka pod 300 koní...
Snad to bude lepší alespoň v případě M235i...
P.S.: Tak jsem zapátral, ale čas na Nordschleife pro M235i ještě není, jediné srovnání s mým MRS Cup je na okruhu Le Mans (Bugatti):
M235i = 2:02.04
Megane R.S. 265 Trophy = 2:02.23
-takže tady je M235i o něco málo rychlejší než MRS 265 Cup (stejné jako RS 265 Trophy s předchozím rekordem na NS za 8:08 bez semislicků), ale čekal bych výraznější rozdíly. No ikdyž je fakt, že M235i je spíše komfortněji laděné GéTéčko, stejně jako M135i, tak se to musí někde projevit. Výkon není vše. -
Bully_ 14.12.14 22:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
wl:
o tom uchyceni to neni prave vubec, proto jsem to napsal. Ze nema cenu resit, jestli je pedal uchyceny odspod nebo shora. Kdyz sedelo to ostatni co jsem zminil, daval jsem meziplyny stejne dobre u obou systemu a v nicem mi nikdy nevadilo ani jedno, ani druhe uchyceni. -
Bully_ 14.12.14 18:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
U meziplynu neni dulezite, jestli je uchyceni plynu u podlahy nebo shora. Dulezite je umisteni pedalu, jejich draha, citlivost, chod, tvar atd., mela by tam byt proste urcita souhra. Jak kdosi nedavno napsal- treba u Hondy jdou (urcite pres jina negativa) sazet meziplyny prakticky u jakehokoli modelu, a to i s dieselem. -
woody-alien 14.12.14 18:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
šmoula: >:D :yes: za Jandu
V případě toho Subárka bych tedy hlavně nechtěl být jeden z těch kameramanů. Mohl bych dopadnout jako při natáčení Návštěvníků. Známá scéna s cisternou, která nechtěla poslouchat.
[odkaz]

Jo, vzpomněl jsem si na tebe, když jsem to psal, ale nechtěl jsem nepatřičnými dvojsmysly sypat sůl do rány...
Tobě by se teď spíš hodilo téma: "Moje neauto a válka s prodejcem". :no: ;-)
P.S. Nějaký aktuální termínek pro tebe teď nemají?