Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.12.14  21:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Tak chlazení na přední brzdy udělané, tady nějaké fotky z montáže a na závěr finální podoba z garáže, zítra vyfotím na světle. Z pár metrů to není skoro vidět, protože je to schované tím "F1 spoilerem"

[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 18.12.14  21:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

th

Odteď mužeš doma žehlit. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.14  21:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Th
    Konečně si ten tuning začal dělat hezky pořádně, z gruntu, jen tak dál... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.12.14  21:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Takže takto nějak ideální fotka pro dané téma - auto odpočívající na zvedáku a čekající na sezónu ?? :-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.14  18:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Th
    Pro mě teda zrovna hřbitov není typickým symbolem míru... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.12.14  18:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

>:D
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.12.14  17:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Thom: Sice jsi nám vlastně vykecal pointu, ale proč by ne ? Vlastně je to dobré řešení. Pravidelnej okupovač zvedáků (Ronault s Lagunou >:D ) si možná bude myslet, že ho "vykrádáš" , ale sám má teď víkendovku ve stavu hibernace, takže se může připojit a poměřit síly ve ztvárnění tématu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.12.14  16:44

« Spokojený Matheas

Lidi musím to napsat je to ve mě a víte , že jsem byl vždy upřímný,,,,,,
    Jsem kurde mega , ale mega rád , že jsem zpět jak v životě tak zde MACZ bylo , je a bude srdíčková záležitost .............Víte jak moc mi to chybělo

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.12.14  16:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

jinak si myslím , že tradičně nebude chybět white label a další starousedlíci (tzv macz dinosauři) vidťe chlapi >:D

• « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.12.14  16:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Thom- Tome myslím , že si to trefil auto na zvedáku je přesné vystižení tématu auto klid a mír pač pokud jde o to tvé RS tak když není na zvedáku tak jestli se nemýlím je nejrychlejší s HOT HATCHU , jn mě nebombardujte , že není , ja to mám s googlu spíš YouTube >:D

Covenant - kouknu to bych chtěl vidět pač jsem slyšel , že Leon je hodně cool autos

poterienko - super to je dobře pač čím více tím co..........LÉPE

woody - ty bys snad nemohl chybět. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.12.14  16:29

Jedu se odpoledne za Meggie do servisu podívat, jak tam do ní dělají díry, tak třeba něco nafotím >:-[] Ale spíše taková nouzovka, žádné kompilace jako auto na hřbitově určitě dělat nebudu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.14  16:06

Th
    Proč ne...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.12.14  15:37

No vida Woody - 1,6 TDI je přece adekvátní výkonová náhrada místo GTI :yes: :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.12.14  15:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Nazdar Matheas ! Můj názor k fotce je ten, že je to celkem v pohodě, vzhledem k tomu, že se zde už párkrát objevily klíče od auta (já dokonce s jednou takovou fotce byl tuším kdysi na bedně), takže VTP proč ne. Stejně si to pak každý přebere po svém a hlasuje dle svého názoru >:-[]
    Mě tohle téma moc nesedí, nevím co bych fotil. Ikdyž je auto nyní 3 dny v servise, tak leda auto na zvedáku jako ten "klid" >:D
  • 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 18.12.14  14:43

« Test HH motoring

Všichni co sledují slovenský motoring, tuto sobotu test ze slovakiaringu:
    Peugeout RCZ-R vs Golf R vs Leon

Video TV pořadu býva většinou na youtube v sobotu od osmi večer ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.12.14  11:56

.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.12.14  10:54

pot : Já taky. Fotit budu dřív než ty, ale potřebuju sehnat nějaký věci. Dostal jsem nápad v souvislosti s tou mojí auto-patálií, která ovšem, jak se zdá, nakonec přece směřuje k happy-endu.

PS: Nabídli mi 1.6 TDI. >:-[] ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.12.14  10:22

Ropak: Já se určitě zůčastním, ale fotit budu až 24. večer.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.12.14  09:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím

Brandon w... - Samozřejmě , že zakladatelem této soutěže byl kubyk , já jí jen v upadku a směřujícímu konci obnovil upravil a dal skoro tuto podobu stejně jako když jsem měl zlé časy tak se toho ujal woody (za což mu chci poděkovat) a dal tomu trochu jiný řád upravil pravidla a vede to na :yes: Já si to taky ze začátku nedokázal představit a to nebylo vše bylo toho více vlastně přišel jsem o vše , ale jako fakt o vše žena , děti , dům , práce ........ Né vlastně něco mi zůstalo JÁ

k pravidlům - kdysi bylo jasné pravidlo , že musí zde být recenze pač takto může kdokoliv vyfotit cokoliv třeba na dovolené v dubaji bugatti nebo v thajsku ty jejich nejmenovatelná nádherná auta na pláži. Ba naopak se mohlo fotit klíče svého auta nebo cokoliv co bylo od vašeho auta , ale časy se mění a nic není tak jak bylo viz moje životní zkušenost tudíž to co napsal woody respektuji a souhlasím s tím!.

Iudex- Děkuji rád tě zas vidím v tvých řádcích >:D bylo to těžké a stále je , ale nic není silnější než to co buší pod mými žebry.Nevzdál jsem se a bojuji a pomalu si opět buduji to co chci a to co jsem měl viz třeba to , že zde na mém srdcovém MACZ píšu tyto řádky........

A ted trocha starého Mathease........HEEEEJJJJ kde jsou jako ty fotky do soutěže bando jedna šup šup šup neznamená , že je prosinec vánoce pohoda , že budete sedět u telky a koukat na pohádky a ládovat se cukrovím

>:D >:D >:D >:D at je nás aspon 10 ju .......
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.12.14  09:22

Myslím, že v hoci doslovný či reštriktívny výklad pravidiel by musel viesť k vyradeniu fotky, v tomto prípade by sme mohli pravidlá vykladať benevolentnejšie, ten vzťah k vlastnému autu sa tam dá nájsť a ten techničák je niečo podobné, ako kľúče od auta, skrátka je to "kúsok auta" alebo pars pro toto. Plus zatiaľ sa tu nejaví nejaká účasť, tak každá fotka je obohatením a nakoniec svoj názor na Matheasovu fotku a jej tematickosť môžu ľudia vyjadriť pri hlasovaní.
    Mat: keď si tu dakedy pred rokom písal o zmenách, netušil som, že ide o takéto nepríjemné zmeny; na druhej strane ja sa s tým stretávam denne a sú ľudia, ktorí to zobrali ako príležitosť na nový začiatok a v konečnom dôsledku im to prospelo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…