Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.12.14  21:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

pS
    Mě taky aktuální 1er/2er vzhledově až tak nevadí (v Mp). Zezadu je současná 1er dokonce docela pěkná a 2er zase naopak zepředu. Akorát u 1er má 5dv. pořád hrozně krátké dveře vpředu.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 15.12.14  21:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

Mne tá aktuálna tiež nevadí. S Mpaketom, bez neho mi vadia veľké hladké plochy pod prednými svetlami. Emkový nárazník tam má prelis, ktorý toto rozbíja.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 15.12.14  21:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

Tyjo, thomasino ty si ale skromný, tebe stačí za dohodnutý kšeft nejaké oblečenie, ktorým budeš ešte robiť Renaultu reklamu zadarmo. Na tvojom mieste by som si vypýtal Öhlinsa alebo Akrapoviča z edície Throphy. Alebo aspoň sadu Micheliniek. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 15.12.14  21:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

wl

E8x - stará. Ale ta aktuální mi taky nevadí.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.12.14  21:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

pM
    Tím "tato generace jedničky" myslíš aktuální g. 1er, nebo tu minulou, co má Leg?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.12.14  20:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

To není pravda! Já ti domluvím super cenu na MRS a když mi pošlel do SZ číslo na mobil, ozve se ti sám šéf Renault Sportu pro ČR, SK, Polsko a další regiony východně od nás ;-) :-) A za zprostředkování třeba dostanu další oblečení od R.S. jako poděkování >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.12.14  20:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

Thom: ;-) Hele, možný je všechno, ale už mě nas.ral Renault, teď mě nas.ral Volkswagen, tak nevím jestli by nebylo lepší jít někam, kde mě ještě nenas.rali. >:-[]

Víš co je smutný ? Že místo aby se o mě rvali prodejci, tak se o mě rvou agitátoři, kteří z toho (pravděpodobně) nic nemaj... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.12.14  20:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

woody - kdyby sis to rozmyslel ještě s tím GTI a objednal si MRS, tak to stihneš do konce května i zajet a 1.6.2015 je ve SPA další Renault Sport Track Days a můžeme společně vyrazit za super zážitky ;-) Jako malou návnadu odkaz na moje video ze SPA ;-) >:-[] Garantuji ti, že průjezd slavnou Eau Rouge je nezapomenutelný zážitek!!

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.12.14  20:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..

To nemusí, já to vím ;-) Minimálně jako nejzábavnější HotHatch do mega a taky nejrychlejší na okruhu ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 15.12.14  20:30

Wl: vtipné by to snáď možno bolo, ale už by to nebola pravda. :-)

Smile: áno, stotridsaťpäťku môžme tiež zobrať do klubu.

Chudák thomasino, vy mu dávate. >:D :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.12.14  20:29

To nemusí, já to vím ;-) Minimálně jako nejzábavnější HotHatch do mega ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.12.14  20:25

wl: Už to píšu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 15.12.14  20:18

Wl

Už jsem se smířil s tím, že jsem jeden z mála, kterým tato generace jedničky vzhledově nepřijde šeredná. :-|

Ad MRS, pot: No jo, ale za rok, až si koupí jiné, budeme muset začít uctívat jinou modlu. Auta střídá jak ponožky. >:D

GTI: Já bych zkusil importéra Volkswagenu do ČR.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.12.14  20:15

w-a
    Tohle je opravdu divné, ve Wolfsburgu musí vědět, kam konkrétně se finální termín výroby tvého auta posunul. Tam bývá v těchto věcech jasno. Nemáš nějaké číslo objednávky apod., podle kterého by se to dalo dohledat i přímo ve Wolfsburgu. Mám známého, co tam dlouho dělal, tak by mi s tím možná pomohl, aspoň získat info, jestli tě někdo tady v ČR netahá za nos.

P.S. Když, tak přes SZ.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.12.14  20:01

Leg
    Kdyby jsi napsal "nejhezčí", tak to mohlo být aspoň vtipné... :-O :*) >:D

pot
    Tohle zrovna Thomasinovi nemůžeme nikdy napsat, a to hned ze dvou důvodů:
    1. Čeká na to jako pes na kost a chtěl by brzo další, ještě větší.
    2. Mohl by si myslet, že to myslíme opravdu vážně a pak už se ho nezbavíme ani na minutu.
    >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 15.12.14  19:39

Leg

Najlepšie je 135i. Anebo ne, 130i a 135i sú najlepšie >:-[]

Thom

No zrovna nové M Performance 1er/2er jsou dost rychlé. Myslím, že M135i nadělila E82 1 M dvě sekundy na Ringu. Nicméně jako bernou minci bych tohle nebral; všichni víme, jak je to s relevantností NS časů... A ta měkkost, kterou zpomínáš je podle Jandy velkou předností "nové" jedničky na NS.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.12.14  19:30

wl: Myslíš jako nějaký další "tentokrát už ale na beton" termín ? ;-) Ne.
    Leg: Moje zoufalství dostoupilo vrcholu. Už jsem se koukal i na skladovky 1-er. >:D ;-)
    pot: Dobrej nápad, ale myslíš, že by potom byl klid ? To neznáš Thomasina. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 15.12.14  19:24

Leg: Co si budem povídat, tvoje auto je mi svojí koncepcí velice sympatické na blbnutí. Prcek, vše na zadek a R6. To Audi neumí...její smůla.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 15.12.14  19:12

Wl: náhodou woody si môže odfotiť peknú fotku aj k aktuálnej téme moje auto, kľud, mier. Stačí odfotiť prázdnu garáž. >:-[] (ja viem, krutý humor, sorry woody >:D )

Poterienko: to by sme mohli, ale máme morálne zábrany, lebo všetci dobre vieme, že najlepšie auto na svete je BMW 130i. Niektorí síce majú problém to priznať, ale v hĺbke duše majú jasno. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 15.12.14  19:08

Když jsem občas tak nakouknu a vidím ty diskuze MRS vs. zbytek světa...proč prostě Thomasinovi nenapíšete, že má nejlepší auto na světě?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…