Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 18.12.14 17:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Thom: Sice jsi nám vlastně vykecal pointu, ale proč by ne ? Vlastně je to dobré řešení. Pravidelnej okupovač zvedáků (Ronault s Lagunou >:D ) si možná bude myslet, že ho "vykrádáš" , ale sám má teď víkendovku ve stavu hibernace, takže se může připojit a poměřit síly ve ztvárnění tématu. ;-) -
Matheas Ropak 18.12.14 16:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Thom- Tome myslím , že si to trefil auto na zvedáku je přesné vystižení tématu auto klid a mír pač pokud jde o to tvé RS tak když není na zvedáku tak jestli se nemýlím je nejrychlejší s HOT HATCHU , jn mě nebombardujte , že není , ja to mám s googlu spíš YouTube >:D
Covenant - kouknu to bych chtěl vidět pač jsem slyšel , že Leon je hodně cool autos
poterienko - super to je dobře pač čím více tím co..........LÉPE
woody - ty bys snad nemohl chybět. :-)
-
Thomasino 18.12.14 15:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Nazdar Matheas ! Můj názor k fotce je ten, že je to celkem v pohodě, vzhledem k tomu, že se zde už párkrát objevily klíče od auta (já dokonce s jednou takovou fotce byl tuším kdysi na bedně), takže VTP proč ne. Stejně si to pak každý přebere po svém a hlasuje dle svého názoru >:-[]
Mě tohle téma moc nesedí, nevím co bych fotil. Ikdyž je auto nyní 3 dny v servise, tak leda auto na zvedáku jako ten "klid" >:D -
woody-alien 18.12.14 10:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
pot : Já taky. Fotit budu dřív než ty, ale potřebuju sehnat nějaký věci. Dostal jsem nápad v souvislosti s tou mojí auto-patálií, která ovšem, jak se zdá, nakonec přece směřuje k happy-endu.
PS: Nabídli mi 1.6 TDI. >:-[] ;-) -
Matheas Ropak 18.12.14 09:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Brandon w... - Samozřejmě , že zakladatelem této soutěže byl kubyk , já jí jen v upadku a směřujícímu konci obnovil upravil a dal skoro tuto podobu stejně jako když jsem měl zlé časy tak se toho ujal woody (za což mu chci poděkovat) a dal tomu trochu jiný řád upravil pravidla a vede to na :yes: Já si to taky ze začátku nedokázal představit a to nebylo vše bylo toho více vlastně přišel jsem o vše , ale jako fakt o vše žena , děti , dům , práce ........ Né vlastně něco mi zůstalo JÁ
k pravidlům - kdysi bylo jasné pravidlo , že musí zde být recenze pač takto může kdokoliv vyfotit cokoliv třeba na dovolené v dubaji bugatti nebo v thajsku ty jejich nejmenovatelná nádherná auta na pláži. Ba naopak se mohlo fotit klíče svého auta nebo cokoliv co bylo od vašeho auta , ale časy se mění a nic není tak jak bylo viz moje životní zkušenost tudíž to co napsal woody respektuji a souhlasím s tím!.
Iudex- Děkuji rád tě zas vidím v tvých řádcích >:D bylo to těžké a stále je , ale nic není silnější než to co buší pod mými žebry.Nevzdál jsem se a bojuji a pomalu si opět buduji to co chci a to co jsem měl viz třeba to , že zde na mém srdcovém MACZ píšu tyto řádky........
A ted trocha starého Mathease........HEEEEJJJJ kde jsou jako ty fotky do soutěže bando jedna šup šup šup neznamená , že je prosinec vánoce pohoda , že budete sedět u telky a koukat na pohádky a ládovat se cukrovím
>:D >:D >:D >:D at je nás aspon 10 ju ....... -
iudex 18.12.14 09:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím
Myslím, že v hoci doslovný či reštriktívny výklad pravidiel by musel viesť k vyradeniu fotky, v tomto prípade by sme mohli pravidlá vykladať benevolentnejšie, ten vzťah k vlastnému autu sa tam dá nájsť a ten techničák je niečo podobné, ako kľúče od auta, skrátka je to "kúsok auta" alebo pars pro toto. Plus zatiaľ sa tu nejaví nejaká účasť, tak každá fotka je obohatením a nakoniec svoj názor na Matheasovu fotku a jej tematickosť môžu ľudia vyjadriť pri hlasovaní.
Mat: keď si tu dakedy pred rokom písal o zmenách, netušil som, že ide o takéto nepríjemné zmeny; na druhej strane ja sa s tým stretávam denne a sú ľudia, ktorí to zobrali ako príležitosť na nový začiatok a v konečnom dôsledku im to prospelo.

[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]