Leg 15.12.14 21:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
Tyjo, thomasino ty si ale skromný, tebe stačí za dohodnutý kšeft nejaké oblečenie, ktorým budeš ešte robiť Renaultu reklamu zadarmo. Na tvojom mieste by som si vypýtal Öhlinsa alebo Akrapoviča z edície Throphy. Alebo aspoň sadu Micheliniek. :-) -
Thomasino 15.12.14 20:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
To není pravda! Já ti domluvím super cenu na MRS a když mi pošlel do SZ číslo na mobil, ozve se ti sám šéf Renault Sportu pro ČR, SK, Polsko a další regiony východně od nás ;-) :-) A za zprostředkování třeba dostanu další oblečení od R.S. jako poděkování >:-[] -
woody-alien 15.12.14 20:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
Thom: ;-) Hele, možný je všechno, ale už mě nas.ral Renault, teď mě nas.ral Volkswagen, tak nevím jestli by nebylo lepší jít někam, kde mě ještě nenas.rali. >:-[]
Víš co je smutný ? Že místo aby se o mě rvali prodejci, tak se o mě rvou agitátoři, kteří z toho (pravděpodobně) nic nemaj... ;-) -
Thomasino 15.12.14 20:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
woody - kdyby sis to rozmyslel ještě s tím GTI a objednal si MRS, tak to stihneš do konce května i zajet a 1.6.2015 je ve SPA další Renault Sport Track Days a můžeme společně vyrazit za super zážitky ;-) Jako malou návnadu odkaz na moje video ze SPA ;-) >:-[] Garantuji ti, že průjezd slavnou Eau Rouge je nezapomenutelný zážitek!!
boost. 15.12.14 20:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
Wl
Už jsem se smířil s tím, že jsem jeden z mála, kterým tato generace jedničky vzhledově nepřijde šeredná. :-|
Ad MRS, pot: No jo, ale za rok, až si koupí jiné, budeme muset začít uctívat jinou modlu. Auta střídá jak ponožky. >:D
GTI: Já bych zkusil importéra Volkswagenu do ČR. -
white label 15.12.14 20:15
w-a
Tohle je opravdu divné, ve Wolfsburgu musí vědět, kam konkrétně se finální termín výroby tvého auta posunul. Tam bývá v těchto věcech jasno. Nemáš nějaké číslo objednávky apod., podle kterého by se to dalo dohledat i přímo ve Wolfsburgu. Mám známého, co tam dlouho dělal, tak by mi s tím možná pomohl, aspoň získat info, jestli tě někdo tady v ČR netahá za nos.
P.S. Když, tak přes SZ. -
white label 15.12.14 20:01
Leg
Kdyby jsi napsal "nejhezčí", tak to mohlo být aspoň vtipné... :-O :*) >:D
pot
Tohle zrovna Thomasinovi nemůžeme nikdy napsat, a to hned ze dvou důvodů:
1. Čeká na to jako pes na kost a chtěl by brzo další, ještě větší.
2. Mohl by si myslet, že to myslíme opravdu vážně a pak už se ho nezbavíme ani na minutu.
>:D >:-[] -
boost. 15.12.14 19:39
Leg
Najlepšie je 135i. Anebo ne, 130i a 135i sú najlepšie >:-[]
Thom
No zrovna nové M Performance 1er/2er jsou dost rychlé. Myslím, že M135i nadělila E82 1 M dvě sekundy na Ringu. Nicméně jako bernou minci bych tohle nebral; všichni víme, jak je to s relevantností NS časů... A ta měkkost, kterou zpomínáš je podle Jandy velkou předností "nové" jedničky na NS. -
woody-alien 15.12.14 19:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
wl: Myslíš jako nějaký další "tentokrát už ale na beton" termín ? ;-) Ne.
Leg: Moje zoufalství dostoupilo vrcholu. Už jsem se koukal i na skladovky 1-er. >:D ;-)
pot: Dobrej nápad, ale myslíš, že by potom byl klid ? To neznáš Thomasina. ;-) -
Leg 15.12.14 19:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
Wl: náhodou woody si môže odfotiť peknú fotku aj k aktuálnej téme moje auto, kľud, mier. Stačí odfotiť prázdnu garáž. >:-[] (ja viem, krutý humor, sorry woody >:D )
Poterienko: to by sme mohli, ale máme morálne zábrany, lebo všetci dobre vieme, že najlepšie auto na svete je BMW 130i. Niektorí síce majú problém to priznať, ale v hĺbke duše majú jasno. :-)

Mě taky aktuální 1er/2er vzhledově až tak nevadí (v Mp). Zezadu je současná 1er dokonce docela pěkná a 2er zase naopak zepředu. Akorát u 1er má 5dv. pořád hrozně krátké dveře vpředu.