Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 15.12.14  20:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

Wl

Už jsem se smířil s tím, že jsem jeden z mála, kterým tato generace jedničky vzhledově nepřijde šeredná. :-|

Ad MRS, pot: No jo, ale za rok, až si koupí jiné, budeme muset začít uctívat jinou modlu. Auta střídá jak ponožky. >:D

GTI: Já bych zkusil importéra Volkswagenu do ČR.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.12.14  20:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

w-a
    Tohle je opravdu divné, ve Wolfsburgu musí vědět, kam konkrétně se finální termín výroby tvého auta posunul. Tam bývá v těchto věcech jasno. Nemáš nějaké číslo objednávky apod., podle kterého by se to dalo dohledat i přímo ve Wolfsburgu. Mám známého, co tam dlouho dělal, tak by mi s tím možná pomohl, aspoň získat info, jestli tě někdo tady v ČR netahá za nos.

P.S. Když, tak přes SZ.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.12.14  20:01

Leg
    Kdyby jsi napsal "nejhezčí", tak to mohlo být aspoň vtipné... :-O :*) >:D

pot
    Tohle zrovna Thomasinovi nemůžeme nikdy napsat, a to hned ze dvou důvodů:
    1. Čeká na to jako pes na kost a chtěl by brzo další, ještě větší.
    2. Mohl by si myslet, že to myslíme opravdu vážně a pak už se ho nezbavíme ani na minutu.
    >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 15.12.14  19:39

Leg

Najlepšie je 135i. Anebo ne, 130i a 135i sú najlepšie >:-[]

Thom

No zrovna nové M Performance 1er/2er jsou dost rychlé. Myslím, že M135i nadělila E82 1 M dvě sekundy na Ringu. Nicméně jako bernou minci bych tohle nebral; všichni víme, jak je to s relevantností NS časů... A ta měkkost, kterou zpomínáš je podle Jandy velkou předností "nové" jedničky na NS.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.12.14  19:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

wl: Myslíš jako nějaký další "tentokrát už ale na beton" termín ? ;-) Ne.
    Leg: Moje zoufalství dostoupilo vrcholu. Už jsem se koukal i na skladovky 1-er. >:D ;-)
    pot: Dobrej nápad, ale myslíš, že by potom byl klid ? To neznáš Thomasina. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 15.12.14  19:24

Leg: Co si budem povídat, tvoje auto je mi svojí koncepcí velice sympatické na blbnutí. Prcek, vše na zadek a R6. To Audi neumí...její smůla.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 15.12.14  19:12

Wl: náhodou woody si môže odfotiť peknú fotku aj k aktuálnej téme moje auto, kľud, mier. Stačí odfotiť prázdnu garáž. >:-[] (ja viem, krutý humor, sorry woody >:D )

Poterienko: to by sme mohli, ale máme morálne zábrany, lebo všetci dobre vieme, že najlepšie auto na svete je BMW 130i. Niektorí síce majú problém to priznať, ale v hĺbke duše majú jasno. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 15.12.14  19:08

Když jsem občas tak nakouknu a vidím ty diskuze MRS vs. zbytek světa...proč prostě Thomasinovi nenapíšete, že má nejlepší auto na světě?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.12.14  18:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

w-a
    Jo, vzpomněl jsem si na tebe, když jsem to psal, ale nechtěl jsem nepatřičnými dvojsmysly sypat sůl do rány...
    Tobě by se teď spíš hodilo téma: "Moje neauto a válka s prodejcem". :no: ;-)

P.S. Nějaký aktuální termínek pro tebe teď nemají?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.12.14  18:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

wl: Bohužel, někdy i finální verze schválená do výroby, ba co víc, už dlouho vyráběná, může být sci-fi. >:D 8-s

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.12.14  18:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

iudex
    Kdyby to byla finální verze, schválená do výroby, přijel bych klidně třeba i do Košic, nebo do Čierne nad Tisou, ale "sci-fi" mě až tak nebere. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.12.14  18:08

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.12.14  16:45

No to já taky >:-[] Ale fungování na okruhu pro mě hraje celkem důležitou roli ;-)
    Musí to být (zatím) bohužel nějaký kompromis obojího :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 15.12.14  16:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

Tom: áno, výkon nie je všetko. Ale čas na okruhu tiež nie, hlavne pre nás, čo autom jazdíme ako bežný plebs po verejných komunikáciách. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.12.14  16:32

Máme přijet do Rožnova na náměstí?? Už?? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.12.14  15:46

« Zahájení přihlašování do Fotosoutěže za Prosinec 2014

Dnes je 15.12.2014 a zahajuji přihlašování do soutěže za Prosinec 2014. Téma je "Moje auto, mír a klid". Přihlašovat fotky můžete až do 25.12.2014 do 22.00 hod.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.12.14  14:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

Kto chce vidieť Golf R400? [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.12.14  13:23

« Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

No nic moc ten čas na Ringu s M135i :-O :-O
    Čekal bych od toho auta lepší. To má už skoro kdejaká předokolka pod 300 koní...
    Snad to bude lepší alespoň v případě M235i...

P.S.: Tak jsem zapátral, ale čas na Nordschleife pro M235i ještě není, jediné srovnání s mým MRS Cup je na okruhu Le Mans (Bugatti):
    M235i = 2:02.04
    Megane R.S. 265 Trophy = 2:02.23
    -takže tady je M235i o něco málo rychlejší než MRS 265 Cup (stejné jako RS 265 Trophy s předchozím rekordem na NS za 8:08 bez semislicků), ale čekal bych výraznější rozdíly. No ikdyž je fakt, že M235i je spíše komfortněji laděné GéTéčko, stejně jako M135i, tak se to musí někde projevit. Výkon není vše.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.12.14  23:16

Jo, může to jít slušně i tak, ale ta mezigenerační změna GGTI, v tomto ohledu, zrovna neprospěla.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 14.12.14  22:14

wl:
    o tom uchyceni to neni prave vubec, proto jsem to napsal. Ze nema cenu resit, jestli je pedal uchyceny odspod nebo shora. Kdyz sedelo to ostatni co jsem zminil, daval jsem meziplyny stejne dobre u obou systemu a v nicem mi nikdy nevadilo ani jedno, ani druhe uchyceni.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…