Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 15.12.14 22:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
Píšeš, že se neshodneme skoro ve všem a přitom se se mnou shoduješ ve všem, kromě těch světel na E60. >:-[] ;-) Ten tvůj odkaz na ně nejde. Ale mně se na ext. E60 nelíbí jednak ty přední blinkry lezoucí minimálně do půlky předních blatníků, ale taky ty zadní šikmooké lampy, zejména před faceliftem. Když vedle sebe postavím E39 (po face), E60 a F10 (vše v Mpaketu), tak ta E60 je tam jak asijský mravenec mezi mravenci evropskými. Že E60 nezestárla tvrdí logicky ti, kterým se líbíla/líbí, navíc je to teprve minulá g., počkej až přijde další g. 5er. :-)
Aktuální designový směr BMW taky nevidím jako košer, ale to by bylo na delší debatu. Pro mě byl novodobý design BMW na vrcholu někdy v období E39, E46, Z8... -
boost. 15.12.14 22:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
wl
Hmmm, tak to se neshodneme skoro ve všem. Se světly u 1er souhlasím (LCI verze to ale zlepšily [odkaz] s interiérem E60 také. IMHO přední světlomety na E60 jsou jedny z nejhezčích, co jsem kdy viděl - hlavně ve tmě, kdy svítí i oranžové LED. [odkaz]%20Eyes/10w_h… />To auto zevnějšku nezestárlo. :-)
A ano, ten hrb u předfaceliftové sedmičky je přišerný. Fuj. :no: [odkaz] Van Hooydonk nešťastnou velrybu naštěstí trochu oživil a už to nebyla taková katastrofa.
Na druhou stranu nejnovější výtvory nejsou podle mě nikterak úžasné - viz X4, X6. Jdou směrem k Mercedesu (rozuměj do Číny) s tím vším chromem a prolisy. A Sport/Modern/Luxury Line? Takhle se jmenovaly spešl edice Favoritů, ne? >:D :no: -
white label 15.12.14 21:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
pS
1er coupé není škaredé auto, třeba v kovově tmavě šedé mu to docela sluší, designově mi na exterieru vadí prakticky dvě věci, tvar krytů předních světel při pohledu z předoboku a hlavně ten opticky do oblouku "prošláplý" práh při pohledu zboku. To je přesně ten typ Bangle-detailů k vůli kterým bych ho nechal soudit v Haagu. 8-s >:-[]
Dalším takovým jeho "detailem" je otřesný hrb na víku kufru u jeho první 7er (E65/66), nebo asijská světla na 5er E60 a její totálně "sprasený" interier (zejména před face).
Proto tvrdím, že Bangle celkově (neříkám, že všechno udělal špatně) pomohl spíš nepřímo Audi, než přímo BMW. ;-) -
Thomasino 15.12.14 21:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
Jsem skromný >:-[] Ve Spa jsme se zpřátelili, občas zajdeme i s našima drahýma polovičkama na kafe či večeři ;-) Máme společného koníčka, vzájemně si dovedeme pomáhat :-) Např. píší dlouhodobý test MRS do Fasteru (moc se mě do toho nechtělo, když mě z Fasteru oslovili, ale ukecal mě trochu), kolem vánoc v dalším čísle vyjde první díl. Na druhou stranu mám rozumné ceny na díly, přístup k zajímavým informacím atd. Oba dva autama žijeme, navíc máme oba stejnou káru ;-) Díky jeho aktivitě byla akce na Hungaroringu, šikovný člověk na svém místě... -
boost. 15.12.14 21:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
wl
V tomhle jsem lehce zaujatý, ale mně se třeba na jedničkovém kupé líbí to, že od ostatních BMW vypadá jinak. Tak trochu retro. Marketingové oddělení BMW nás chtělo přesvědčit, že M235i je návrat do starých dobrých časů a že to je moderní 2002, ale vtip je v tom, že to samé už říkali v roce 2008 při představení 135i a osobně v kupé právě kus "nuladvojky" vidím. [odkaz]
-
Leg 15.12.14 21:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
Tyjo, thomasino ty si ale skromný, tebe stačí za dohodnutý kšeft nejaké oblečenie, ktorým budeš ešte robiť Renaultu reklamu zadarmo. Na tvojom mieste by som si vypýtal Öhlinsa alebo Akrapoviča z edície Throphy. Alebo aspoň sadu Micheliniek. :-) -
Thomasino 15.12.14 20:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
To není pravda! Já ti domluvím super cenu na MRS a když mi pošlel do SZ číslo na mobil, ozve se ti sám šéf Renault Sportu pro ČR, SK, Polsko a další regiony východně od nás ;-) :-) A za zprostředkování třeba dostanu další oblečení od R.S. jako poděkování >:-[] -
woody-alien 15.12.14 20:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
Thom: ;-) Hele, možný je všechno, ale už mě nas.ral Renault, teď mě nas.ral Volkswagen, tak nevím jestli by nebylo lepší jít někam, kde mě ještě nenas.rali. >:-[]
Víš co je smutný ? Že místo aby se o mě rvali prodejci, tak se o mě rvou agitátoři, kteří z toho (pravděpodobně) nic nemaj... ;-) -
Thomasino 15.12.14 20:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meziplyny..
woody - kdyby sis to rozmyslel ještě s tím GTI a objednal si MRS, tak to stihneš do konce května i zajet a 1.6.2015 je ve SPA další Renault Sport Track Days a můžeme společně vyrazit za super zážitky ;-) Jako malou návnadu odkaz na moje video ze SPA ;-) >:-[] Garantuji ti, že průjezd slavnou Eau Rouge je nezapomenutelný zážitek!!
[odkaz]

Za mňa najpodarenejšie jeho výtvory sú 1 coupé (ja v nej vidím starú E30, hatchback má zasa v sebe toľko BMW DNA, koľko sa dá to karosérie hatchbacku narvať), Z4 coupé (tam sa jeho slovník prejavil v plnej sile) a 5 (to svetlo má samo osebe podivný tvar, ale ak to vezmeš ako celok, tak je do kasne zapracované úplne geniálne, hlavne v kombinácii s M nárazníkom). Pri trojke mu už nedovolili sa tak odviazať, takže ani ryba ani rak a šestka a sedmička sa mi moc nepáčia.
A toto je podľa mňa jeho vrcholné dielo, treba uznať, že koncepty mu šli o moc lepšie ako sériovky [odkaz]
BTW čo ma vytáča do červena sú výfuky na M135i. Nechápem, prečo ich dali tak k sebe, to auto vizerá, ako keby malo stiahnutú r*ť [odkaz]
Pleasesmile: ja zasa za príšerný považujem facelift sedmičky, ktorá stratila avantgardnosť, ale ani nezískala konzervatívnu ležérnosť a na konci dňa vlastne nemala čím zaujať.