woody-alien 18.12.14 09:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
pot: Osobně vidím rozdíl mezi tím, co nafotil Matheas a fotkou, kterou jsme neuznali Vranisovi (vitrína s modely). A kloním se k tomu, že Matheasova fotka je blíž těm Legovým klíčům od auta. Ale abychom to nějak rozřešili a zároveň nikomu neukřivdili, navrhuji toto:
Ponecháme Matheasovu fotku přihlášenou a pokud nikdo nevznese do konce přihlašování jasnou námitku, necháme to tak. Naopak, jediná jasná námitka typu "to se mi nelíbí, není to spravedlivé" bude znamenat vyřazení. Souhlas ? -
poterienko 18.12.14 07:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Leg: Osobně nejsem vyloženě pro vyřazení z kola, šlo mi jen o férovost, když nedávno byl někdo vyřezen, protože tam auto nebylo. Možná by se mohli pravidla trochu uvolnit, jen aby pak lidi nefotili cizí auta na ulici. -
Leg 17.12.14 23:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Ty kokso, opäť platí, že na posratého aj hajzel padne. Ale hádam si sa odrazil od dna a bude len lepšie.
Ja by som to uznal, nedávno (pred rokom a pol, to ten čas letí) som tu súťažil s kľúčami, bo sa mi nechcelo vláčiť auto cez pol zemegule a prešlo to. -
Matheas Ropak 17.12.14 22:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
No to právě byly ty zlé časy , se ženou/přítelkyní již nejsem skoro 1,5roku přišel jsem o dům děti a vše co jsem budoval :-(. ŘP jsem pozbyl v tom čase zlém za hodně velkou rychlost tam kde neměla být, ale to jest moje blbost -
Matheas Ropak 17.12.14 21:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Čau White no rád bych tam dal RZ , ale když jsou v depozitu tak je nemohu přiložit :-( , ale o to nejde nehrajem o trenýrky takže uvidíme co woody , ale jak říkám nejde o trenýrky >:D zde je odkaz na foto kde RZ souhlasí White s VTP , mě šlo jen o to , že na mnoho témat nebudu moc přidávat nic pač jsem bez ŘP sk B tak jsem chtěl přispět aspon tím co můžu
odkaz na fotos RZ [odkaz] -
white label 17.12.14 21:04
« Re: Re: Re: Re: Zdravím
Je to sporné, kdyby tam aspoň byla vidět jedna ze dvou RZ, myslím přímo ty tabulky co jsou/byly na autě, ale tady jdou vidět pouze papíry (VTP) k vozu. Uvidíme, co na to řekne woody a ostatní... ;-)
P.S. Jde sice v podstatě o ho..., ale pořádek musí být i v pr...
Zrovna dneska jsem dělal vánoční úklid v obýváku tak, že jsem z něj všechny ho... vykopal rovnou do kuchyně... >:D -
Matheas Ropak 17.12.14 20:50
« Re: Re: Re: Re: Zdravím
O zakladatele nejde tady to byl vždy tým , ikdyby mě woody vyřadil dal jsem tuto foto z recese pač toto téma tomu odpovídalo tomu auto klid a mír pač můj chrochtál momentálně na dlouho má klid. Žádné jiné téma tomu co mohu momentálně vyfotit odpovídat nebude tak záleží jak to komu bude vadit. Však nejde o zlaté trenýrky , ale o srandu zábavu pokec >:D >:D -
Matheas Ropak 17.12.14 20:12
« Re: Re: Zdravím
Auto nejde vidět a to proto že spz jsou v depozitu a auto v garáží v servise , ale lidi zde vč nynějšího správce ví , že tato spz je od mého auta.Založil jsem tuto fotosoutěž tak vím , že můžeš nafotit třeba klíče od svého auta pokud prokážeš , že je tvé >:D momentálně mě toto téma vyšlo pač auto je nyní na dlouho v klidu >:D
btw: Leg jasně , že vstal >:D a budu zde častěji jen fotky budou chudší pač nemám auto u sebe pač spz jsou v depozitu